Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir küçük paticik ev arıyor

tinu

Öne çıkan mesajlar

hani nereye yazcağımı bilemedim buraya konu açtık belki bir ilgilenen çıkar, facebookta bir arkadaşım paylaşmış görünce bende sitelerde paylaşıyım dedim,

Bu size boncuk boncuk baktığını düşündüğünüz gözler aslında görmüyor.. Bundan yaklaşık 1,5 sene önce barınaktan kurtardığımızda tanıştık onunla. Klinikte tedavileri tamamlandıktan sonra başladık yuva arayışına. O günden beri hayatı geçici aile ve klinik arasında geçti. Bir kişi de 'Onun ömürlük ailesi herşeyimle ben olurum' demedi. Şimdi yine klinikte. Her seste kafesinin üst tarafına çıkıp beni buradan kurtarın der gibi bekliyor öylece. Kapısını açtığımızda mutluluktan öyle şaşkına dönüyor ki kendini yere atıp size nasıl daha yakın olacağının arayışına giriyor. Kızımız kısır ve aşıları var. Tam 1,5 senedir ömürlük sevgiyi bekliyor. Ona özgürlüğünü ve ömürlük sevgisini verecek ailesi siz olur musunuz?

İletişim: 0532 203 15 12
Yer: İstanbul / Bakırköy

Sosyal ağlarda paylaş

"Her seste kafesinin üst tarafına çıkıp beni buradan kurtarın der gibi bekliyor öylece. Kapısını açtığımızda mutluluktan öyle şaşkına dönüyor ki kendini yere atıp size nasıl daha yakın olacağının arayışına giriyor."

tamam da ağlatmayaydın iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...