2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Akp her zaman kazanacaktır
Borsa boyle giderse kimse allah kitap tanımaz, Tayyip'i de kimse kurtaramaz. Dini imanı para çünkü bu milletin.
Sipeys bir liberal olarak çipetin ailesinin sahip olduğu geniş yelpazeyi kıskanmış. Bir taraftan dedelerim avrupadan beyaz türkü küçümsemesiyle bakıyor; diğer taraftan içindeki modern özgürlükçü ruh, halkla kucaklaşan polifonik yapının getirdiği geniş bakış açısına sahip olmaya imreniyor.
Tişkirler zipermen
Yok la gayet sabahtan beri SAP'de mal mal entry yaptığım için sıkıldım çıkıp bir kahve sigara içeyim diye düşünüyordum.
Hiç polifonik hissetmiyorum bugün.
Hiç polifonik hissetmiyorum bugün.
Gezi parkı olaylarının akp iktidarını pek etkileyeceğini düşünmüyorum. belki yüzde 3 veya 4. akp geçen seçimlerde yüzde 49.9 almıştı ama yüzde 10 baraj gerçeğini de unutmamak lazım. bir sonraki seçimlerde chp, mhp ve bdp bi tık arttıracaktır oylarını fakat yüzde 10luk baraj kalkarsa akpnin tek başına hükümet kuramayacağını düşünüyorum. adamların herşey elinde en önemlisi medya elinde, günlük tv dozajını alan herkesin hangi tv'leri izlediğini biliyoruz oradaki haberlere bakarak düşünen, davranan insan zaten gezi parkı eylemcilerinin haksız olduğunu düşünüyor. ayrıca sürekli medyadan akp yanlısı - ekonoomiyi şöyle pompaladık, yeni spor tesisleri yaptık, borsayı çoşturduk ıvır zıvır bilgiler alan halk ülkede ekonomik ve siyasal olarak herşeyin iyi gittiğini düşünüyor, e bi de bu adamlar müslüman? daha ne olsun.
seçime yaklaşınca tayyip gene avrupada bi estirir, medya pompalar oylar zıplar. seçim öncesi davos örneği gibi halkımzın gururu okşandı, avrupaya kafa tutan başbaganımız var dediler.
seçime yaklaşınca tayyip gene avrupada bi estirir, medya pompalar oylar zıplar. seçim öncesi davos örneği gibi halkımzın gururu okşandı, avrupaya kafa tutan başbaganımız var dediler.
Öne çıkan mesajlar