Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 kedilerin ne kadar evcil olduğu ve ne kadar ilgi istediği kediden kendiye göre değişiyor. bazıları gerçekten köpek gibi hem sürekli dışarı çıkmak istiyor hem de sürekli ilgi istiyor 1 dakika yanından ayrılmıyor evdeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 işte onları dövmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Çok güzel oluyor o kediler mauw diye peşinden koşuyor ayağına dolanıyor. Bir de oyun oynarken vs ekranın önünde pisikopat gibi pırpırpır diye gezinip koca ekranda güç düğmesine yaslanıp yatmasalar daha keyifli olacak :) İstisnasız her akşam yaşıyoruz bu rutin olayı birisi yapmasa diğer kedimiz yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Dün gece saat 3'e kadar oynadık, sabah da 8'den 9.30'a kadar oynadık. Hayvanla uyku saatlerimi aynı zaman dilimine ayarlamalıyım sanırım. Gündüz ben yokken uyuyor, akşam gelince sonsuz enerji. Yeni bir icat çıkarttı bu arada, dün evin girişine kaka yapmış, cıvık olunca tabii sıvamış... Sabah da ilk kez dedim gelsin benimle beraber yatakta takılsın, gitti yorganın üzerine işedi. Daha bir gün öncesine kadar havuzundan kum taşırmışlığı yoktu nerdeyse. Bir de yemini fazla veriyormuşum, günlük 40gr'ymiş kilosu için gereken; ben 100gr civarı verdim 6 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi yatağa işediyse sştın. ilgi isteyince yapıyo onu bazen şerrolar. bi de alışkanlık haline getirebiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 dayak yiyince bidaha yapmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 hamile kadına vurulur mu lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Pençelerini geçire geçire bacağıma tırmanmak ve ayaklarımı ısırmak en büyük hobisi oldu. Parçalıyor resmen. Bir de nükeleer reaktör var sanki götünde. Bir yorul be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Hayırlıolsun bizimki de Yoda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Öyleymiş :> Geçen cuma ailem geldi, senelerdir ev kedisi düşmanı olan annemin bütün gün kediyle oynadığını görünce acayip mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 e bu tuvalet eğitimi dedikleri şeyi nasıl yapacaksın o konuda bilgin var mı deadwoll? böyle yatağa sıç halıya işe ile ne kadar gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar