Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılınan sevgiliyle arkadaş kalma yalanı

elma

Öne çıkan mesajlar

fede said:

elma said:

başlığı açtım, havada kalmasın o zaman durumu özetleyeyim.

Bizim okulda bi exchange alman kız vardı

gerisini okumadım

erasmus girls olayının düzenli ekmeğini yiyen bi insanım ama ilk kez böyle oldu 2 ay heyecanla bekleyip almanyaya uçak bileti aldıracak kadar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

elma said:

3 gün ağladım zırladım
Hadi yorumlayalım =)

Beta as fuck

abi ister istemez morali bozuluyo insanın o kadar değer verdiğin sevdiğin, bişeyler paylaştığın insan sen döndükten 2 hafta sonra çat diye birine "ihtiyac"tan verince. Ne bünye ne kafa yapısı hazır değildi, tepkiler normal =)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Avrupanin ahlaksizligini almis adam (:

Yazik lan , kiz cok samimiymis ama. Hicbir turk kizi, olmeden once boyle bir gercegi anlatmaz. Hatta can cikar ama su itarafi etmez yine de.

Hic bir.

aynen. samimiyeti sonu oldu. Hala da stalklıyo, ortak arkadaşlarımızdan bana soru sordurtuyo, çocuklar da allahtan bana daha yakınlar da söylüyolar açık açık abi kız sordurttu diye =) Özellikle en son protesto olaylarında iyi miymişim, her şey yolunda mıymış =)

üstünden 7 ay geçmiş teee
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

taam işte kasma niye arkadaş kalıyosun

kızın kafa yapısını anlamaya çok çalıştım. Çünkü yukarda yazdığımız gibi samimiyetinden söyledi. Benden de ha ok iyiymiş ya ben de şunu şunu yapıyorum dememi bekledi heralde. Kendisi orda işler karıştırırken benim burda partide kızlarla resmimi görünce kıskandığımı söylemesi ve benim de hayatımda birinin olduğunu öğrenince saatlerce ağlaması da ayrı bi ikiyüzlülük. Anlayamadım o kafaları yani seksle emotionu ayırma falan. kaldı ki bunlar da open relationship denen şeyler de var o işin bir kaç level üstü.

Kız gerçekten arkadaş kalmak istedi, bana çok değer veriyodu/veriyo çünkü ve benim bu tepkim ona barbar geri kafalı türk mentalitesi gibi geliyo olabilir, bu da üzücü. bana durumu anlatınca zaten aradaki o güçlü ip bi anda makasla kesilir gibi kesildi, sonraki 3 gün ağlayıp zırlamamın sebebi de o bağı kaybetmemin acısıydı zaten. Şu an zerre suçluluk duymuyorum ya da dönmek istemiyorum ona, ama o kadar değer verdiğim birinin böyle bişey yapmasıyla onu kaybetmem de koyuyo bi yandan, kızın mentalitesini anlayamamam da işin başka bi boyutu. O çok pişman biliyorum ama çok geç.

Düşünüyorum da türk kafası olduğundan mı diye, hayır abi alman bi çocuk olsa da aynı reaksiyonu gösterirdi heralde. Ya da ha okki no problem yapıp geçer miydi bilemedim.

Çok değişik bakış açıları olabiliyo. Mesela bi alman arkadaşım vardı cluba gidiyoduk kızlarla öpüşüyodu dirty danceler falan. Abi kız arkadaşın nolcak deyince de its ok falan yapıyodu yani başkasına duygu beslemedikçe fiziksel yakınlaşma bişey ifade etmiyo, kız arkadaşım da aynı mantıkta demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Nazca said:

Abi siz nasıl manyaklarsınız, Allah belanızı versin hepinizin.

Önce batıda öyle sevişiyorlar mehe, sonra aynısını kız yapınca çat bitir.

Valla sikeyim ben sizin çifte standartınızı.

bu çifte standart değil ki. Sen biriyle birlikteyken o kişi başkasıyla ihtiyac adı altında sevisiyosa ve bunu sana söyleyip anlayışlı karşılamanı bekliyosa bunun ne olduğu belli.

Ayrılmış olsak istediğini yapsın bana ne. Ki zaten biz de öyle başladık sadece takılıyoduk, iş ciddiye binerken biliyodum kızın geçmişini. Geçmişten ders almak lazımmış onu beceremedim pek kör gibi ilişki yaşamışız.

What doesnt kill me makes me stronger. Şu an stronger olduğumu vücudumun her hücresi haykırıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

değer vermek ile arkadaş kalmak arasında hiçbir bağ yok yalnız

var. Bi insana değer vermezsen niye arkadaş kalırsın ki? Hatta seni bu kadar üzmüşse arkadaşlığı bırak bi daha yüzünü görmek istemezsin.

Ha eğer arkadaşlığın tanımını ayda 1 görüşmek ya da sadece görünce selam vermek / facebookta naber demek ya da bişeyini likelamak şeklinde yapabilirsin, bence o değil arkadaşlığın tanımı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi uzun mesafe ilişkisinde bile olur böyle şeyler siz ayrı ülkelerdesiniz. olmaması lazım bence de ama olmuş, kız da vicdanı rahatlatmak için sana söylemiş anlayış beklemiş. ben bi bok yedim bidaha yapmam demiş( gibi geldi bana)

ha 7 ay olmuş tabi. kaç duvar kırıldı kim bilir o ayrı konu
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

abi uzun mesafe ilişkisinde bile olur böyle şeyler siz ayrı ülkelerdesiniz. olmaması lazım bence de ama olmuş, kız da vicdanı rahatlatmak için sana söylemiş anlayış beklemiş. ben bi bok yedim bidaha yapmam demiş( gibi geldi bana)

ha 7 ay olmuş tabi. kaç duvar kırıldı kim bilir o ayrı konu

Evet pişman oldu ama iş işten geçti tabi ki. Kız alman standartlarına göre çirkin kaldığı için orda buna bakan yok, anca kendisi gidiyo erkek buluyo orda burda yatıp kalkıyo. (Tabi Türk Standartları enstitüsüne göre kezbanımızın x5 güzelliğinde) bi nevi psikolojik masturbasyon, toplumsal tatmin için. Benle birlikte olana kadar kimse ciddi bakmamış, duygu besleyip karşılık bulmamış. kız da hep kendisini kullandırmış sonra da unutulmuş. Eminim 7 ayda sayısız çocukla birlikte olmuştur, hiç birisi ona değer vermemiştir ve hala beni düşünüyodur (Ordan burdan benle indirekt iletişime geçtiğine göre hala durum bu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...