Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Merhaba arkadaşlar.Kişisel gelişim kurslarında hızlı okuma,düzgün konuşma,hafıza teknikleri vs vs birçok konuda eğitim veriyorlar.Merak ettiğim bu verdikleri eğitimin ne derece faydalı olduğu ve verimlilik mertebesinin ne kadar olduğu.Mesela hızlı okuma kursuna gittiğiniz zaman dakikada kaç kelimeye kadar çıkabiliyorsunuz veya okuduğunuzu anlıyor musunuz? Onun dışında hafıza teknikleri var mesela.Bu konuda eğitim alıp faydasını gören oldu mu?Para tuzağı olabileceğini düşündüğümden gidip kendim eğitim almadım ama gidip faydasını gören arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa ona göre belki hızlı okuma kursuna gitmeyi düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ilk soruna cevap 134 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 hızlı okuma kursları kesinlikle işe yarıyor da hafıza falan bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 düzenli okuyan ve oyun oynayan biri hızlı okuyamıyorsa zaten gerizekalıdır kursa falan gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Senin düşündüğün hızlı okuma seviyesi,bazı insanlar için yeterli olmayabilir.Bir de okuma hızıyla ölçüm yapılan bir zeka testi olduğunu sanmıyorum.Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 hızlı okuma kursuna gittim, faydasını da gördüm ama yılda 2 3 kitap okuduğumdan gayet yavaş okuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 zaman yönetimi nasıl onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 pontipati919 said: hızlı okuma kursuna gittim yılda 2 3 kitap okuduğumdan Hüzünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 pc den zaman kalmıyor ki ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 eger istanbulda iseniz aikido yada Bujinkan budo taijutsu oneririm. Eger izmir de iseniz aikido olarak dojo var. Eger Ankara da iseniz Genbukan Budo taijutsu yada Kendou yada Aikido oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Naapcaz dojoya gidip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=frWKqRdJBHY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Tremour77 said: Naapcaz dojoya gidip? belirttigim sanatlar kisisel gelisime katkilari vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 off topic hizli okuyabilen arkadaslar reklamlardaki firtina gibi gecen bit yazilari da okuyabiliyorlar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesleki eğitimleri tercih etmen senin adına daha faydalı olabilicektir, hızlı okumak nerede ne kadar faydalı olur bilmem ama okuduğu anlayıp anlata bilmek daha önemli. Boğaziçi nin bu ay çok güzel eğitimleri var ve ücretsiz olmalı.Bir bak istersen, benim vaktim yok..Yok management konuşmalarına katılmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesleki eğitim yoğun bir şekilde alıyorum zaten.Spor olarak falan da Muay Thai ve Kickbox yaptım belli bir süre.Benim merak ettiğim eğitimler daha çok konsantrasyon,hafıza geliştirme ve hızlı okuma.Beynimi dahili hard disk gibi kullanmak istiyorum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 lisedeyken gittim hızlı okuma kursuna. hala aynı tekniklerle okuyorum. ilk alışırken zorlanıyosun biraz bide çok bağ ağrısı falan yapıyor o kullandıkları programlar. gözlerim pert oluyodu ama göz kaslarını mı geliştiriyor ne yapıyorsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Tremour77 said: Mesleki eğitim yoğun bir şekilde alıyorum zaten.Spor olarak falan da Muay Thai ve Kickbox yaptım belli bir süre.Benim merak ettiğim eğitimler daha çok konsantrasyon,hafıza geliştirme ve hızlı okuma.Beynimi dahili hard disk gibi kullanmak istiyorum yani :D sevindim adiniza. Arayisinizda basarili olmanizi dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Hızlı okuma kursu bir işe yaramıyor gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar