Mathias Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bileniniz var mı merak ediyorum diye açtım konuyu da bu sourcebook'lar dehşet satıyor amazon'da. Yani DnD PHB falan 75.000 falan satış yapmışken Ultimate Wonderous Items , Ultimate Equipment Guide, Traps and Treacracy (yanlış olabilir ) , Mythic Races vs. vs gibi kitaplar 250.000-1.000.000 arası satış yapmış ve kitaplar hakkında yorumlar gayet iyi. Benim asıl merak ettiğim niye benim bu forumlarda hiç bu kitaplarla ilgili bir şey duymamış olmam. Çünkü gayet kaliteli mallara benziyorlar ( zaten direkt oyun sistemi için her tür campaing'de kullanılmak üzere hazırlanmış hepsi ) .Hepsi çok detaylı ( hatta birisi abartı detaylı olduğu için Traps and Treacracy kitabından yakınmış .. o derece :) Acaba konusu geçti de ben mi kaçırdım yoksa hakketten mükemmeller ve kimse konuşma gereği mi duymuyor veya bunu gören ilklerden miyim ? (bu arada kitapların DnD ile hiç alakası yok . Frp için genel kanunlar tadında hepsi )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hmm birincisi orjinali türkiyede bulunmuyordur alinamamistir. ikincisi internetten sipariş etmiş olanlar bir elin parmaklarini geçmemiş olabilir. üçüncüsü internetten indirmiş olanlar okumaya üşenmiştir. dördüncüsü okumuş olanlar tartışacak birşeyini görmemiştir. yani ne biliyim, kitabı aldığın ilk gün okulda açarsın arkadaşlarınla birlikte bakarsın. ama orda bile tartışacak birşey yoktur. en fazla "resimleri güzel" "şu kural böyleymiş hmm" gibisinden başka bişi çıkmaz ağızınızdan.. burda da o tip okul ortamı olamaz (açıp kitabı kafa kafaya verip bakmak) tartışacak pek birşey yok.. en fazla, yeri geldiğinde, elinde de o kitabı olanlar, kaynak gösterip yazıyor birşeyler.[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Mathias, 27 Nisan 2004 17:38 tarihinde demiş ki: Bileniniz var mı merak ediyorum diye açtım konuyu da bu sourcebook'lar dehşet satıyor amazon'da. Yani DnD PHB falan 75.000 falan satış yapmışken Ultimate Wonderous Items , Ultimate Equipment Guide, Traps and Treacracy (yanlış olabilir ) , Mythic Races vs. vs gibi kitaplar 250.000-1.000.000 arası satış yapmış ve kitaplar hakkında yorumlar gayet iyi. Benim asıl merak ettiğim niye benim bu forumlarda hiç bu kitaplarla ilgili bir şey duymamış olmam. Çünkü gayet kaliteli mallara benziyorlar ( zaten direkt oyun sistemi için her tür campaing'de kullanılmak üzere hazırlanmış hepsi ) .Hepsi çok detaylı ( hatta birisi abartı detaylı olduğu için Traps and Treacracy kitabından yakınmış .. o derece :) Acaba konusu geçti de ben mi kaçırdım yoksa hakketten mükemmeller ve kimse konuşma gereği mi duymuyor veya bunu gören ilklerden miyim ? (bu arada kitapların DnD ile hiç alakası yok . Frp için genel kanunlar tadında hepsi ) Soylekı aramızda bır cok kısıde bu kıtaplar var hatta bende hersey var,hepsı var...gercekten pdf seklınde stoklamıs durumdayım bır cogunuda okudum okumadıklarıma goz gezdırdım zaten bu sekılde herald test ı kazanabılmıstım.Sahsen wotc communıtyde bır cok tartısmaya katılıyorum,ılk geldıgımde burasınında boyle bır yer olabılıcegını dusunmustum ama Turkler arasında bu sekılde bır tartısma yasanmıyor cok daha yuzeysel arasıra deep yapabılıyoruz.Neysem umarım bu konulardanda topıcler acılır..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 aslında türkiyedeki FRP oyuncularının kurallara çok daha az önem vermesinden kaynaklanan bişey bu. Ha bu kötü bişey mi? Kesinlikle diil. Gavur FRP'yi bilgisayar oyunu gibi oynuyo.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Anlaşılıyor ki sonuçta iyi kitaplar ve okunmaları gerekiyor. Hatta Yaza 400$'lık kitap sipariş edecektim. %80 ini bu paranın bu kitaplara ayırırım üstüne bir de 3.5 set alırım olur biter. Biraz elde okumayı seviyorum da , artı bilgisayara bakmaktan kör olacam nerdeyse kitap şeklinde almam daha iyi öss sonrası[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu arada 2 ay once fark ettiğim bir durumu yazayım. Ben ilk Amazon'a girip Dnd core rulebooklara bakarken technical details'deki küçük satış rakamı çok ilgincime gitmişti ama aynen bırakmıştım ' e öyleyse öyledir diye' İlk girdiğim için detaylara çok dikkat etmiyordum. ANcak son siparişleri verirken tekrar bir bakayım dedim ve inanılmaz bir hata yaptığımı farkettim. Amazon kitapları satış oranlarına göre 'Best Seller' hesabı numaralandırıyormuş.Yani 1 ise kitap 1. sırada işte... Tabi bu ne demek oluyor Phb 3,5 edition'ın 400 tane değil 400. sıradan sattığı ki gayet iyi bir rakam. Ancak bu ayrıca ne demek oluyor ? benim müthiş kitap olarak düşündüğüm Wonderous items of Power'ın 1,6 milyonuncu sırada olup satış yapamamanın sınırlarını zorladığını anlıyorum.Neyse ki Legends and Lairs kitapları 40,000 lerde falan. O kadar patlamadı yani onlar. Ama Wonderous 'u almış bulundum. Hikaye romanları bölümüme koydum. :). Demekki neymişşş Ummadık taş baş yararmışşşş[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 diyorum bu adam salak diye:D[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 pdf bendede vardı vaktinde, kimbilir yedeklediğim cdler nerde:) bi daha çekmek lazım. kahvaltı ederken deities&demigods okuduğumu bilirim ben yazın:D (evet monitör başına çömerek:-)) pff cenım çekti şimdi.. [signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 04 Aralık 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yok hocam ıtemlar biraz saçmalamış off hand için 1d10 vuran 18-20 crıt. zarı olan kısa kılıç yada ne biliyim buckler ama anahtar kelimeyi söyleyince tower shield oluyo bunun gibi cheez (hatta chedar) itemlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sizin için burdayım efendim:) imzadan buyrun(korkmayın abi, aptal bi yere gönderirse eşşeğim)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar