JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Red Dead Redemption isimli oyunu satın almaya çalışıyorum Xbox marketplace'den, ama sürekli "Your purchase cannot be completed at this time. Please try again." hatası alıyorum, işlemi yapamıyor yani. Xbox live hesabım UK, oyunu satın almaya çalıştığım xbox marketplace'de UK. Paypal hesabıma mastercard ve american express 2 kart yükledim 2sindede aynı hatayı verdi. Ne yapabilirim? Daha önce 5 POund'a alışveriş yapmışlığım var sorun çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Yav kimse mi bilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 güzel güzel xbox kullanan yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Korsancı yani herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Hay sinirden kafayı yicem gittim microsoft points aldım 2400 kadar oyun 2400 pointsdi bununla alır heralde dedim pointsleri sattı bana sorun yok ama oyunu pointsle almaya çalıştıgımda ne aynı hatayı veriyor ulan microsoft dalgamı geçiypsun lan sen benimle? Sinir krizimi geçirteceksin? Yokmu yardım edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 soytarının gözyaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Xbox kullanici sayisi cok az burada, onlarin arasinda Xbox Live kullanan daha da az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 playstation virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 GERGE said: Xbox kullanici sayisi cok az burada, onlarin arasinda Xbox Live kullanan daha da az. :( :( :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 reampage said: playstation virali ya şöyle dengesiz dengesiz yazmayın ne virali başıma gelen olay bu ss mi koyayım illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 başına gelen olay playsation virali diorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 aptal MİQROSOFT aptal hertürlü ps4 alıcam ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Nintendo Ireland... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sorun oyundaymış ne menem bi oyunsa bu red dead redemption'dan kaynaklanıyormuş, pointslerle tomb raider'ı satın aldım sorunsuz indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Viktor emeğine sağlık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben bitirdim güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 KehKeh said: ben bitirdim güzel oyun Ya gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında gösterilen bi oyun bu ulan şansıma bi türlü oynayamadım şu oyunu ya. Neyse Tomb Raider'ı bitiricem önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Oynama imkanın varsa oynamalısın :) hikaye ve oynanış çok iyi ben ps3 te bitirdim grafikler çamur gibiydi pc oyunlarına göre ancak konsolda oyun oynamayı seviyorsan bul bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bizde kinect ve xbox var duruyor öyle toz emiyor. en son skyrim i bitirdim. güzel oyun çıktıysa söyleyin alayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar