aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 7" tabletin işini de görür gibi. beğendim, çok pahalı olur ama ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Tableti temel olarak okumak için kullanıyorum ben ama, o boyut bana yetmez büyük ihtimalle, iPad büyüklüğü ancak Wired filan okurken. Çizgiroman okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Readerlar 6 inch be abi.. glo vs birde cozunurluk dusuk cok. Cizgi romanlarda sikinti yaratir ama. Senin okumadan kastin nedir reader (kobo vs) fani oldugunu biliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 caddede boyle :P http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-xperia-z-ultra/handson/offic/gsmarena_006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Okumadan kastim roman degil. iPad'de cizgiroman, su mesela: https://marvel.com/comics/unlimited Sonra dergi, Apple Newsstand'da bir suru derguye aboneyim. Onlar zor olur 6,4" ekranda ki not alma ve internete girmek disinda benim icin temel iPad kullanimi dergi, cizgiroman, manga ve makale okuma. Makele okunur ama bunda, duz yazi ile sorun olmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bu yöne doğru gidiyor trend. Yalnız şuan bence çok küçük boyutlarda, şık, yalnızca telefon işlevi olan modellerin gelmesi lazım. Bir büyük, bir küçük 2 telefon şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Humm flash yok alette.. neden acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar