Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d-smart internet taahhüt iptal ettirme

Karea

Öne çıkan mesajlar

ya bıktım günde 100 kere modeme reset atmaktan

d smile ken canavar gibi internetim vardı sıfır sorun

sonra aynı fiyata d smart hd yayın kutu + net verelim diye taciz edip durdular dayanamadım aldım

2015 e kadar taahhüt dayamışlar

ama o nalet günden beri günde yüzbinkere net kesiliyor , bazen saatlerce gelmiyor falan

aradım herifleri yok tel hatlarınız kötü kaldırmıyor dediler
telekoma gittim hat sağlıklı bina içine karışmayız dediler

kutudan evin içine sıfır hat çektirdim değişen hiçbirşey yok

adamlar dalga geçiyor resmen , paramızla rezil oluyoruz
bıktım ya yeter

nasıl kurtulurum bundan

2015 e kadar faturaları tahsil etmezler diil mi ?

yada nedir bu şerrolardan kurtulmanın yolu ?

help
Sosyal ağlarda paylaş

taahhütü bozarken indirimli aldığın hizmet farkını ödersin, iptal edersin taahhütü.

aldığın paketin normal fiyatı aylık 100 lira, ama sen 50 lira ödüyorsan indirimli hizmet aldığın ay x aradaki fark olur ödeyeceğin. kutularını mutularını da alırlar tabii.

2-3 ay olduysa çok da fark olmadan taahhütü bozarsın.

Yok almıyoruz, şu kadar ödeyeceksiniz vs. derlerse de taahhüt edilen hizmeti sağlamadıkları için tüketici hakem heyetine falan başvurabilmen lazım. O kısım biraz çetrefilli olabilir, ama iptal gerekçesi olarak da yazarsın "taahhüt edilen hizmeti sağlayamadığınız için üyeliğimi iptal ettiriyorum " vs. diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
SItesinde yaziyor:

Aboneliğin, 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi durumunda, iptale kadar geçen süre boyunca D-Smart Net hizmeti için verilen indirimler ve içerikte verilen indirimler ile 99TL taahhüt erken iptali nedeniyle oluşan giderler aboneye faturalanacaktır. 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal talebinde bulunulmasi yahut taahhüt süresi sonunda aboneliğe devam etmek istenilmemesi durumunda abone, kendisine tahsis edilen uydu alıcısı ve smart kartı 7 (yedi) gün içerisinde iade etmek, aksi halde ilgili donanıma ilişkin cari bedeli (HD uydu alıcısı için 300TL HD Plus uydu alıcısı için 450TL)ödemekle yükümlüdür. Erken taahhüt iptali durumunda modem bedeli, iptale kadar geçen süre boyunca ödenen bedel kablolu modem için 60TL, kablosuz modem için 150TL üzerinden düşülerek aboneye faturalandırılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...