coco Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Sequo'nun o şaher eseri tadındaki yeni maskesine istinaden; Sequo said: Vingthor said: Sequo said: Karanfili bilmem ama yeni maskemle bende geliyorum:) oha adam bane lol maske tam olarak şu boyasız geldi boyayacağım aynı şekilde:) şimdi Sequo'cuum samimi bir soru sorucam sana: biraz fantastik biliyorum ama, böyle gerçekten birlikte hareket etmek gereken şiddetli bir durum senaryosu gerçek olsa, diyelim böye bir şey olsa yani bizi ne kadar sürede donata bilirdin ? bir de şöyle bir görsel alsak tam donanımlı halimizin - şey gibi işte senin bizi nasıl donatıcağını hayalleyen falan? samimi bir merak ve ilgi bu benimki, bir nevi proje oyunu gibi. hatta ilk sorum son sorulacak soru bu durumda belki, neyse öyle işte. ps: önerilere de açık ol ama tamam mı :), hatta fikir almaya ihtiyacın olursa biz de buradayız sonuçta birçoğumuz kendi uzmanlık alnında iş geliştirici aynı zamanda, kıps ps 2: ps 2: trollemek serbest ama cidden patiler böyle garip bir refkles oluşmadı değil ben de hani, ve psikolojik olarak da ciddi çok ciddi şiddete de maruz kaldık hem de hepimiz. benim de bazı reflekslerim oluştu, farklı sosyal rollerimde farklı refleksler bunlar. oyuzden böyle alt sorular da var kendi perspektifim de olacakları kodlamaya çalışırken.. :) bi de evet biraz kafam güzel. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Anlayamadım ben konuyu. DONAT BİZİ REYİZSQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 17 dk da donatir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 hahahah sequo başbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 http://n1306.hizliresim.com/1b/q/pgh2v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ben anlamadım adamdan ne istion, herkese rebellion kıyafeti alması mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Donat derken? Izmir lehcesi sikinti yaratmis heralde. Bunu mu demek istediniz? : Domat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Hahahah Yalnız maske iyiymiş, özelliği var mı yoksa direk plastik mi? Şekil yapacam diye gazı yemeyin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Adam diyo ki olur da x-men'i kurmamiz gerekse equipmentlari bize dizermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Ayfon said: Adam diyo ki olur da x-men'i kurmamiz gerekse equipmentlari bize dizermisin. ADAM SENSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 sequo alfred oldu batmani giydiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 moriarty said: Ayfon said: Adam diyo ki olur da x-men'i kurmamiz gerekse equipmentlari bize dizermisin. ADAM SENSİN sn ck svyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 şirinsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 moriarty said: http://n1306.hizliresim.com/1b/q/pgh2v.jpg ya pis herif ya AHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 nasil - neyle donaticak bizi? Bir envanter alalim once ne ile donatilacagimizi bilelim. GIYDIR BIZE BASGAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 coco said: bizi ne kadar sürede donata bilirdin ? that's what she said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ha ne ile donaticagi onemli yani, tmm o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 moriarty said: http://n1306.hizliresim.com/1b/q/pgh2v.jpg ahahahah bitirmis havayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Anbu mask filan alaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 coco said: bizi ne kadar sürede donata bilirdin ? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/creepster.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar