xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Merhabalar Elimde 355 adet fotoğraf var. Hepsi beyaz zemin üzerinde çizilmiş belli bir et kalınlığı olan çerçeveleri siyah çizilmiş kalıplar var. Kalıp içleri de beyaz benim yapmam gereken ise içlerini komple siyaha boyamak. Tek tek zor oluyor, os x de automator falan denedim ama bazı çizimler çok ince detaya sahip olduğu için yer yer beyaz boşluklar kalıyor. Pixelmator var sadece şuan bilgisayarda. Var mıdır bunun bir yolu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 photoshopta action script ile yaparsın da şu an spora gidiyorum gelince birileri anlatmassa anlatmaya calısırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 irfanview dicektim ama OsX'te yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 photoshop ile yaptığın işlemi record edip, o kaydettiğin işlemi de tekrar etmesini sağlarsan olur istediğin şey. ama tabii bunu yapabilmek için de resimlerde yapacağın işlemin hepsinin aynı olması lazım. yani atıyorum hepsi aynı boyda olmalı, yada seçeceğin sabit bir renk paleti olmalı gibi gibi. yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 bununla ilgili bir topic vardı lan hatta başlığı da aynen buna benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bu arada Picasa yapmıyo mu bu işlemleri yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 faststone image viewer yapabilir dediğini batch convert var ama tam anlamadım istediğini de bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 os x automator da varmış hallettim teşekkür ederim yinede arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar