Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 OS X kullananlara hemen bu programi almalarini oneririm. Daha yeni cikti ve beta durumunda, fiyato da 3TL. Ama su anda bile App Store'a genel olarak bakildiginda 10$'lik programlardan daha kullanisli ve iyi. Betadan cikinca fiyat kesin artar diyorum. Epey saglam bir IMAP client, tavsiye ediyorum. Su seyi mesela cok iyiydi, Gmail disinde bir servis kullandiginizda istediginiz gibi ayarliyorsunuz. http://cl.ly/image/03191t3a1y0w/Screen%20Shot%202013-06-19%20at%2018.58.15.png Dropbox ile de entegre calisiyor, kendinden gelen guzel filtreleri var eklemeli, yildizli, cevapli gibi filan. https://itunes.apple.com/tr/app/airmail/id573171375?mt=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bu çok iyi bir haber, osx'de uzun zamandır mail client açığı vardı. Benim anlamadığım snow leopard zamanında bana hiçbir sorun çıkarmayan standart mail app'si nedense liondan sonra sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 mountain lion ile standart mail.app ile hic bir problem yasamadim. Baska bir mail client in avantaji nedir hali hazirdakinin sunamadigi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mail.app Smart Inbox olayini cikartirsan SquirrelMail'in klasik halinden farksiz. Bu dedigimde yukarda gosterdim Mapping destegiyle Alias destegi var. Filtreler de kodlaniyor. Arayuzu de daha bir guzel. Dropbox entegrasyonu da var attachmentler icin. Mapping faydali cok, su konuda dedigim gibi privacy diyerek Gmail'i biraktim, birakinda oteki mail providerlarinin IMAP'i cok farkli kullandigini fark ettim yeni servis aramasinda. Bunun Mapping'i o noktada cok faydali oluyor saf IMAP icin. Istedigin seyle sokuyorsun. Mapping'e custom seyler de gelecekmis bu arada. Sitesi alinan onerilerle dolu, yeterince oy alinca ozelligi kodlamaya basliyorlar. Mail.app'a ustunluk olarak su anda kodlanmasi planlanmis sunlar var support'da: OpenPGP, Evernote entegrasyonu, Gmail tarzi arama, bilgisayarlar arasi sync, ToDo. Daha cikali bir ay filan oldu, iyi calisiyorlar su anda. Ondan ucuzken alin diyorum zaten, kesin pahali olur ciktiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 almıştım ben bunu birkaç gün önce gayet güzel program, fiyatı 3.5 tl görünce şaşırmıştım zaten ne oluyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 KHaRoN said: mountain lion ile standart mail.app ile hic bir problem yasamadim. Baska bir mail client in avantaji nedir hali hazirdakinin sunamadigi? Exchange hesabında çok sorun çıkartıyor mail.app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ben de airmaili kurdum da ekstra gateway kurmadan exchange desteği olmaması beni çok üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 IMAP bu sadece, bana gerek de o. Daha bug'lari da var. Kullanim olarak daha rahat geldi bana iste, ozellikle Mapping nedeniyle, ama Mail.app'da hala elimin altinda hep. Yakin gelecekte iyi olacagi umudum var; ondan aldim zaten ucuzken, burada alin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Beta ucretsiz de kullaniliyor sanirim: https://rink.hockeyapp.net/apps/84be85c3331ee1d222fd7f0b59e41b04 Ucuzken almak gerek ama dedigim gibi, bir bakin buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Sawer said: KHaRoN said: mountain lion ile standart mail.app ile hic bir problem yasamadim. Baska bir mail client in avantaji nedir hali hazirdakinin sunamadigi? Exchange hesabında çok sorun çıkartıyor mail.app Exchange version i ne kadar guncel ise, Apple Mail o kadar iyi calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Kendi sitesini vermemisim: http://airmailapp.info/ Bazi betalar oradan ucretsiz cekilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 tamam yaptim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Sparrow'a geri dondum simdilik, onemli bir bug'a denk geldim. Bazen attachment'lari gostermiyor. Duzeldigi anda geri donerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Epey guncelleme yasadi bu konuyu actigimdan beri, IMAP client olarak tam gibi artik. En son beta ile POP3 de eklendi. Beta versiyonlari buradan belese cekebiliyorsunuz: http://airmailapp.com/beta Yakinda fiyati artar diyorum, POP3 de saglam olunca beta olmaktan cikar. O dedigim sorunlari da duzeldi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Sparrow'dan vazgecmem icin bir sebep goremedim ben gene de. Gmail kullanicisiyim. Ayrica Mavericks ile stock mail de iyi olcak gibi. Olu yatirim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Sparrow guzel evet ama Sparrow'u daha satin almadim ben. Development bitmis bir programi da almanin anlami yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Exchange destegi de geldi son betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 10.9 destegi de geldi: New Mavericks Interactive Quick reply in notification New Mavericks icons in notification Center New Mavericks Specific optimization New Full Keyboard navigation New Offline editing New Local Draft New Local Sent New Quick cancel sending New Always Expand Quote New Quote layout New Selection detection Guzel gelisiyor, neredeyse tamam gibi. Mail.app'dan ustun ama hala bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mail app den hangi yonleriyle ustun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 UI Alias yonetimi Imap mapping Dropbox, CloudApp gibi seylere cloud entegresyonu Temel nedenlerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 OS entegrasyonu ve resource kullanimi ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 OS entegrasyonu bu yeni yama ile ayni oldu Mail.app'i dogru biliyorsam. Kaynak kullanimi 2012 Air'da %0,0 gorunuyor is yapmiyorken. CPU time 3,29 (active uptime 15 saat). Yeni postalari alirken %0,5 oldu simdi CPU kullanimi. 1,99$ ayrica program ve her an daha pahali olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bende GERGE bu konuyu actigi zaman almistim cok memnunum ama bir türlü hotmail mailimi tanitamadim gerci pek kullanmiyorum ama ekleyebilseydim fena olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 burada anlatiliyormus megerse ben hep internette buldugum imap sunucularini denemistim olmamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar