Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direniş için destek

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

di'yi çok seviyorum abi ben, saygı duyuyorum bi kere. Bi çok şeyde ışık çaktırdı bana, o yeter :)

sipeys'i de forumdan tanıyorsanız tanıyor sayılmazsınız zaten, adam normal hayatında böyle değil.

bu arada Noyan ve Vinghtor direnişte kendimi güvende hissetmeme sebep olan arkadaşlardır, Noyan reyize güvenebilirsiniz. Hayatı para üzerine kurulu olmayan tandığım 1-2 kişiden birisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

sipeys'i de forumdan tanıyorsanız tanıyor sayılmazsınız zaten, adam normal hayatında böyle değil.

AHAHAHAHAHA. Abi direkt kisilik bozuklugu deniyor iste buna. Kendi ne kadar yirtinsa da sorunum yok diye gercek dunyada normal davranip burda boyle davranmasinin sebebi o.
Sosyal ağlarda paylaş

Rıdvan'a sana davrandığım gibi davranmıyorum. İyi insanlara iyi, aptal insanlara hakettikleri şekilde davranıyorum. Rıdvan iyi bir insan olduğu için iletişimimiz de o yönde. Psikolojik analiz yapmaya çalışman da çok komik, ilgiyle izliyorum. Yazık lan. Eğer çok merak ediyorsan reeldeki karakterimi, buyur gel İzmir'e misafir edelim seni.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Rıdvan'a sana davrandığım gibi davranmıyorum. İyi insanlara iyi, aptal insanlara hakettikleri şekilde davranıyorum. Rıdvan iyi bir insan olduğu için iletişimimiz de o yönde. Psikolojik analiz yapmaya çalışman da çok komik, ilgiyle izliyorum. Yazık lan. Eğer çok merak ediyorsan reeldeki karakterimi, buyur gel İzmir'e misafir edelim seni.

Orda oyleyim burda boyleyim dedigin sey kisilik bozuklugu oluyor iste. Tekrar ederim. Itiraf etmene gerek yok, git bi baktir yeter. Hepimiz huzur bulalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...