Androner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 cumartesi 13'ten önce karşı tarafta olmam mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 cumartesileri saat 13'ten önce avrupa yakasında olmam mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 . [Bu mesaj Androner tarafından 25 Kasım 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 . [Bu mesaj Androner tarafından 25 Kasım 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 13de karşıda olursan geç olur. ya bişeyler ayarlicaksın ya da yeni oyuncu aliim...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yeni oyuncu al. yapabileceğim bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 grudge bende katılmak isterim ama pek bilgim yok :P yani rp konusunda bilgim var ama şu feat skill olaylarını biraz biliyorum sanmıştım sizinkileri okuyunca o ne diye kaldım yardımcı olcaksanız bende gelebilirim başınıza dert alabilirseniz tabii :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 walla bekleyen başka arkadaşlar var... (magic, genjuro vs...)[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ok zati bi kaç olay oldu gelemiycektim :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu haftasonu oynayamıyoruz her türlü. haftaya cumartesi beşiktaştan servis kaldırırz...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben gelicem. bardımla beraber. ahahahaa..[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kıskanmıycam... kıskanmıycam... LAAAAN!!![signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 allah bilir buda yumuşaktır :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 he is hard where it matters ;)[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu da benim mistik eleman. çizenin ellerine sağlık :-)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 mecükten ses gelmiyo. inşallah başına bişe gelmemiştir. genjuro giriyo 4. oyuncu olarak. lakin eyüple ilgili itirazları var. ben bi kere gitmiştim adamın biri yanımda kılıç çekti bastonundan, uzun saçla falan da sakata geliriz mazallah gibi şeyler söylüyo. horace-sama: nedir?[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aynı olaydan bende korkuyorum mazallah sakata gelmeyelim.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Biraz hastaydım, yalan oldum bir haftadır. Şimdi daha iyiyim. Dün horaşla konuştum. Bana uyar. Hala geçerli ise teklif ben gelmek isterim.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 gel. fekat oyunu nerde oynicaamız biraz meçhul... eyüp fikri her geçen saniye daha da itici geliyo. acep anasını satıp monopolyde oynamayı mı denesek. ya da en iyisi cube'un üst katı mı?[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 benim sakallarım nötralize eder uzun saçları. olm bişi olmaz eyüp kozmopolit bi mekandır, çarşambaya benzemez. valla bak.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 oylamaya sunuyorum. cuma akşamına kadar horace pozitif oy kullanıyo jaan negatif oy kullanıyo (galiba?) genjuro negatif oy kullanıyo sufi ve magic'in oylarını bekliyoruz bu durumda. eşitlik durumu söz konusu olmasın diye ben çekimser oy kullanıyorum. 1 kişi daha eyübe gitmeyelim derse ya da bi şekilde cuma akşamına kadar sonuç değişmezse gitmicez. eğer 2ye 2 olursa durum ben kendi oyumu kullancam eşitliği bozmak içiin...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless [Bu mesaj Grudge tarafından 01 Aralık 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 oyun cumartesi olcaksa yarın akşama belirleyelim. odayı bekletmem gerekicek kimse gelmesin diye.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bi deneyelim derim eyüp'teki yeri. ama eyüp'e gitmeyelim kararı çıksa bile bu hafta başlayalım oyuna bence.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben yarın bi cube e bakıcam. büyük ihtimalle orda başlayabiliriz oyuna. ama eğer orası da olmazsa monopolyde başlicaz en kötü ihtimalle[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 arkadaslar netimde bi suru sorun var o yuzden zar zor yazıorum Eyüp sux yapmayın etmeyın valla horace orası hıcde kozmapolıt dıel[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar