qfwfq-h Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben kendi patimle kafayı bozmuşken, sizler olayı aşmışsınız.ne desem boş.kapanmamak lazımmış eve.nedir sizin patilerin durumu anlamak istiyorum...tanış olalım, anlayalım birbirimizi..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 takılıp göreceksin..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 takıl patiye hayatını ya$a[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI KIRMIZI ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "GALATASARAYLIYDI" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 anlasırız takma kafana hade hosgeledin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 belli iki topic açmışsın.. ya millet bi fikrim war yeni gelenler bölümüne bi topic açalım sürekli up kalsın...dikkat bağımlılık yapar ...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hosgelmisin[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ehe hoşgeldin alışırsın zamanla :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hoşgeldiniz...[signature][hline]Artemis Amakiir-Legendary Mage Diesel-Legendary Tailor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgeldin kardeş.Takıl patiye hayatını yaşa,takıl bana hayatın kaysın :p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qfwfq-h Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sağolasınız... kayboluyorum bu sitede. sanırsam alemler hızlı ilerlemeye başlmış.gadabriel ne anlatıyorsun anlamadım ama bende görmek istediğim düşlerle, duymak istediğim sözleri son nefesimi vermeden keşifeylemeyi bekliyorum.başkaları keşfedersede problem etmem hani...bu arada sizlerin paticik deliliği nereden geliyor.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 herşey zamanla arkadaşım.belli bi süre sonra kımın ne oldugunu neyın ne oldugunu ogrenırsın.Bu arada hoşgeldin[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hoşigedin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.