Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bu adamı epeydir takip ederim ve gerçekten adamın yazı uslubu ile anlattıkları çok sarar beni... bu ayki sayıyı yeni aldım...ve bi site vermiş.. girin bakın gerçekten güzel :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Aralık 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 :lol:[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation GM'lere kalmamış bu yalan Britannia, Sanada kalmaz hiç uğraşma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 uffff..... çok başarılı çekimler bunlar!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bi de resimlerin orjinal sitesini öğrenebilsek neler çıkıcak acep karşımıza :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bende koyucaktım bunu bugun aldım da sora utandım =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 çip senden beklenmıcek bı hareket $oke oldum =P[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ne utanıyon biz bizeyiz şunu şurasında... :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 popart popart adasdadad[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 "ne habersin, ne türk'sün. seni gören yollara dökülsün."[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Resimşerin ismi süper "İstanbul fantazisi" :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 nöheuahuh auha :lol: yoldan geçen bi serseri grubu olsa neler olcağımnı tahmin bile edemiorum :lol: :lol:[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf [Bu mesaj rockncoke tarafından 04 Aralık 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ne serseri grubu tek başıma ben yeterim bea :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yok ondan deil hani yanında badigard kameraman falan vardır ya ondan :P[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bi tane daha buldum auhauha bu site harbi komediymiş haa http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=168833&c_id=170 Yattarayla ilgili ahuahau :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 L.Manyak'ı uzun süredir almıyodum,bu sayıyı aldımda iyice batmış ya komik bişi bulamadım pek. Karikatürler saçma sapan,geyik bile değil[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 adamı zaten sevmezdim hala da semviyorum. neden derseniz...adam abuk subuk laf etmeye bayılıyor yok dinmiş yok tekno partiymiş bilmemneymiş. bu tür şeyleri gereksiz yere birleştiriyor ve üslübündan nefret ediyorum.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 heh threadin pronogrofik icerigi oldugu icin çilekroz editlemiş.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar