Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konfedarasyon Kupası 2013


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maçlar TRT de ilgilenenler için..
Şu Brezilya - Japonya maçı var..

http://j1306.hizliresim.com/1b/h/p6n0h.jpg
http://o1306.hizliresim.com/1b/h/p6n11.jpg
Mesaj tarihi:
4 yılda bir yapılıyor.. Fifa tarafından, dünya kupasından bir önceki yıl. Dünya kupasında ve diğer kıta şampiyonalarında dereceye girmiş takımlar katılıyor.
Ama dünya kupasının ilk iki takımının katılması lazım, fakat Hollanda yok.. Neden acaba ? Olsaydı daha bir güzel olurdu..
Mesaj tarihi:
zamanında avustralya vardı da onlar asya'ya geçince bi şey kalmadı ofc'de. yeni zelanda var bi, onlar da niye kazanamamış bilmiyorum.
tahiti ofc uluslar kupası finalinde yeni kaledonya'yı yenmiş mesela. ismi otobüs firması gibi zaten ülkenin.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Bu dandik bolgelerin dunya kupasina takim yollama kontenjanini azaltmalilar ya. Avrupa gruplarindan daha cok takim gitmeli, boyle haitiler taitiler kupaya gitse noolur gitmese noolur.


zaten öyle. avrupadan çok fazla takım gidiyor dünya kupasına. afrikada 2 takım gidebiliyo galiba emin olamadım. asyadan 2 olması lazım. wikipedia'sında yazar. konfederasyon kupasının olayı farklı her kıtanın şampiyonu gidiyor, kontenjana göre 2. veya 3. gidebiliyor. türkiyenin 2002'de konfederasyona gitmesi gibi. brezilya ve diğer finakist avrupa ve amerika kıtası kontenjanından gitmişti. en büyük kupa olan dünya kupasında biz 3. olduk diye biz de gitmiştik.
×
×
  • Yeni Oluştur...