Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Sam said: Yatarken şarj kundağında bırakıyorum, dolu başlıyor güne. GERGE said: Yarin Kalos animesi basliyor bu arada. ooo güzel, izlerim x/y'yi işliyorsa. Origins i izle cok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ok sonra bakarım, prod ig yapmışsa iş vardır. Trençkotumu çektim, sonra rahat 1 saat uğraşıp pr videomu yaptım. Online olunca bir bakın, bankai, persona filsn herşey var ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Sam oyunda adin ne senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 AcesHigh said: Ahaha wonder tradeden japon ditto geldi... Daha fazla sevinemezdim ya. Herkese benden çay!! bana wonder tradeden disi bulbasaur, disi froggie, disi fennekin geldi... bide lv 50 legendary bisey geldi sanirim ama bilmiyorum. Zoroark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hamsilipilav said: Sam oyunda adin ne senin Char name jeanne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 demin izletmedin ya comm gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mega gyarados hayvan gibi olmuş. Tipi de water-flyingden water-dark a dönmüş. Ortalığın tozunu attırır bu. http://www.serebii.net/pokedex-xy/130.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Nasıl ya, izin verdim, yükledi dedi. Bir daha denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 birde normal şapkayı yan çevirme var mı yoksa o başka bir yerden mi alınıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 tam istedim ben sen wondertrade girdin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 evet izledim :) eheh güzel ama 10 snden kısa gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 2dk ve kenpaçi versinler bleach savaşı çıkarayım. :p bi nice ataydın, emeğe saygı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 buff attım ya :) bu arada voice chat mi var oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bilet aldın ama alkışlamamıştın ehu, eyvallah aldım nice'ı. Var, kalite zayıf biraz ama yaptık viktor'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Valla demek şu oyun vitada olsa ne biçim bir oyun olucakmış, kendini potansiyelini sınırlıyor ya nintendo, gamefreak çalışanlarıda isyan ediodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 code : 0318-7539-4137 gencler ekleyin beni ekleyenlerde msj atsin onlarida ekleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Abi ne olur bu konuda olmasın vita. Diğer konu gibi saçma sapan bir hale gelmesin. Bugün zam aldım. Artık günlük 30000'e çalışıyorum :D Bir ton berry birikti. Onları da toplamam lazım. İlk egg'imi aldım az önce. Yepisyeni bir bulbasaur'um olacak :) Şimdi de Charizard'ı bıraktım yanına. Pek geçinemiyorlarmış ama yine de yumurta şansı var. Hadi bakalım. Bu arada ekledim SenariouS 1805-3228-4556 Serq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bu arada circlepadı hafifi itirince ve birden hızlı 360 cevirince hareket yapıo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ya o değil de şu patenleri çıkarıp atmak istiyorum hiç sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 abi normal pad kontrol ettiğin zaman çıkarıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 biliyorum da circle pad ile hareket etmek daha kolay işte, illa patene binecek velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 off çok gaza geldim. Nintedo 3ds xl pokemon x and y edition'ı aldırıyorum amerikadaki arkadaşa. Oyunla beraber 250 dolar'a geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/624/890/4e8.jpg HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 eshop kredi kartından iki defa çekmiş normal mi böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Sawer said: off çok gaza geldim. Nintedo 3ds xl pokemon x and y edition'ı aldırıyorum amerikadaki arkadaşa. Oyunla beraber 250 dolar'a geliyor amerikadan gelen ntsc versiyon oluyor avrupadaki oyunlarla uyumlu olmaz aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar