Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel Gelişim Kursları

Tremour77

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.Kişisel gelişim kurslarında hızlı okuma,düzgün konuşma,hafıza teknikleri vs vs birçok konuda eğitim veriyorlar.Merak ettiğim bu verdikleri eğitimin ne derece faydalı olduğu ve verimlilik mertebesinin ne kadar olduğu.Mesela hızlı okuma kursuna gittiğiniz zaman dakikada kaç kelimeye kadar çıkabiliyorsunuz veya okuduğunuzu anlıyor musunuz?
Onun dışında hafıza teknikleri var mesela.Bu konuda eğitim alıp faydasını gören oldu mu?Para tuzağı olabileceğini düşündüğümden gidip kendim eğitim almadım ama gidip faydasını gören arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa ona göre belki hızlı okuma kursuna gitmeyi düşünebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesleki eğitimleri tercih etmen senin adına daha faydalı olabilicektir, hızlı okumak nerede ne kadar faydalı olur bilmem ama okuduğu anlayıp anlata bilmek daha önemli.

Boğaziçi nin bu ay çok güzel eğitimleri var ve ücretsiz olmalı.Bir bak istersen, benim vaktim yok..Yok management konuşmalarına katılmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tremour77 said:

Mesleki eğitim yoğun bir şekilde alıyorum zaten.Spor olarak falan da Muay Thai ve Kickbox yaptım belli bir süre.Benim merak ettiğim eğitimler daha çok konsantrasyon,hafıza geliştirme ve hızlı okuma.Beynimi dahili hard disk gibi kullanmak istiyorum yani :D

sevindim adiniza. Arayisinizda basarili olmanizi dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...