-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 daha onceden yapılmadımı hic?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 İstanbulda gusel bir organizasyon yapabilirz ama Soguk havada mac pek ii olmaz gibin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 dela sen el attıgından beri yalan oluyo hepsi nedir bu cenabetlik =)
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ehhe maçlardan yaklaşık 1 buçuk ay affımı istiyorum, dün dış yan ayak bağlarım yırtıldı,topalım 2 hafta=) siz de maç fln yapmayın zaten havalar soğuk hepberaber yaparız ben iyileşince=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 yapamıyoruz zaten merak etme =) ama aslında hazır sen sakatsın,beni ko$turucak bi adam eksik demektir hemen yapalım hehe
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bakın Bostancı Sporium da oynarım diyenlerle her gün her dakka yaparım okul çıkışı adam da getiririm hemen yanında(kadir has rulazzz)[signature][hline]Cinnet...
driftintosin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mümkünse ben de gelirim .. hem bathory yi bol bol koştururum .. lakabım domuzdur ..
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 way iddalıyız bakıyorum ko$ma konusunda =)
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 koşma konusunda rakip tanımam beyler :D 1.90 boy var hava toplarında ve kısa mesafe koşularda uçururummmmm...... ha basketball da sadece smaç ve bloğa kalkarım başka hiç bi işe yaramam...allah bi boy vermiş hesabı....[signature][hline]Cinnet...
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 EeE yapmıozmu Mac..?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ehhe ben zaten iki ayağımın da bağları daha önceden yırttığım için idmanlıyım tedavi tekniklerini fln biliyorum yani=) 1 buçuk ay sonra fln gene sahalarda uçurucam sizi bath seni öle bi koşturcamki enkaya geri alcaklar=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun arkadaşlar demekki neymiş?bundan sonra okuldaki merdivenlerden aşağıya yuvarlanmicakmışız=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ya beyler bana uyar her maç...ben zaten çağrıldığım yere hayır demem asla...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim...
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben yakla$ık 9yada 10 yıl önce merdivenlerden atlamı$tım millete $ekil yapıcam die aynen bende koparmı$tım bagları.. her maçta burkuluyo bilegim,toparlayamadı bi daha emektar a evet geçmi$ olsun tükenç
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ehhe biz senle yarım bilekle böle oynuyosak demekki tam adam olsak dağıtçaz milleti be sabri=))[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 =) yok yok böyle iyi fazlası dokunur bunlara hehe
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hehe orası öle=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 adam toplanırsa gelirim ben yanlız cuma - cumartesi doluyum bu hafta[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Pazartesi yapak tek bos gunum... edit:haftasonu ve cumada olabilir :) ama pazartesi olursa daha ii.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! [Bu mesaj Naa tarafından 01 Aralık 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 off yalan oldu harbiden[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim...
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 oha daha açıldığı gün yalan oldu denir mi ben gelirim büyük ihtimal ama pazartesiden sonra olsun lütfen.hatta direk çarşamba 4-5 veya 5-6 diyim ben çünkü saat belli olmayınca pek gelen olmuyor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eet eet çar$amba 5-6 uyanlar?? yalnız öncelik eski kadro yine o zaman aranızda konu$un halledin,paticiksel yazmayın vs vs tartı$malara ba$lamayalım tekrardan.. $imdilik silth,bath,holy
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eh angelus ve fizbozcan olmayınca yeni gelenlere yer olacak gibime geliyor. Sabo ile kenderi dürtelim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Öne çıkan mesajlar