Wisp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 item koynak istiyorum satmak icin olmuyor .. you lack the loyalty to create auctions ...yazıyor neden olmuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Free Playerlar AH de bişey satamıyorlar. Bunun için Storeden öncellikle birşey alman lazım. Bunun sebebi de Gold Farmerların bir nebze olsun önüne geçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 hadi ya? store'dan birşey almak derken in game money or? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 gerçi in game money olsa farmerın nasıl önüne geçsin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Store'dan yapılan her alış verişten loyalty puan kazanıyorsunuz. Ne aldığınızın bir önemi yok ufak birşeyde olsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 meh yedik yine trap ı :) bide girerken yok öle bi şey diyodu .. oyuna çok etki etmez gerçi,oynarsın paşa paşa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 jonq peki bi kere alsak devamlı kullana bilcezmi AH yi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Evet kullanabiliyorsun sürekli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 iyi bari,bende niye kullanamıyorum diyodum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 kücük bi şey satın alcaz o zaman .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 yamulmuyosam 2000 3000 loyalty mi ne lazımdı. herhalde 5 dolarlık bi alışveriş yapsanız yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 çok cici kıyafetler varmış lan storda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 o kadar oynuyoruz bi 5$ dolar verelim ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Evet 5$ uygundur denmiş. Potionlar var exp bonus felan işinizi görür. Bir kere almanız yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 5 dolarlık kredi alın. 750 kredi ediyor. onları da binek almak için saklayın. Binekler krediyle çok ucuza geliyor. 5 dolarlık kredi ve binek 1580 loyaliti yapıyor. Onunla da sürekli olarak AH'yi kullanabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oyun ilk çıktığında collectors edition aldıydım. beleş 1 ayı oynayıp oyunu beğenmeyip bıraktıydım. yani oyuna aylık ücret ödemedim hiç. şimdi oyuna tekrar dönsem ah açık mı oluyo bana yoksa kapalımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oo iyimiş hemen indiriyom o zaman. arada canım sıkılınca girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar