cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Fin said: vanille gelsin dory gelmesin ivy gelmesin utopia gelsin hepsi şişman ama yukarıdan aşağı doğru artan kilo sıralaması gözlerden kaçmadı.
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 cempostaci said: Fin said: vanille gelsin dory gelmesin ivy gelmesin utopia gelsin hepsi şişman ama yukarıdan aşağı doğru artan kilo sıralaması gözlerden kaçmadı. ahah
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 MADBOY.. Hala kampüste görüyorum, hatta gelecek dönem öğrencim olacak adam. Patide yok uzun süredir.
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 varlıkları yoklukları belli değil. eski admin kadrosunu komple geri istiyorum ben. hepsi buraya gelecek! EĞER BEN BU FORUMUN PADİŞAHI İSEM EMREDİYORUM FORUMUN BAŞINA GEÇSİNLER!!! EĞER ONLAR BU FORUMUN PADİŞAHLARI İSE GAFLET UYKUSUNDAN UYANIP FORUMUN BAŞINA GEÇSİNLER!! buna ticarette win win prensibi diyor gevurlar. atalarımız yüzyıllar önce icad edmiş.
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 lombardi diye nick var birde biri var bozdaş isimli bozdaş ne lan, yatak odası takımı gibi.
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 chrome said: varlıkları yoklukları belli değil. eski admin kadrosunu komple geri istiyorum ben. hepsi buraya gelecek! EĞER BEN BU FORUMUN PADİŞAHI İSEM EMREDİYORUM FORUMUN BAŞINA GEÇSİNLER!!! EĞER ONLAR BU FORUMUN PADİŞAHLARI İSE GAFLET UYKUSUNDAN UYANIP FORUMUN BAŞINA GEÇSİNLER!! buna ticarette win win prensibi diyor gevurlar. atalarımız yüzyıllar önce icad edmiş. forum yönetmeyi sizden öğrenecek değiliz. Bu işi en iyi biz biliriz. İşte bunlar hep İnci zihniyeti
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 elma said: chrome said: varlıkları yoklukları belli değil. eski admin kadrosunu komple geri istiyorum ben. hepsi buraya gelecek! EĞER BEN BU FORUMUN PADİŞAHI İSEM EMREDİYORUM FORUMUN BAŞINA GEÇSİNLER!!! EĞER ONLAR BU FORUMUN PADİŞAHLARI İSE GAFLET UYKUSUNDAN UYANIP FORUMUN BAŞINA GEÇSİNLER!! buna ticarette win win prensibi diyor gevurlar. atalarımız yüzyıllar önce icad edmiş. forum yönetmeyi sizden öğrenecek değiliz. Bu işi en iyi biz biliriz. İşte bunlar hep İnci zihniyeti emaleth... oh is that you?
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 then get the hell out of my conversation. you no belong here
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 chrome said: then get the hell out of my conversation. you no belong here AREA MASTERZ ARE SON OF A B*TCH vardı bi aralar =)
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 o elemanın kimliğini biliyorum ben ya. amerikan kolejinden mi ne birinin hesabına dalmış biriydi o bir ara bulur gibi olmuşlardı.
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Şimdi herkes gelse bile sen yoksun topici açan arkadaş.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Sparkcaster said: fede ben burdayım? yoğmuyum lan ben?
Öne çıkan mesajlar