tinu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 hani nereye yazcağımı bilemedim buraya konu açtık belki bir ilgilenen çıkar, facebookta bir arkadaşım paylaşmış görünce bende sitelerde paylaşıyım dedim, Bu size boncuk boncuk baktığını düşündüğünüz gözler aslında görmüyor.. Bundan yaklaşık 1,5 sene önce barınaktan kurtardığımızda tanıştık onunla. Klinikte tedavileri tamamlandıktan sonra başladık yuva arayışına. O günden beri hayatı geçici aile ve klinik arasında geçti. Bir kişi de 'Onun ömürlük ailesi herşeyimle ben olurum' demedi. Şimdi yine klinikte. Her seste kafesinin üst tarafına çıkıp beni buradan kurtarın der gibi bekliyor öylece. Kapısını açtığımızda mutluluktan öyle şaşkına dönüyor ki kendini yere atıp size nasıl daha yakın olacağının arayışına giriyor. Kızımız kısır ve aşıları var. Tam 1,5 senedir ömürlük sevgiyi bekliyor. Ona özgürlüğünü ve ömürlük sevgisini verecek ailesi siz olur musunuz? İletişim: 0532 203 15 12 Yer: İstanbul / Bakırköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 oy o nası bi resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 resimi görünce eve aldım zaten ya, o ne abi damar ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 O fotogra yilin tutsak kedi odulunu alabilir abi. "A personal plead from cat..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konu silinsin. Duygu sömürüsü resmen fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 "Her seste kafesinin üst tarafına çıkıp beni buradan kurtarın der gibi bekliyor öylece. Kapısını açtığımızda mutluluktan öyle şaşkına dönüyor ki kendini yere atıp size nasıl daha yakın olacağının arayışına giriyor." tamam da ağlatmayaydın iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 sahiplenen biri çıksada silsek konuyu, resmi görünce çok tatlı dedim, ardından gözlerinin görmediğini okuyunca , fena yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 O kedicik bu haliyle ne yapabilirki sokaklara düştüğünde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben okumamıştım, neden yazıyorsunuz arkadaş. bakabilcek olsam alırdım ama evde zaten 2 tane var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bostancida veterinere bi abla geliyodu, evinde kor sakat birsuru kedi vardi mesela, ozellikle soruyodu var mi bakima muhtac bi kedi diye. O zaman anlamistim dunyada bir suru gizli ulvi insan oldugunu. Sorun su ki onemli olan evde surekli birilerinin olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 hatta benim kızlarımda el kadarken kör olma tehlikesi vardı ondan almıştım zaten eve :( yok mu genç patiler üniversitede evde arkadaşlık etmesi için alsın. hiçbir şeye benzemez gerçekten hayatını değiştirir insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 başka resimleride var, ama koymak istemedim.. çok fena oluyor insan, https://www.facebook.com/brcnafacan buradan takip edebilirsiniz durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 abi ne yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ulan günün 15 saati dışarda olmasam alırdım eziyet olacak alırsam = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 3 bacaklı bir annemiz onun 4 çocuğu ve 2de başka kedi var bende de. ama link feciymiş kahroldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 evet görmediği için bakımı daha zor, yani gerçekten ilgilenebilecek birinin alması lazım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 lan :< alın bunu ALALALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 açılmıyor link, thank god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Dana yiyen, kuzu yiyen adamlar nasıl da yumuşadı kör kediyi görünce. Homo sapiens türü default olarak ikiyüzlü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bonzi kokusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Asteroth said: Konu silinsin. Duygu sömürüsü resmen fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar