hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 korranın ergenlikleri hariç efsane idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ya bi tırtlık var senaryoda, ilk avatar daha çocukçaydı falan belki ama daha iyi gibiydi. benim anlamadığım korranın babası normal bi adam değil miydi geçen sezeon, şimdi yok şefin oğlu falan güneyin şefi vs. biraz retcon çekmişler gibime geldi senaryo da bayık gibi geldi bana, niye kuzeyliler orduyla geldi falan anlamadım pek. bu adam bu kadar spirit manipüle etmeyi nerde öğrendi falan. 20 senelik mevzuysa kötü bir spirit tarafından ele geçirilmemiştir heralde öyle klişe bişey yapmazlar. air templedaki avatar da ilk avatar heralde. ilerki bölümlerde görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ha bide madem aangden önce olan mevzu aang niye gelip düzeltmemiş, o kadar spirit worlde gitti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 neyse sezon her türlü izletir aangin çocukları ve torunları bir de avatarlık müessesesi sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Gun gelicek oldurmedigim her water tribeli icin bana kufredeceksiniz. ccc Fire Lord Ozai ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ha bide thor loki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 sonraki bölümün adı civil war yani kuzey vs güney olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 sherlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 her şeyin arkasından amiral zhao'nun ruhu çıkarsa, çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 seri aynı kötülükte devam ediyo ya inanılmaz korranın ağzını açtığı her sahnede ağzını dövmek istedim 1.sezonu atmışla çöpe bide böyle deniyelim bakalım demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Korra'nin kuzenleri bi garip. Duruslari ayni o kasabaya saldiran kötü spirit gibi kambur. Enteresan bi tesadüf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 buz üstünde toprak bükme saçmalığını hala devam ettiriyorlar(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 eyvah ne kadar kötü olmuş ya =. şu bending olayını naturalism kaydırıp bildiğin aoe spelle çevirmişler o hiç uymamış öyle fire combustion lel. korrada türk kızı olmuş tam amk zaten kara kuru bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 buzun altında toprak yok mu kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ben pek sevemedim yine ya. Belki TLA izlememiş olsam belki bu kadar rahatsız etmezdi -ya da alakasız bir seriymiş gibi izleyebilsem- ama şu anki halini ister istemez hep eski seriyle kıyaslıyorum ve çok vasat geliyor ya. Genel olarak kötü değil, hatta güzel sayılır da ne biliyim, karakterler çooook tırt. Eski seride favori karakterim hangisi onu bile bilmiyorum mesela, o kadar iyiydi bütün karakterler (Toph çok az bir farkla birinci ,ama Sokka, Iroh, Aang filan arasından seçmek bayağı zor). Bunda aynı çelişkiyi hangi karakterden en çok nefret ettiğim konusunda yaşıyorum. Hepsi birbirinden tırt. Korra da Avatar state öğrendi biraz adam olur sonunda diyordum ki daha da kötü olmuş ya, tam kezban. 1-2 Spiritleri Korra nın amcası mı saldırtıyor yoksa fırsattan yararlanıp pis dinsizlere iman götürüyoruz ayağına güneyi ele geçirmeye mi çalışacak belli değil ama içimde bu sezon ilk sezondan bile daha vasat olucakmış gibi bir his var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Fin said: eyvah ne kadar kötü olmuş ya =. şu bending olayını naturalism kaydırıp bildiğin aoe spelle çevirmişler o hiç uymamış öyle fire combustion lel. korrada türk kızı olmuş tam amk zaten kara kuru bişi. Abi korkunc kötü olmuş herşeyiyle. Sonunu zor getirdim. Hayır animasyonları da daha sönük geldi anlam veremedim. Bir ton sahne herkes duruyor aynı framede sadece 2 framelik agız animasyonu spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesela Aang'in avatar state'i http://www.youtube.com/watch?v=AXcD2hc2noM Hani ilk seride de danki animasyon vardi ancak Korra 2. sezonda. Yeter artik. Hele o Tenzin'in hava tapinagina gittigi sahne sanki 30 yil önce yapilmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hamsilipilav said: Gun gelicek oldurmedigim her water tribeli icin bana kufredeceksiniz. ccc Fire Lord Ozai ccc Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ShadowFury said: Eski seride favori karakterim hangisi onu bile bilmiyorum mesela, o kadar iyiydi bütün karakterler (Toph çok az bir farkla birinci ,ama Sokka, Iroh, Aang filan arasından seçmek bayağı zor). Bunda aynı çelişkiyi hangi karakterden en çok nefret ettiğim konusunda yaşıyorum. Hepsi birbirinden tırt. Su cok net ozet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ya korranın kezban state i hiç çekilmiyor be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ergenliğinde kız, az anlayış gösterelim=) evet çok tatmin edici deği bölümler,l sezon 1 de öyleydi, sezon 2 de...ama izliyoruz,haftaya yeni bölüm geldiğinde daha iyi bölüm olmasını umut ederek izlemeye devam edecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 aang avatar state'e geçti mi hassiktir olurduk bu mehletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 çok manasız bi şekilde bitti geçen sezon çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 abi bikere adam gibi müzik yok aang avatar haline geçince müziklerle falan bi gaz verilirdi burda o gaz yok. bu arada hamsilipilav'ın yorum (tu) Mesela burdaki gibi bi avatar state istiyorum ben ya her elementi karıştıracak o bütün avatarların sesi ile bi gaz verecek falan ama yok bu işte. Bide hala bunun gibi bi fight dönmesini bekliyorum ama daha çok bekliycem gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar