Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direniş için destek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Ben ayrıca kişisel olarak türlü türlü uyuşturucu kullandığını belirten bir adama güvenmem abi. Ha bak ving tanıyorum ben güvenirim demiş, ona eyvallah. Herkeşin hayatına kimse karışamaz, isteyenler destek olsun tabiki.

adam kafası iyiyken bile senden ayık sorun olmaz
Mesaj tarihi:
Şipeyk adamın adam oldugu nerden belli biliyor musun? Sequo ve bır kısıden yardım almıs onlara tesekkur etmıs bu sefer baskalarından yardım ıstıyor. Senın savundugun güruhtan olsaydı sequo'nun kapısında yatardı abe para vir yine diye... Tabi bunu anlamak senin için zor olsa gerek...
Mesaj tarihi:
Sipeys sama siz ozunde gercekten iyi bir insansiniz dilinizdeki tek sorun biraz keskin olmasi. Ama size dostca tavsiyem o keskinligi herkese kullanmayin gerektiginde kullanin. Size soylemek isterim ki kisilerin yasam bicimleri ayni olmadigi derecede guzel ve anlamlidir. O sebeble kisilerin kisiliklerini degerlendirerek yolunuzda ilerlerseniz daha az sorun ve daha cok dost edinirsiniz.
Mesaj tarihi:
Ninja said:

Sipeys sama siz ozunde gercekten iyi bir insansiniz dilinizdeki tek sorun biraz keskin olmasi. Ama size dostca tavsiyem o keskinligi herkese kullanmayin gerektiginde kullanin. Size soylemek isterim ki kisilerin yasam bicimleri ayni olmadigi derecede guzel ve anlamlidir. O sebeble kisilerin kisiliklerini degerlendirerek yolunuzda ilerlerseniz daha az sorun ve daha cok dost edinirsiniz.
Buradan edineceğim dostları edindim, geri kalan çöplerle de eğleniyorum. Tavsiye için teşekkür ederim, ama di gibi hayatta bir bok başaramayan ve kompleksleri yüzünden sürekli kuyruk gibi peşimde dolaşıp saldıracak an kollayan bir adama da sivri dil kullanmamak elimde değil. Üzgünüm Di, haydi git fotoğraf çek biraz, belki satarsın.
Mesaj tarihi:
ben icki ikramida yapabilirim yada kebakura hanim dostlarimiz bize icki servisi yapar hemde sizi iyi hissettirir H. sama.
Bir gun bu toplanti umarim gercek olur cunku birbirimize katacagimiz cok sey olduguna inaniyorum.

kebakura
Mesaj tarihi:
Ninja said:

ben icki ikramida yapabilirim yada kebakura hanim dostlarimiz bize icki servisi yapar hemde sizi iyi hissettirir H. sama.
Bir gun bu toplanti umarim gercek olur cunku birbirimize katacagimiz cok sey olduguna inaniyorum.

kebakura

Benle tanışmak istermisin ninja sama?
Mesaj tarihi:
Ninja said:

abi sen gerçek misin

senin gibi insanlarla tanışmak istiyorum vayanasını be
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

di'nin trde fakirlikten olmek uzere olup, sonra ingiltereye para kazanmak icin gidip hala fakir olmasina ragmen insanlara laf atmasi komigime gitti

Neyse cempostaci durumu aylar öncesinden özetlemiş, başka laf koymaya gerek yok.

İyi geceler.
Mesaj tarihi:
Ve sipeys kendine itiraf edemediklerini millete giydirmeye devam ediyor. =) Cok ciddi sorunlarin var be.

edit : fotograf ne alaka lan ? baya baya kafa gitmis elemanin.
  • Yeni Oluştur...