hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sipeyskeyk said: Ben ayrıca kişisel olarak türlü türlü uyuşturucu kullandığını belirten bir adama güvenmem abi. Ha bak ving tanıyorum ben güvenirim demiş, ona eyvallah. Herkeşin hayatına kimse karışamaz, isteyenler destek olsun tabiki. adam kafası iyiyken bile senden ayık sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 can olan yine sana oldu lan sdovkmdsklbsv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sdfsfsdwewqsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Şipeyk adamın adam oldugu nerden belli biliyor musun? Sequo ve bır kısıden yardım almıs onlara tesekkur etmıs bu sefer baskalarından yardım ıstıyor. Senın savundugun güruhtan olsaydı sequo'nun kapısında yatardı abe para vir yine diye... Tabi bunu anlamak senin için zor olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Beyler teşekkür ederim. Bide şurada cirkinlesmeyelim. Telefon numaramda yaziyor ve bazı söylenen şeyler çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Noyzura suanda taksimde misin taksi duraklarinin sagindaki sari demirlerde oturuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Yogurtcu parkindayim kadıköy tarafında. Forum devam ediyor . Bir grup yuruyuste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Noyzura sama dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ninja said: Noyzura sama konusmak istediginizi belirtmistiniz Şu an dışarıdayım. Sakinlik bulunca konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Anladim ben sizden haber bekleyecegim. Basarilar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 di said: Kimse senin kadar aciz ve caresiz degil ya, merak etme. Suradan kendi kendini dislayan, AKP misali otekilestiren bi sen varsin. Of tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 speys sus allahaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 one ile aynı seviyeye indi adam ya. kimse sevmiyo ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Sipeys sama siz ozunde gercekten iyi bir insansiniz dilinizdeki tek sorun biraz keskin olmasi. Ama size dostca tavsiyem o keskinligi herkese kullanmayin gerektiginde kullanin. Size soylemek isterim ki kisilerin yasam bicimleri ayni olmadigi derecede guzel ve anlamlidir. O sebeble kisilerin kisiliklerini degerlendirerek yolunuzda ilerlerseniz daha az sorun ve daha cok dost edinirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tek sorun hiyar olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yoo vanı seviyoruz, daha akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ninja said: Sipeys sama siz ozunde gercekten iyi bir insansiniz dilinizdeki tek sorun biraz keskin olmasi. Ama size dostca tavsiyem o keskinligi herkese kullanmayin gerektiginde kullanin. Size soylemek isterim ki kisilerin yasam bicimleri ayni olmadigi derecede guzel ve anlamlidir. O sebeble kisilerin kisiliklerini degerlendirerek yolunuzda ilerlerseniz daha az sorun ve daha cok dost edinirsiniz. Buradan edineceğim dostları edindim, geri kalan çöplerle de eğleniyorum. Tavsiye için teşekkür ederim, ama di gibi hayatta bir bok başaramayan ve kompleksleri yüzünden sürekli kuyruk gibi peşimde dolaşıp saldıracak an kollayan bir adama da sivri dil kullanmamak elimde değil. Üzgünüm Di, haydi git fotoğraf çek biraz, belki satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ninjalı sequolu noyzuralı bi bira gecesi yapasım geldi. ninja konuşur, noyzura abuk anılarını anlatır, sequoda bizi çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben icki ikramida yapabilirim yada kebakura hanim dostlarimiz bize icki servisi yapar hemde sizi iyi hissettirir H. sama. Bir gun bu toplanti umarim gercek olur cunku birbirimize katacagimiz cok sey olduguna inaniyorum. kebakura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sipeyskek'te sağlam bir lümpenlik seziyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ninja said: ben icki ikramida yapabilirim yada kebakura hanim dostlarimiz bize icki servisi yapar hemde sizi iyi hissettirir H. sama. Bir gun bu toplanti umarim gercek olur cunku birbirimize katacagimiz cok sey olduguna inaniyorum. kebakura Benle tanışmak istermisin ninja sama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ninja said: Sipeys sama siz ozunde gercekten iyi bir insansiniz dilinizdeki tek sorun biraz keskin olmasi. Ama size dostca tavsiyem o keskinligi herkese kullanmayin gerektiginde kullanin. Size soylemek isterim ki kisilerin yasam bicimleri ayni olmadigi derecede guzel ve anlamlidir. O sebeble kisilerin kisiliklerini degerlendirerek yolunuzda ilerlerseniz daha az sorun ve daha cok dost edinirsiniz. abi sen gerçek misin senin gibi insanlarla tanışmak istiyorum vayanasını be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 cempostaci said: di'nin trde fakirlikten olmek uzere olup, sonra ingiltereye para kazanmak icin gidip hala fakir olmasina ragmen insanlara laf atmasi komigime gitti Neyse cempostaci durumu aylar öncesinden özetlemiş, başka laf koymaya gerek yok. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ve sipeys kendine itiraf edemediklerini millete giydirmeye devam ediyor. =) Cok ciddi sorunlarin var be. edit : fotograf ne alaka lan ? baya baya kafa gitmis elemanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar