Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 BabacumMostors said: olgun bayanlarla braber olup ayda 5k kazanırım ki ben yani e-mailime gelen teklifler öyle azgın anneler *** arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 18lik bakireleri atlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 -Deno- said: abi sen evlisin ekmek parası :/ yengenizin sofraya gelen o bir tas çorbanın ne zor şartlar altında kazanıldığını bilmesine gerek yok ayrıca noyana finansör olun pls @rıdvan; yok annem direk gel gel çekiyorlar bana telefon ermişler arayalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konunun geldigi noktaya bak .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 birincisi bu konuyu gündeme filan alın. internette gözükmesi japonyadan filan w.u. ile paralar gelmesi bunlar tehlikeli işler. zaten melih gökçek herkese dava açıyor bu günlerde dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 BabacumMostors said: konuyu dağıtmayın, adam direnmeye istanbula gelmiş finansör arıyor, meydana inemeyen ama yardım yapmasını istediğiniz tanıdığınız varsa haber verin adam izmirden kalkıp gelmiş. o yüzden konuyu baltalamadan devam lütfen BabacumMostors said: ya adam sen de tam ay sonunda yardım istiyorsun iki gün daha bekle maaş yatsın! Aynen öyle. Hem ön saflarda , hem forumlarda hem de diğer alanlarda uygun çözüm yolları için uğraşıyorum. Şu an her hangi bir şekilde pasif ya da aktif direnişciyim diyemiyorum çünkü ikisini de gerekli buluyorum ama hala izlememiş gereken yolun tam gözüktüğünü düşünmüyorum. tüm dikkatim ile onu farketmeye çalışıyorum. Büyük bir mesele. Ufacık park forumlarımda bile insanlar bir birini dövecek gibi olurken böyle büyük bir mesele için uygun bir yol bulmak kolay değil. Sabırla izliyorum polisi , iktidarı , farklı farklı direnişçileri. Herkesden topluyorum birşeyler. Bi kaç arkadaşım daha dedi maaş günleri cuma diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Esnaf said: noyan inan yollamak isterdim ama durumum çok kötü.elime bir miktar geçersede yollamayı düşünüyorum ama benden fazla para bekleme :P sıkma canını gerçekten rahatına bak =) teşekkür ederim düşündüğün için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ninja said: Noyzura sama Western Union dan onumuzdeki hafta para yollayacagim size. ayrintiyi sonra konusuruz. Ama umarim birsey olmadan dikkatli davraniyorsunuzdur cunku degerli birisiniz bizler icin. çok teşekkür ederim Daisuke. daha önce hiç western union kullanmadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 şu tarz şeyler searchlerde cıkıcak problem yaratıcak zaten burdada var kafatasçılar telefonunu sil gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 evren de başıboş değilim ve güvende olduğumun farkındayım. buraya direniş hikayelerimiz şu an yazmak istemiyorum ama çok zor durumlardan çok kolay çıkabiliyorum. Benim için endişelenmeyin lütfen güzel şeyler düşünerek güzel enerjilerinizi yollayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Esh said: Cunku elimden baska bisi gelmiyo su asamada. Isimi birakip gelemiyorum ve icim icimi yiyor her gun. Aynı durum. Ben bir şeylerin değişeceğine inanmıyorum ama insanların yozlaşmış polislerden zarar görmesi çok dokunuyor ya. Gelip tanklık yapardim gelebilmem mümkün olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu konu gundem e transfer edilsin cunku baska forumdan gelip burayi sikayet edebilecek cok fazla potansiyel kotu niyetli insan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Benim iyi niyetimin ışığında bir çoğunun kötü niyetinin karanlığı kaybolur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 organ mafyasina dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Noyzura said: bana ufak da olsa maddi destek olmak isteyen kişiler 8 sayfa olmuş, kanka 1 lira versene karşıya geçicem muhabbeti dönmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Cepbanktan nasıl para yolluyoruz ya 1 lira göndericem. Karşıya geçer. PAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hamsilipilav said: ninjalı sequolu noyzuralı bi bira gecesi yapasım geldi. ninja konuşur, noyzura abuk anılarını anlatır, sequoda bizi çeker abi kızma da, o zaman seni niye çağırsınlar adamlar buluşur yapar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 o zaman sequonun vasfi azaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 axedice said: Cepbanktan nasıl para yolluyoruz ya 1 lira göndericem. Karşıya geçer. PAHAHAHAHAHAHAHAH atısısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yardım da mı toplamıyah? http://www.indiegogo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bu arada, hani yardım toplamayı da anlıyorum ama hiç mi İstanbul'da arkadaşın akraban yok onu merak ettim abi ben. Hani aklıma forumdan yardım istemek gelmez benim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Dworgian said: hamsilipilav said: ninjalı sequolu noyzuralı bi bira gecesi yapasım geldi. ninja konuşur, noyzura abuk anılarını anlatır, sequoda bizi çeker abi kızma da, o zaman seni niye çağırsınlar adamlar buluşur yapar zaten :D bi yerde haklısın tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ama ninja ve noyzuralı dinleti gecesi keyifli olur o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 harbi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ninja gerçek mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar