senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 diğer ikisini napcam olm tek olsam direk gelirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 GERGE said: Sana uygun yer Birlik abi, gel komsu olalim iste. Ankara'nin yasanacak yerlerindenmis, tasininca ogrendim. hacıt 7 ay birlikte oturdum ben, birlik güzel yer ama oralar da sessiz, ıssız hep. emekli kafası için biraz oralar. 365avm'nin yakınlarında oturuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tiLi said: senko said: imamizer said: ayrancı, nenehatun bülbülderesi esat tarafları bunlara uyar ama evler eski oralarda. bahçeli emek de olabilir ama o da aynı. ev biraz hesaplı ve yeni olsun dersen dikmen, öveçler, çevizlidere kısmına bakacaksın. çatı dublekslerinin kiraları gayet uygun oralarda merkeze yakın, ulaşımı kolay ve yeni binalar. bütçe çıkılıyorsa çukurambar tarafı akar. cevizlidere'ye biraz baktım da, uzak kalmıyor mu oralar biraz ya. haritadan öyle gözüküyor ama dediğin gibi ev kiraları gayet uygun orda. taksi ne kadar tutar mesela ordan merkeze fikrin var mı? çukurambara butce cikmaz, 1.5k'dan açıyorlar kiraları orda. cevizlidere-tunalı 20 tl cevizlidere'yi eliyorum o zaman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Smoke said: Tunalı taraflarında iyi araştırırsan çok rahat aradığın fiyat aralığında bulabilirsin. Daha yeni 4+1 Dublex ve teraslı evi kenedy caddesinde 1100 liraya tuttum. :) abi nerede bu ev, 1+1'e 900 veriyorduk biz bülten sokakta teraslı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Yalım Sokak... Bültenin bir üst sokağı. Otoparkı, asansörü her şeyi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 taksiye 5-10 tl daha veriver. kiranın az olması kurtarabilir. benim evim panoraya da yakın, inceğe de, tunalıya da, eskişehir yoluna da yakındı. araban varsa tam oturulcak yer. ha kennedyde oturabiliyosan iyi. her gün içmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Kaç kere konuştuk bunu hatırlamıyorum da senin beyninde kıvrım eksikliği var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Smoke said: Yalım Sokak... Bültenin bir üst sokağı. Otoparkı, asansörü her şeyi var. oha cok iyi yerdeymiş senin ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 hatta hocam sizin emlakçının telefonunu paslasana bana pm'den elinde kalmıştır belki bişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yeni bina varmıydı orada yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 @senko öm gönderdim @kehkeh bana sorduysan bizim sokaktaki en yeni bina bizimki ama yine rahat bi 10-15 senesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 selam ovecler denmis zaaaaaaaaaaaaa saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Smoke said: @senko öm gönderdim @kehkeh bana sorduysan bizim sokaktaki en yeni bina bizimki ama yine rahat bi 10-15 senesi var On yıldan sonra yeni denilmez ancak muhite göre gayet yeni lel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 emek 8 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 dikmen, ayrancı ve gazi osman paşada bulursun 3+1 dediğin miktara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Peki çevresi önemli değil mi? Eğer çevre önemli değil dersen Sokullu bile uyar bu konuma.. Ben Birlik diyorum ama her bakımdan uygun olan bir konum olarak. Birde dediğin gibi bahçelievler 8. cadde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 çinçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sokullu'nun çevresinde ne var gençler? Hayır yani oturmadığım yer kalmadı, hem 3 kuruş vereyim hem 5 köfte alayım modunda bazılarınız. Hiçbişey olmaz sokullu'da. En kötü A.Öveçlerde bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bugun gidecem bakalim aramaya belirledigim yerler ->guvenlik caddesi ->menevis sokak ->kuzgun sokak yukardaki yerlerde bulamazsam ->hosdere caddesi ->mesnevi sokak buralarda da bulamazsam kennedy uzerinden bir de bir paralellerinden bakicam orda da yoksa el mecbur gop'a giderim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 sokullu uzak abi benim icin dikmen'i ben sevmiyorum nedense oveclerde uzak kaliyor yine bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bi arkadaşım Ağustos'da çıkıyor Hoşdere caddesinin başındaki daireden, en üst kat, çılgın manzarası var, 750 mi 800 mü ne kirası baya uygun bence. 3+1 de bi oda baya ufak anca çalışma odası falan olur :/ Beştepe'ye gel senko sen, eskişehir yolu konya yolu istanbul yolu hepsi dibinde, yol problemi yok =) zibilyon tane dolmuş geçiyor aşti hattında olduğu için, ankaraya da 2dk yürüyosun. tunalıya da taksi 15-16 yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Oran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 senko said: bahçeli emek 8.cadde burası direk. sessiz sakin ankaranın her yerine istediğin gibi ulaşım var. hatta benim odamın karşısındaki apartman dairesi boş şu anda ama geçen gün bakmaya gelmişti bikaç kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 off bugun ankaradan gidiyor olmasaydım hoşderede seni sıkıştırıp yanaklarını sıkardım senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: bi arkadaşım Ağustos'da çıkıyor Hoşdere caddesinin başındaki daireden, en üst kat, çılgın manzarası var, 750 mi 800 mü ne kirası baya uygun bence. 3+1 de bi oda baya ufak anca çalışma odası falan olur :/ Beştepe'ye gel senko sen, eskişehir yolu konya yolu istanbul yolu hepsi dibinde, yol problemi yok =) zibilyon tane dolmuş geçiyor aşti hattında olduğu için, ankaraya da 2dk yürüyosun. tunalıya da taksi 15-16 yazıyor beştepe uzak kalıyor yine bana göre ya yoksa güzel evler de var orda biliyorum. güvenlik cad. istiyordum ama ev yok resmen :( paris caddesi, şimşek sokak bu iki yer de çok başarılı. şu yukardaki yerlerden bulabilsem harika olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar