Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 nası olsa hepsini biliyoruz tonlarca tabu topici falan doldu:) madem alıntı yapıosunuz kaynak gösterin bari esası hiç açmayın istiyen takip ediyor sözlükten onlara öms ile falan atın sticky bile olabilir bu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sitiki bile olabilecek kadar über bir topic yani,o derece...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ben acmadim ; acmamda ama ... Kimsenin bole bi kisitlama getirmeye hakki yok bence ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 var bence ya başka yerden alıyorlar kaynak göstermiyorlar ayrıca ARAMA ya inanmıyıp aynı espiriyi 40 defa açıyorlar açmamaları lazım önce "tabu" diye aratsa defalarca görücek ayrıca başımız belaya giricek sözlüğe ait o yazılar kaynak göstermeden yazmak ben yazdım gibi göstermek akıl karı diil karakedi ödemezde bize ödetir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 kediye birşey olmaz: Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 olur öyle arada takma kafaya hayatını yaşa[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ozaman topici açana patlar nıha[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bn dier forumlara baktm böle bise yoktu(bendeki espriler) ayrca ekşisözlükten felanda almadm yane alsamda ne deisirki sewdim paylaşmak istedm... bu yane[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 o da zor. ip'sini öğrenip ikametini mi bulacaklar. Yani bulurlar belki de değer mi ? Ekşi sözlük ticari bir yer değil ki. en azından saf kan ticaret kokmuyor.[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 aramaya inanın işte[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: narin, 04 Aralık 2004 23:56 tarihinde demiş ki: Kimsenin bole bi kisitlama getirmeye hakki yok :tup:[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hem ekşi sözlüğe giren var , girmeyen var dimi :-?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 omg bunu sticky yapmalıyız ![signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 aslında narin haklı, böle bi kısıtlama saçma olur. ama ayda bir açılan "küçük emrah diyalogları" gibi topic'lerde pek canımı sıkmakta ziyadesiylen.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ekşi ayrı burası ayrı, ben okumuyorum ekşi sözlügü.. ama kaynak gösterilmesinden ben de yanayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: arcane, 05 Aralık 2004 00:15 tarihinde demiş ki: omg bunu sticky yapmalıyız ! O_o omfg d00d st1ck 1t!!!!!!!11[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bence topic açılır bi mahsuru da yoktur .. herkes sözlüe girmio kardeş kardeş ordakini buraya burdakini oraya yazabilirz . ama kaynak göstermek (veya doğrudan link vererek) bi ahlak bi terbiye bi edeb göstergesidir .. kaynak göstermeyenin alnını karışlamak gerekir::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Beğendiğim bişeyi pek tabi paylaşabilirim burada. Bunda yasaklayacak ne var anlamadım? Bütün olay kaynak gösterip, içeriği sahiplenmemekte. Eğer birşey zorunlu olacaksa bu olsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 alla alla niye yaw, kaynak gösterin, link verin olsun bitsin. ne olursa olsun sonuçta ekşinin tanıtımıdır bu? hayır bi de on binlerce başlık var bilerek olmasa da açılır ekşide geçen bi konuyla ilgili topick[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: narin, 04 Aralık 2004 23:56 tarihinde demiş ki: Ben acmadim ; acmamda ama ... Kimsenin bole bi kisitlama getirmeye hakki yok bence .. +1 doğru sölemiş eleman...isterseniz sizde paticikten alıntı yaparak ekşisözlüğe yazın..öyle komplexlere lüzum yok...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Qui, 05 Aralık 2004 00:37 tarihinde demiş ki: Beğendiğim bişeyi pek tabi paylaşabilirim burada. Bunda yasaklayacak ne var anlamadım? Bütün olay kaynak gösterip, içeriği sahiplenmemekte. Eğer birşey zorunlu olacaksa bu olsun. [signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Chem reis konuştu :) Eyvallah reis,başüstüne :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ekşisözlüğün seviyesiz ve kalitesiz muhabbetinin buraya sıçramasını istemem doğrusu.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben genelde c/P diyorum bilgi paylaştıkça yayılır yani bir yerde gördüğümüz ilginç bir şeyi buraya taşimakta bence bir mahsur yok hem sozlukle forumun formatı farklı, aynı şeyleri bizde oluşturabiliriz ama forum formatında bir espirsi olmuyo nedir yani biz şimdi bir yaran diyalog bile oluştururuz çokmu, illa c/p mi yapmak zorundayız!! diyebilirsin ama hazır orda ve yeterince komik vuraya pasteleriz farkı bişey aklımaz gelirse altına ekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ekşi sozlukteki komik yazıların cogu mail olarak gonderiliyor herkese. maillerde kaynak gosterilmiyor genelde ve eksisozlukte daha once bunu okumamıs birisi ilk defa okudugu için buraya acarkende kaynak belirtmiyor. illa kötü niyetle bakmayın şu olaya herkes eksşi sozlugu takip etmek zorunda degil.[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar