Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara muhit secmece

senko

Öne çıkan mesajlar

tiLi said:

senko said:

imamizer said:

ayrancı, nenehatun bülbülderesi esat tarafları bunlara uyar ama evler eski oralarda. bahçeli emek de olabilir ama o da aynı.

ev biraz hesaplı ve yeni olsun dersen dikmen, öveçler, çevizlidere kısmına bakacaksın. çatı dublekslerinin kiraları gayet uygun oralarda merkeze yakın, ulaşımı kolay ve yeni binalar.

bütçe çıkılıyorsa çukurambar tarafı akar.

cevizlidere'ye biraz baktım da, uzak kalmıyor mu oralar biraz ya. haritadan öyle gözüküyor ama dediğin gibi ev kiraları gayet uygun orda.
taksi ne kadar tutar mesela ordan merkeze fikrin var mı?

çukurambara butce cikmaz, 1.5k'dan açıyorlar kiraları orda.

cevizlidere-tunalı 20 tl

cevizlidere'yi eliyorum o zaman ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bugun gidecem bakalim aramaya

belirledigim yerler
->guvenlik caddesi
->menevis sokak
->kuzgun sokak

yukardaki yerlerde bulamazsam
->hosdere caddesi
->mesnevi sokak

buralarda da bulamazsam kennedy uzerinden bir de bir paralellerinden bakicam

orda da yoksa el mecbur gop'a giderim sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadaşım Ağustos'da çıkıyor Hoşdere caddesinin başındaki daireden, en üst kat, çılgın manzarası var, 750 mi 800 mü ne kirası baya uygun bence. 3+1 de bi oda baya ufak anca çalışma odası falan olur :/

Beştepe'ye gel senko sen, eskişehir yolu konya yolu istanbul yolu hepsi dibinde, yol problemi yok =) zibilyon tane dolmuş geçiyor aşti hattında olduğu için, ankaraya da 2dk yürüyosun. tunalıya da taksi 15-16 yazıyor
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

bi arkadaşım Ağustos'da çıkıyor Hoşdere caddesinin başındaki daireden, en üst kat, çılgın manzarası var, 750 mi 800 mü ne kirası baya uygun bence. 3+1 de bi oda baya ufak anca çalışma odası falan olur :/

Beştepe'ye gel senko sen, eskişehir yolu konya yolu istanbul yolu hepsi dibinde, yol problemi yok =) zibilyon tane dolmuş geçiyor aşti hattında olduğu için, ankaraya da 2dk yürüyosun. tunalıya da taksi 15-16 yazıyor

beştepe uzak kalıyor yine bana göre ya
yoksa güzel evler de var orda biliyorum.

güvenlik cad. istiyordum ama ev yok resmen :(
paris caddesi, şimşek sokak bu iki yer de çok başarılı.

şu yukardaki yerlerden bulabilsem harika olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...