Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eeh artık vakti gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 daha onceden yapılmadımı hic?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 İstanbulda gusel bir organizasyon yapabilirz ama Soguk havada mac pek ii olmaz gibin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 dela sen el attıgından beri yalan oluyo hepsi nedir bu cenabetlik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ehhe maçlardan yaklaşık 1 buçuk ay affımı istiyorum, dün dış yan ayak bağlarım yırtıldı,topalım 2 hafta=) siz de maç fln yapmayın zaten havalar soğuk hepberaber yaparız ben iyileşince=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 gecmisler olsun angelusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 yapamıyoruz zaten merak etme =) ama aslında hazır sen sakatsın,beni ko$turucak bi adam eksik demektir hemen yapalım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bakın Bostancı Sporium da oynarım diyenlerle her gün her dakka yaparım okul çıkışı adam da getiririm hemen yanında(kadir has rulazzz)[signature][hline]Cinnet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mümkünse ben de gelirim .. hem bathory yi bol bol koştururum .. lakabım domuzdur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 way iddalıyız bakıyorum ko$ma konusunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 koşma konusunda rakip tanımam beyler :D 1.90 boy var hava toplarında ve kısa mesafe koşularda uçururummmmm...... ha basketball da sadece smaç ve bloğa kalkarım başka hiç bi işe yaramam...allah bi boy vermiş hesabı....[signature][hline]Cinnet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 EeE yapmıozmu Mac..?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ehhe ben zaten iki ayağımın da bağları daha önceden yırttığım için idmanlıyım tedavi tekniklerini fln biliyorum yani=) 1 buçuk ay sonra fln gene sahalarda uçurucam sizi bath seni öle bi koşturcamki enkaya geri alcaklar=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun arkadaşlar demekki neymiş?bundan sonra okuldaki merdivenlerden aşağıya yuvarlanmicakmışız=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ya beyler bana uyar her maç...ben zaten çağrıldığım yere hayır demem asla...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben yakla$ık 9yada 10 yıl önce merdivenlerden atlamı$tım millete $ekil yapıcam die aynen bende koparmı$tım bagları.. her maçta burkuluyo bilegim,toparlayamadı bi daha emektar a evet geçmi$ olsun tükenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ehhe biz senle yarım bilekle böle oynuyosak demekki tam adam olsak dağıtçaz milleti be sabri=))[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 =) yok yok böyle iyi fazlası dokunur bunlara hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hehe orası öle=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 adam toplanırsa gelirim ben yanlız cuma - cumartesi doluyum bu hafta[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Pazartesi yapak tek bos gunum... edit:haftasonu ve cumada olabilir :) ama pazartesi olursa daha ii.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! [Bu mesaj Naa tarafından 01 Aralık 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 off yalan oldu harbiden[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 oha daha açıldığı gün yalan oldu denir mi ben gelirim büyük ihtimal ama pazartesiden sonra olsun lütfen.hatta direk çarşamba 4-5 veya 5-6 diyim ben çünkü saat belli olmayınca pek gelen olmuyor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eet eet çar$amba 5-6 uyanlar?? yalnız öncelik eski kadro yine o zaman aranızda konu$un halledin,paticiksel yazmayın vs vs tartı$malara ba$lamayalım tekrardan.. $imdilik silth,bath,holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eh angelus ve fizbozcan olmayınca yeni gelenlere yer olacak gibime geliyor. Sabo ile kenderi dürtelim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar