Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direniş için destek

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Sipeys sama siz ozunde gercekten iyi bir insansiniz dilinizdeki tek sorun biraz keskin olmasi. Ama size dostca tavsiyem o keskinligi herkese kullanmayin gerektiginde kullanin. Size soylemek isterim ki kisilerin yasam bicimleri ayni olmadigi derecede guzel ve anlamlidir. O sebeble kisilerin kisiliklerini degerlendirerek yolunuzda ilerlerseniz daha az sorun ve daha cok dost edinirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja said:

Sipeys sama siz ozunde gercekten iyi bir insansiniz dilinizdeki tek sorun biraz keskin olmasi. Ama size dostca tavsiyem o keskinligi herkese kullanmayin gerektiginde kullanin. Size soylemek isterim ki kisilerin yasam bicimleri ayni olmadigi derecede guzel ve anlamlidir. O sebeble kisilerin kisiliklerini degerlendirerek yolunuzda ilerlerseniz daha az sorun ve daha cok dost edinirsiniz.
Buradan edineceğim dostları edindim, geri kalan çöplerle de eğleniyorum. Tavsiye için teşekkür ederim, ama di gibi hayatta bir bok başaramayan ve kompleksleri yüzünden sürekli kuyruk gibi peşimde dolaşıp saldıracak an kollayan bir adama da sivri dil kullanmamak elimde değil. Üzgünüm Di, haydi git fotoğraf çek biraz, belki satarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja said:

abi sen gerçek misin

senin gibi insanlarla tanışmak istiyorum vayanasını be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...