Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 cici bebe en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bu Negro Amerika'da çıksa nolur acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hiçbirisi, bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Yazın her türlü bisküvi & kurabiye tarzı pastry'i şu ezer. http://i1.ytimg.com/vi/Tt6O8ohbMto/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 MENEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 oreo dış mihrakların ürünü. oyuna gelmeyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 İlk sayfaya ne koydunuz lan said: Reason: This Websense category is filtered: Adult Material. URL: http://forum.paticik.com/read.php?13,7033161,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Oreo tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Negro > Oreo Oreo baya kötü ya. Sırf John Malkovic tribi yapmak için belki yeniri var, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Nako said: Nigga http://www.blackchristiannews.com/news/7db799ed-8b84-48cd-b648-b1b8457de707-big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 negro oreo denedim hayal kırıklığı o kadar reklam yaptıklarına değmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 oreo overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 2si de çok güzel kıç büyütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 DoGMeaT said: bu işin okulunu okuyan birisi olarak diyorumki negro. yabancılar deliriyor oreo'ya fln ama bence overrated. türk versyonunu daha denemedim , duti freeden aldıydım hayal kırıklıgı bu yemek içmek konusunda yabancılara özenmeyin bizim kadar damak tadı olan,sefa pezevengi gibi yaşayan halk az bulursunuz kahvaltıdan tut kahvesine,tatlısına,yediğimiz yemeklere,meyvelere fln cogu yabancının çükü kalkar. aynen. ozellikle yurtdisinda yasamis insanlar farki net gorebilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben de hep merak ederdim filmlerde fln görüp geçen arkadaşlar getirmiş yidim valla negro daha güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kojiroh said: İlk sayfaya ne koydunuz lan said: Reason: This Websense category is filtered: Adult Material. URL: http://forum.paticik.com/read.php?13,7033161,page=1 ahahahsdfdfv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Tarumar said: cici bebe en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 fede said: MENEMEN tembel karı yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 resimler taraflı olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 DoGMeaT said: bu işin okulunu okuyan birisi olarak diyorumki negro. yabancılar deliriyor oreo'ya fln ama bence overrated. türk versyonunu daha denemedim , duti freeden aldıydım hayal kırıklıgı bu yemek içmek konusunda yabancılara özenmeyin bizim kadar damak tadı olan,sefa pezevengi gibi yaşayan halk az bulursunuz kahvaltıdan tut kahvesine,tatlısına,yediğimiz yemeklere,meyvelere fln cogu yabancının çükü kalkar. otelde bebelere diyorum gelin benle yiyin bugün. bıraksam mal gibi patates kızartması köfte devam edicekler. farklı tatlar falan OO DİYO DEĞŞETMİŞ THANK YOU THANK YOU bizden köylü olm avrupalı ağır yani sldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Yeterince yedim. usa oreo != avrupa oreo = tr oreo negro > avrupa oreo usa orea > negro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 resimdeki negro cok kotu, klasik biskuvi olani muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 turk mutfağı dediğin kuru fasulye pilav işte. köfte patatesin yerini tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 negro çok net daha iyi. orea overrated. negroyu bi kaç gün açıkta bekletsem oreoya benzer belki.o da belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ekşi olsun uludağ olsun bilimum sitelerde hep orea yüceltiliyordu bir ay deli gibi oreo arayışına girdim marketlerin birinde bulup kapıdan içeri girer girmez hayvanca paketi yırtıp hemen bir tane ağzıma attım ama tüm yazılanların şişirme olduğunu anladım. En iyisi negrodur negro.. Tabi diğer ülkelerde tadı farklıysa bilemiycem de nası farklı olcak lan hepsi aynı değil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar