Sequo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Fiyat: 600 TL. Şarjlı kılıfda yanında bedava. 750 veren oldu öncelik paticiğin çarşambaya kadar satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 abi ne kadar süre kullandın, ne durumda, hasarı ciziği, ölü pikseli var mi falan bir yazabilirmisin ayrıntılı olarak. kız arkadasım dusunuyordu bir sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ulan param yok olsa alırdım.bakayım akşama alıcısı çıkmazsa haber veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 geçen sene temmuz ayında aldım bu sene nisan ayına kadar kullandım. Ölü pixeli yok düşmedi telefon hiç. Yan tarafındaki plastik gri aksamda bir iki yerde hafif zedelenme var. Arka kapak hafif sarardı pislikten o kadar. Kapaksız kullanırım ben telefonu. Başkada bir sorunu yoktur. Dandik mal olsa koymam çöpe atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ıyy pismiş arkası almayın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 600 iyi fiyat, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ben istiyom ben istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bakalım söyliym ben de ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Abi bu telefon gecen sene 1800 liraydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esh said: Abi bu telefon gecen sene 1800 liraydi :/ Faturası orada Bodrum teknosadan aldım ilk çıktığı zaman. 2. eli kaç eder derdinde değilim fiyat bedava şuan. Birine yarasın diye veriyorum. Daha düşük fiyat söyleseydim ibnenin teki alır satardı böyle bişey olsun istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 said: S3'ün bugün ekranı kırılsa 600 lira bu devirde böyle satıcı ve telefon bulunmaz Şeklinde yorum yaptılar hatta başka bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Abi faturaya dikkat etmemistim. 2k vermissin bi de. Kimse almazsa sevabina ben alip birine hediye ederim, anneme mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esh said: Abi faturaya dikkat etmemistim. 2k vermissin bi de. Kimse almazsa sevabina ben alip birine hediye ederim, anneme mesela. Telefon satıldı havale yapiyor birisi onu bekliyorum 15 dk süresi var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ben dah hzili havale yaparim ama yapmiyim yaziktir. Hayirli olsun alana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Kelepir ferrari satarsan haber ver abi , bakarsin para denklesir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esh said: Kelepir ferrari satarsan haber ver abi , bakarsin para denklesir :P Yok denkleşmez hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bu arada telefon satılmıştır alana hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 cuma maaş alıyorum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 püh ya :( ben alacadım ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esnaf said: püh ya :( ben alacadım ne güzel 8 ay bekle kardeşim sana da s4 ü veririm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 dgadsgf napalım onu bekliycez artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 s3 den s4e baya fark var yalniz. bi soru veya problem olursa bilgi ver hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 karı veya amele bi iş olunca direk instant summon oluyor 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Fin said: karı veya amele bi iş olunca direk instant summon oluyor 0ne Bana günde 8 saat çalışıp 2k maaş + prim alan amele supervisor işi saysana? forumdaki trollüğün haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar