HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Grave Digger kaliteli alman Power Metal gruplarindandir, yaklasik 20 yillik falan[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Güzel sarkılarının adı na acaba hazır baslamısken indirelim bi kaç tane :) (bilmemek diğil örenmemek ayıp diye bi laf vardır :D)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ornek vericek kadar dinlemiyorum GD o konuda yardimci olamayacam, SadButcher bi el atar gorurse hehe
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Hehe :D blindın en sevdiğin sarkısı nedir? (gerci kimse böle bi soruya cvp veremez yada ben veremem ama olsun) :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ben bright eyes derim[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 en sevdigim sarkisi yok, cogunun hastasiyim ama topici iyice irc'ye cevirmesek guzel olacak hehe
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 noldor ve gandalfın hastasıyım[signature][hline]tuana...
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Majesty kesinlikle BG değil, tüm albümleri var, görmedim duymadım bilmiyorum öyle bir şarkı. Grave Digger olabilir, kendilerini az dinledim ama güzel geldi. Heriflerin Monster Truck (Kamyon-u Canavariyye) olayları bile var sanırım? BG dinleyip seversen, Rhapsody ben de tavsiye ederim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eheh rhapsody nin kliplerini tavsiye etme ama,kalpten gider falan millet[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Deli_Haci, 04 Aralık 2004 23:49 tarihinde demiş ki: Majesty kesinlikle BG değil, tüm albümleri var, görmedim duymadım bilmiyorum öyle bir şarkı. Nasıl değil ya? Ne alaka??[signature][hline]
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 BATALLION OF FEAR albumunde majesty,yani BG nin,cover ise orasını bilemem[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Batallions Of Fear albumunde vardır , bu album ilk albumleridir yanlıs hatırlamıyosam 1989 çıkışlı falandır :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Öne çıkan mesajlar