paspatur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Converse 1 Converse 2 bu iki ayakkabı arasındaki model farkını bilen var mı? ikinci linktekinin modeli daha güzel. Fakat bu bir model farkı mı, yoksa sadece üretim farkı mı? Bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 2. si eskitilmiş gibi olanlardan abi başka bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 metallica'nın ride the lightning albüm kapaklısı var onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 halen 140-150 liraya satılıyor mu bunlar yahu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 max 20 lira maliyet, pazarda 20-25'e bulursun çakma makma. "orjinal daha fazla dayanıyoea" falan diyenin de ağzına kürekle vururum. 3 ay sonra tarak kısmından çatlar tabanı, götü başı ayrılır. Ayakların da anasını ağlatır, ilerde topuk dikenidir, düztabanlıkdır uğraşır durursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 paspatur said: Converse 1 Converse 2 bu iki ayakkabı arasındaki model farkını bilen var mı? ikinci linktekinin modeli daha güzel. Fakat bu bir model farkı mı, yoksa sadece üretim farkı mı? Bilen var mı birinin tabanı dıştan daha kalın gösterilmiş burun kısmı daha küçük ve düz geliyor. diğerinde taban daha ince burun kısmı daha kabarık. ya da benim elf gözlerim yamuluyor edit: 1. si daha kibar diğerinin kalıbı palyaço gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ben de ilkini daha cok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ben de converse manyağıydım bi zamanlar. 4-5 ayda dikişler patlardı rezil bi ayakkabı giyerdim. 2 sene önce hummel aldım hala giyiyorum ilk günkü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar