bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hehe, aferim walla şerefli bi takım olarak şampiyon oldunuz hehe artık Şampiyonlar liginde de nice başarılar yakalar hatta şampiyon olursunuz. GSdan daa ileri gidip şamp. kupasını kaldırırsınız da artık GS kompleksinden kurtulursunuz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 of ya, şimdi bunu ciddiye alıp da cevap verenler çıkar, ciddiye almayın uzatmayın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yahu bide şu galatasaray'ın 14 sene şampiyon olamadığı milletin dilinde ya sırf meraktan soruyorum beşiktaş 1966/1967 yılındaki şampiyonluğundan sonra; 1981/1982 senesinde alabildi ilk şampiyonluğunu, yani tam 15 sene şampiyonluk adına birşey yapamadı e 14 < 15 yok yani hiçbir beşiktaşlı bunu bilmiyor mu yoksa işlerine mi gelmiyor ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: LvL_Sabo, 27 May 2003 00:42 tarihinde demiş ki: alan yetkilisisin diye böle zabazingo şeyler yazmayacaksın, biraz sınırlarını bileceksin zabazingo değil o zamazingo.. konuşmayı öğrenince yeniden görüşürüz seninle.. neyse blackchaos'u bu kadar zamandır inatla sallayan insanlarsınız.. boşverin şunu ya bırakın işte kendi halinde.adam kendini beşiktaşlı sanan ve kimbilir kaç yaşında biri ya gereksiz tartışma yaratmakta birebir adam. 100.yılımızda 12.şampiyonluğumuzu(uefa tarafından tescil edildi bu itiraz istemem kabulde etmem zaten :P ) doyasıya kutluyorum ben şahsen 3 gündür sesim kısık boğazım ağrıyo.. anlamsız tartışma yaratmaya bi gerek görmüyorum.. şampiyon olduk işte.. ne dünyanın sonu nede şampiyonlukların sonu.. her sene biri şampiyon olunca diğerlerine neden laf atar anlayamıyorum ya.susun oturun işte.. şike şaibe bilmemne.. adamlar yapmış şampiyonda olmuşlar zaten üstünden 12361 sene geçmiş hala bunumu tartışıcaz biz ya.. UEFA'yı almalarının bilmemkaçıncı yılını kutluyolar.. kutlasınlar umarım bizde bi başarı elde ederizde avrupa'da bizde kutlarız senelerce.. tabi önemli olan bi kere alıp sonra kutlamak değil avrupa'nın devleri gibi her sene o işin içinde olmak.. şampiyon beşiktaş.. en büyük beşiktaş..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu [Bu mesaj Mumu tarafından 28 May 2003 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mumu imza yarım kalmış tamamla istersen.. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 öhöm düzelttim.. :)[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 vah vah 1 kelime yanlış yazdık harbi yani hatamı bulmuşun helal olsun. sanki edebiyat forumu. yazdığım bilgilerde en ufak bi hata olmayınca, gidip alakasız şeylerde hata bulmaya çalışmışın, takdir ettim azmini. [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 28 May 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: LvL_Sabo, 28 May 2003 23:46 tarihinde demiş ki: vah vah 1 kelime yanlış yazdık harbi yani hatamı bulmuşun helal olsun. sanki edebiyat forumu. yazdığım bilgilerde en ufak bi hata olmayınca, gidip alakasız şeylerde hata bulmaya çalışmışın, takdir ettim azmini. [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 28 May 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] sen takil ben geliyorum yani yoldayim merak etme.. 8-0lık ankaragücü maçına şike değil diyen ve bilgilerde hata yok diyen bi insan(?)sın.. senide anlayışla karşılamak lazim tabi[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben kanıt olmadıkça hiç bir şekilde kabul etmem. zaten olmayan birşeyi kabul edecek halim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ya neden şu başlıktaki en şerefli şampiyon lafına spor bölümüne her girdiimde gülesim geliyo ki :-p[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 O mertebeye hiçbir zaman ulaşamadığınız içinmi?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yahu mardinspor daha şerefli beşiktaştan, kim belirlemişki en şerefli olduklarını[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 100. Yıl diye 8 yıl aradan sonra şampiyon yaptılar beşiktaşı 1 senede kendilerini büyük takım ilan ettiler. Bundan 1 sene öncesine kadar neredeydi bunca beşiktaşı ? neden atkı takıp dışarı çıkmıyorlardı ? neden neden neden ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 gs lılar 15 sene şampiyon olamadıklarında atkıyla formaylamı dolaşıyorlardı? Ya anlamıyorsunuz galiba? Belirli bir taraftar kesimi takımı iyi olursa yanındadır kötü gününde yanında değil Her takımda böyle kitle vardır. Kimbilir kaç kişi bjkli oldu? Ama ben kendi adıma konuşuyorum. rize den 5 leedseten 6 barçadan 6 yediğimiz sezon bile atkıyla çıkardım dışarıya. Meph şerefli olup olmadığını nasılmı anlıyoruz? Şikesiz şaibesiz şampiyonluklarımızla...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: blackchaos, 30 May 2003 22:43 tarihinde demiş ki: gs lılar 15 sene şampiyon olamadıklarında atkıyla formaylamı dolaşıyorlardı? Ya anlamıyorsunuz galiba? Belirli bir taraftar kesimi takımı iyi olursa yanındadır kötü gününde yanında değil Her takımda böyle kitle vardır. Kimbilir kaç kişi bjkli oldu? Ama ben kendi adıma konuşuyorum. rize den 5 leedseten 6 barçadan 6 yediğimiz sezon bile atkıyla çıkardım dışarıya. Meph şerefli olup olmadığını nasılmı anlıyoruz? Şikesiz şaibesiz şampiyonluklarımızla...[hline]bla bla bla ... Bunu GALATASARAY taraftarı için söyleyemezsin. Biz iyi gündede kötü gündede takımızın yanındayız. Bir Günde Kral Olmadık , Bir Günde Tahtan Inmeyiz İmparator Fatih Terim Ölene Kadar SeninLeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: LvL_Sabo, 27 May 2003 00:42 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 26 May 2003 22:24 tarihinde demiş ki: Doğru Pop En iyi Gslilerin bilmesi lazım zaten bunu 13 sene şampiyon olamayıp 8-0 lık şikeli maçla yükselişe geçip Uefa'yı aldıktan sonra Yıldönümünü bile kutlıyıp Dünya Görgüsüzlük ödülüne layık görüldüler[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. bak hala laf sokuyo. bu kadar komik birşey olamaz. 100. yılda şampiyon oldunuz, işte tarihinizin en büyük başarısı. oha harbi büyük takımsınız pardon yani şapkamı çıkarmadım. LOL e evet uefa kupasını kazandık, istersek uefa kupasını kazanmamızın 758. gününü bile kutlarız size ne kardeşim? bu kadar büyük bir başarıyı hiç bir türk takımı yaşattı mı? hayır, ee? tebrik etmeyi bileceksin neymiş 8-0'lık şikeli maçla çıkışmışmış mış, bi kere fatih terim ile o çıkış başladı. o takım 4 yıl içinde kuruldu 8 yıl içinde değil. biraz öğren de gel alan yetkilisisin diye böle zabazingo şeyler yazmayacaksın, biraz sınırlarını bileceksin hll olsun kardeş.. cok iyi yazmıssın[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 nasıl anlıyorsunuz demedim, nasıl en şerefli olarak ilan edebiliyorsun, 200 küsür takım olan türkiyede ayrıca galatasaray'ın şu 14 sene şampiyon olamaması nekadar sakız edilmiş ağızlarda... beşiktaş'ın 15 sene şampiyon olamaması var, bilmiyorsunuz galiba ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Rogman, 30 May 2003 22:45 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 27 May 2003 00:42 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 26 May 2003 22:24 tarihinde demiş ki: Doğru Pop En iyi Gslilerin bilmesi lazım zaten bunu 13 sene şampiyon olamayıp 8-0 lık şikeli maçla yükselişe geçip Uefa'yı aldıktan sonra Yıldönümünü bile kutlıyıp Dünya Görgüsüzlük ödülüne layık görüldüler[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. bak hala laf sokuyo. bu kadar komik birşey olamaz. 100. yılda şampiyon oldunuz, işte tarihinizin en büyük başarısı. oha harbi büyük takımsınız pardon yani şapkamı çıkarmadım. LOL e evet uefa kupasını kazandık, istersek uefa kupasını kazanmamızın 758. gününü bile kutlarız size ne kardeşim? bu kadar büyük bir başarıyı hiç bir türk takımı yaşattı mı? hayır, ee? tebrik etmeyi bileceksin neymiş 8-0'lık şikeli maçla çıkışmışmış mış, bi kere fatih terim ile o çıkış başladı. o takım 4 yıl içinde kuruldu 8 yıl içinde değil. biraz öğren de gel alan yetkilisisin diye böle zabazingo şeyler yazmayacaksın, biraz sınırlarını bileceksin hll olsun kardeş.. cok iyi yazmıssın[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. ARTIK GERÇEKLERİN FARKINA VARINIZ. ÇOK BÜYÜK TAKIMSANIZ GİDİN AVRUPADAN KUPA GETİRİN. OZAMAN BİZDE SİZİ ALKIŞLAYALIM. HEM AVRUPADA REZİL OL HEMDE GEL BURADA GALATASARAY'A LAF AT... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: blackchaos, 30 May 2003 21:40 tarihinde demiş ki: O mertebeye hiçbir zaman ulaşamadığınız içinmi?[hline]bla bla bla ... ahah bu adam cok komik. biz uefa yı aldıımızda bile bu kadar cok sevınıp konusmadık.. adamlar hakkaten hasret kalmıslar sampıonlua..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Scphelp, 30 May 2003 22:45 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 30 May 2003 22:43 tarihinde demiş ki: gs lılar 15 sene şampiyon olamadıklarında atkıyla formaylamı dolaşıyorlardı? Ya anlamıyorsunuz galiba? Belirli bir taraftar kesimi takımı iyi olursa yanındadır kötü gününde yanında değil Her takımda böyle kitle vardır. Kimbilir kaç kişi bjkli oldu? Ama ben kendi adıma konuşuyorum. rize den 5 leedseten 6 barçadan 6 yediğimiz sezon bile atkıyla çıkardım dışarıya. Meph şerefli olup olmadığını nasılmı anlıyoruz? Şikesiz şaibesiz şampiyonluklarımızla...[hline]bla bla bla ... Bunu GALATASARAY taraftarı için söyleyemezsin. Biz iyi gündede kötü gündede takımızın yanındayız. Bir Günde Kral Olmadık , Bir Günde Tahtan Inmeyiz İmparator Fatih Terim Ölene Kadar SeninLeyiz. Evet iyi günlerinde de kötü günlerindede yanındyadınız. Gs-Ankaragücüne sami yende 2-1 yenilip şampiyonluğu Fenere verince Beşiktaş taraftarıydı Hagiye şişeler fırlatan Mondragona tezahurat besteleyen Fatih çıkarken hareket yapttıracak kadar laf atan. Bizdik yöneticimizi stad önünde vip girişi döven. takımını tanımadığın gibi kendinin bir parçası olduğu toplumu bile tanımıyorsun.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: blackchaos, 30 May 2003 22:43 tarihinde demiş ki: Meph şerefli olup olmadığını nasılmı anlıyoruz? Şikesiz şaibesiz şampiyonluklarımızla...[hline]bla bla bla ... ya her şike yapılırken senmi vardın başında? para transferini sen mi ayarlıyodun? nerden biliyosun sizin şike yamadığınızı? bizim şike yaptığımızı nası kanıtlarsın? seneler önce engin civana bi laf edilmişti mahkemede? "rüşvetin belgesimi olur p..." diye. olmaz bu işin belgesi olmaz ben şimdi sizin şampiyonluğunuz şaibeli desem nası aksini kanıtlarsın bana? "çünkü biz şerefliyiz" dersen millet bi tarfafıyla güler sana.türkiyede her takım şike yapar.hemde her takım(evet bu beşiktaşta içinde demek.) kimsede kendisini diğerlerinden şerefli ilan edemez.çünkü buna kendisi karar veremez. ben sana salak desem salak olurmusun? hayır.kesinlikle olmazsın. çünkü ben senin akıl seviyene karar verecek merci değilim. ama ben bu iddiamda illa diretirsem benim akıl seviyemi gösterir.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Tabiki kanıtlayamazsın. Peki medya taraftar sayısı daha çok olmasına rağmen. Neden gsı şike şaibe haberleriyle hedef alıyor? Neden Beşiktaş değil? Gs yi çekemiyormu medya? Ama medyanın çoğunluğu gslı. Çünkü gs avrupada tanınıyor. Gs için iyi bir haber tiraj demektir. Neden Bjk nin yada fb nin başarılı olduğu dönemde bile şike şaibe haberleri çıkmıyor? Çünkü yok abi. Niye spor yazarları uzun saatler boyunca araştırma yapıp yazılar yazıyor? Gs ya bok atmak içinmi?Niye bir gs lı yazarda çıkıp bjk böyle yapmış şöyle yapmış demiyor? İnsanların 1 yıl verdiği emeği göz ardı edip tirlyonlar dönen futbolda kısa yoldan şampiyonluk yaşamak sence çokmu şerefli birşey?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bak hala aynı şeyi sölüyo. abi bi önceki postumun son cümlesini iyice oku lütfen.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Spor yazarlarınında akıl seviyesini görebildinmi peki? Adamlar senelerdir diretiyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 uefa kupasını alan başka takım gelmemişki türkiye tarihine[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar