reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi magikarp ahahaaha çok komikmiş hemen yakalamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Yalnız battle kameraları çok iyi ya, bsg uzay savaşı sahneleri ve dramatic chipmunk gibi kademe kademe zumlamıyor mu pokemonun yüzüne, çok eğleniyorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ds ve 3ds arasında olan donanım farkına bakıp eski oyunlarla bu oyun arasında olan farka bakınca pekte kötü diyemedim 3dse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Abiler, Sawk arıyorum. Temiz kullanılmışından. Hangi route'da takılıyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 route 11 reflection cave'den önceki mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sawk her versiyonda olmuyor ama. Bu mavi olanla kırmızı olanın biri x'de çıkıyor biri y'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 fucking breed snorlax ile charmendar koydum. charmender oldu lv 17 umarim level atlattigimda evrim gecirir ama movelardan biseyi silip dragon puch koymus galiba stractch gitmis. ya day caredeyken lv atlamayi onleme yok mu bide yumurta yok piyasada... doesn't seem to like eachother very much diyor adam. bosuna mi kasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Day care level atlatmak icin degil mi, birakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 daycare senin attıgın adım basına xp vermio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 SenariouS said: fucking breed snorlax ile charmendar koydum. charmender oldu lv 17 umarim level atlattigimda evrim gecirir ama movelardan biseyi silip dragon puch koymus galiba stractch gitmis. ya day caredeyken lv atlamayi onleme yok mu bide yumurta yok piyasada... doesn't seem to like eachother very much diyor adam. bosuna mi kasiyorum http://pokemondb.net/mechanics/breeding surda anlatıo abi breeding olayını belki aynı egg grubunda değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 SenariouS said: fucking breed snorlax ile charmendar koydum. charmender oldu lv 17 umarim level atlattigimda evrim gecirir ama movelardan biseyi silip dragon puch koymus galiba stractch gitmis. ya day caredeyken lv atlamayi onleme yok mu bide yumurta yok piyasada... doesn't seem to like eachother very much diyor adam. bosuna mi kasiyorum egg grupları var charmander snorlaxla çiftleşemiyor gailba. http://www.serebii.net/pokedex-bw/004.shtml bak burda charmanderin çifteleşebildikleri yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 dişi charmanderle çiftleştirmek için gts'den japon bi axew aldım. Dragon dance ve dragon pulse öğrenince çoğaltmaya başlayacam çocuklarına da geçecek saldırılar. Başka türlü öğrenemiyor charmander bu saldırıları. X/Y de değişmiş olabilir gerçi de önceki versiyonlarda böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Furfrou'yu nerde yakalıcaz kuaför istio o olmadan saç maç yapmam dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 tek masterballda legendary yakaladım ebemi silkti yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 son badgei almaya gidiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Fin said: tek masterballda legendary yakaladım ebemi silkti yalnız. Fin said: tek masterballda legendary yakaladım Fin said: tek masterballda Fin said: masterball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 aquila said: Day care level atlatmak icin degil mi, birakma. of abi... ciftlestirme icin birakiyorum viktor charmender istedi diye... ulan viktor sen dedin bana birak diye snorlaxla birisi bana charmenderi ciftlestirebilecegim low level zoneda bulabilecegim bir pokemon ve yerini soyleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 reampage said: Furfrou'yu nerde yakalıcaz kuaför istio o olmadan saç maç yapmam dio Route 5'te çıkıyorlar. Hafif rare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 SenariouS said: aquila said: Day care level atlatmak icin degil mi, birakma. of abi... ciftlestirme icin birakiyorum viktor charmender istedi diye... ulan viktor sen dedin bana birak diye snorlaxla birisi bana charmenderi ciftlestirebilecegim low level zoneda bulabilecegim bir pokemon ve yerini soyleyebilir mi Charmander dişi mi? Ditto var mı boxlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 vaperon said: SenariouS said: aquila said: Day care level atlatmak icin degil mi, birakma. of abi... ciftlestirme icin birakiyorum viktor charmender istedi diye... ulan viktor sen dedin bana birak diye snorlaxla birisi bana charmenderi ciftlestirebilecegim low level zoneda bulabilecegim bir pokemon ve yerini soyleyebilir mi Charmander dişi mi? Ditto var mı boxlarda? disi ditto yok biri atabilir mi code : 0318-7539-4137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 vaperon said: Fin said: tek masterballda legendary yakaladım ebemi silkti yalnız. Fin said: tek masterballda legendary yakaladım Fin said: tek masterballda Fin said: masterball 100% catch rate yok. moltres gelmedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 said: It is unique in the aspect that it is guaranteed to catch any wild Pokémon that it is thrown at http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Master_Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 o baktığın genre b&w2 ye kadar olanlar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 masterballu profesor veriodu blackte direk yakalıo yüzde yüz buda öledir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 biri male ditto atabilir mi code : 0318-7539-4137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar