nokya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 [ITEMDEF i_buyucu_sapkasi] Name=GrandMage Hat ID=i_hat_wizards RESOURCES=i_hat_wizards, i_scroll_CUNNING SKILLMAKE=95.0 TAILORING, 50.0 MAGERY, t_sewing_kit ON=@CREATE hitpoints={50 65} COLOR=0482 ON=@EQUIP src.int=( + 15) src.dex=( + 5) src.magicresistance=( + 5.0) return 0 ON=@UNEQUIP src.int=(+-15) src.dex=(+-5) src.magicresistance=(-5.0) return 0 Her sey doğru ama çıkmıyor item
thedarkride Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 şapka cıkıyor ama anasının nikahı kadar bug var.dendim serverımda giyince mana 8 oluyo stam 0oluyor cıkartıyorsun ikiside 0 oluyor resist 0 oluyor arada tekrar giyiyorsun 4 oluyor int 8 oluyor stam flm bugdan bol bişi yok yani bu sapkada...[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz...
nokya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ON=@EQUIP src.int + 10 src.magicresistance=( + 5.5) return 0 ON=@UNEQUIP src.int -10 src.magicresistance=(-5.0) return 0 Bu robe gıyınce 10 werıor ama fazladan 12 15 fln cıkartıyor sunun bugsuz halini yazabilicek war mı delircem yoksa
nokya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 OH be Bilen yapıor kardeşim ya
nokya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 coder burrdayken sorayım bali title nasil değiştiricem mesela giydigi zaman titlesi başka cıkardıgı zaman eskisi gibi olmasını yapabilirmiyiz ?
ferit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 on=@equip kısmına src.title Buyucu on=@uneuqip kısmınada src.title yazınca default olana dönmesi gerekir.[signature][hline]Bak Abuzer
jonq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 on=@equip src.tag.titleyedek= src.title Buyucu on=@unequip src.title src.tag.titleyedek= olsun garantiye alalim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ferit,nokya... bence patide nick guzelleri yarışması şart:)[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ.
ferit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 konu disi: ben nick kullanmiyorum. benimki isim..[signature][hline]Bak Abuzer
Öne çıkan mesajlar