sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Haftada yapacağım yol 250-300km. Dizel almam çok mantıklı olmaz sanırım? Arabayı 3-4 ay sonra satacağım çoook büyük ihtimal, kolay ve çok ZARAR ETMEDEN satabilmek tercihim. Kiralama da düşündüm mesela bir hesap yapabilirim, 3 ay araba kiralamak alış satışta yaşayacağım zarardan çok fazla olur mu acaba? Aklımdakiler; Polo, corsa ve clio belki. Üstadlar önersin de ona göre bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 golf satayım sana 2004 otomatik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Abi 5 senedir 2006 golf kullanıyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Selam, Bence kiralamayı dene. Uğraşın az olacaktır en azından. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 polo ve corsanin piyasalari iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 la kirala 4 ay için araba alıcan, piyango yani belki satamassın belki araba arızalıdır uğraşırsın belki kaza yaparsın nan kira ii kira satışa falan para harcıcan gak guk bisürü gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 katldım. hatta sadece haftasonları kiralayabilirim, makes sense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 25e motosiklet al, hem yazdayiz, pufur pufur gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar