Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EkşiSözlükten alıntı yaparak topic açmayın

Chemical

Öne çıkan mesajlar

nası olsa hepsini biliyoruz tonlarca tabu topici falan doldu:)
madem alıntı yapıosunuz kaynak gösterin bari
esası hiç açmayın
istiyen takip ediyor sözlükten onlara öms ile falan atın

sticky bile olabilir bu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

var bence
ya başka yerden alıyorlar
kaynak göstermiyorlar
ayrıca ARAMA ya inanmıyıp aynı espiriyi 40 defa açıyorlar açmamaları lazım önce "tabu" diye aratsa defalarca görücek

ayrıca başımız belaya giricek sözlüğe ait o yazılar kaynak göstermeden yazmak ben yazdım gibi göstermek akıl karı diil
karakedi ödemezde bize ödetir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

hem ekşi sözlüğe giren var , girmeyen var dimi :-?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 04 Aralık 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
Ben acmadim ; acmamda ama ... Kimsenin bole bi kisitlama getirmeye hakki yok bence ..

+1 doğru sölemiş eleman...isterseniz sizde paticikten alıntı yaparak ekşisözlüğe yazın..öyle komplexlere lüzum yok...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı:
Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde c/P diyorum
bilgi paylaştıkça yayılır
yani bir yerde gördüğümüz ilginç bir şeyi buraya taşimakta bence bir mahsur yok
hem sozlukle forumun formatı farklı, aynı şeyleri bizde oluşturabiliriz ama forum formatında bir espirsi olmuyo
nedir yani biz şimdi bir yaran diyalog bile oluştururuz çokmu, illa c/p mi yapmak zorundayız!! diyebilirsin ama hazır orda ve yeterince komik vuraya pasteleriz farkı bişey aklımaz gelirse altına ekleriz
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi sozlukteki komik yazıların cogu mail olarak gonderiliyor herkese. maillerde kaynak gosterilmiyor genelde ve eksisozlukte daha once bunu okumamıs birisi ilk defa okudugu için buraya acarkende kaynak belirtmiyor. illa kötü niyetle bakmayın şu olaya herkes eksşi sozlugu takip etmek zorunda degil.[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...