gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 pes 4 üm kayıt defterine yazılmadığı için açılmıo diodm ya normalde masaustundeki simgeye cift taıklaynca hata weriomus ama sağ tıklayıp aç diinçe açılıomus ilginç wala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 anlamadım ama neyse...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Oyunun exesinin yeniden masaüstünde bir kısayolunu oluştur bide öyle dene. Benim de garibime gitti şimdi neden olur ki böyle bişey. Aklıma gelen kısayol özelliklerinde bişeyin değiştiği, registry de sorun olsa oyun hiç açılmazdı heralde[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 pc versiyonu ps2 versiyonundan kat kat daha kötü[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hata bundan diyorsun yani... hmm anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 pc ve ps2 de aynıydı pes 3, 4 de de bir fark olduğunu sanmıyorum, hurafe bunlar...[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hata ondan diyil baba ana sayfaya bi post açim de öyrensim mllet nası yapçanı önemli çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben arada onu söyliyim diye dedim hem pc de var bende hem de ps2 de ps2 de oynarken daha iyi olduğunu hissediyorsunuz :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ewet ben ps2 de hiç oynamadm ama bilgisayardaki çok kasış cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar