Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direniş için destek

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

konuyu dağıtmayın, adam direnmeye istanbula gelmiş finansör arıyor, meydana inemeyen ama yardım yapmasını istediğiniz tanıdığınız varsa haber verin adam izmirden kalkıp gelmiş.

o yüzden konuyu baltalamadan devam lütfen

BabacumMostors said:

ya adam sen de tam ay sonunda yardım istiyorsun iki gün daha bekle maaş yatsın!

Aynen öyle. Hem ön saflarda , hem forumlarda hem de diğer alanlarda uygun çözüm yolları için uğraşıyorum. Şu an her hangi bir şekilde pasif ya da aktif direnişciyim diyemiyorum çünkü ikisini de gerekli buluyorum ama hala izlememiş gereken yolun tam gözüktüğünü düşünmüyorum. tüm dikkatim ile onu farketmeye çalışıyorum.

Büyük bir mesele. Ufacık park forumlarımda bile insanlar bir birini dövecek gibi olurken böyle büyük bir mesele için uygun bir yol bulmak kolay değil. Sabırla izliyorum polisi , iktidarı , farklı farklı direnişçileri. Herkesden topluyorum birşeyler.

Bi kaç arkadaşım daha dedi maaş günleri cuma diye =)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Cunku elimden baska bisi gelmiyo su asamada. Isimi birakip gelemiyorum ve icim icimi yiyor her gun.

Aynı durum. Ben bir şeylerin değişeceğine inanmıyorum ama insanların yozlaşmış polislerden zarar görmesi çok dokunuyor ya. Gelip tanklık yapardim gelebilmem mümkün olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...