Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mikroiktisat :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben işin teori kısmındaydım daha çok, mikro çok analiz çok somut ve çok sıkıcı geliyordu. Bir de mikro hocam la dexter la abisi gibiydik onun da etkisi var. Hala sokakta karşılaştığımızda birbirimize nefretle bakıyoruz, samimi olmayan yapmacık bir selamla geçip sonra birbirimize küfür ediyoruz.

Şimdi gidip finansal analistlik yapmam da nasıl bir ironiyse. O ibne hocanın kıs kıs güldüğünü düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
abi sana da ilk sene öğrendiklerini ikinci sene "onalrın hepsi yalandı şimdi bunalrı öğrenin" dedikten sonra 3. sınıfta "geçen sen eöğrendikleriniz aslında çalışmıyor o yüzden bunşarı öğrenin" diye üstüne yazlıyor ve en sonunda 4. sınıfta "biz de ne bok yediğimizi bilmiyoruz ahanda buyrun modern iktisatçıların görüşleri bunlar da formüller bu da oyun teoremi.. taqılın kenks"

deniyorsa kalmak çok da zor değil eheh

akışkanlar mekaniğini anlayıp çözmek daha kolay en azından yorum yaparken sapıtma ihtimalin yok
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Evet abi ya.

Bir de liberal new classical makrocu hoca gelip BENİM DEDİKLERİM DOĞRU AMK diyordu, sonra hem solcu hem keynesian bir başka hoca gelip HAYIR BENİM DEDİKLERİMİ ÖĞRENECEKSİNİZ ALLAHSIZLAR diyordu, çorba olmuştu kafa.

Okul bitti ne öğrendim lan ben diye oturdum düşündüm aşsdjas.
Mesaj tarihi:
Kamu ne lan, hero satin alinmayan lol gibi.

"Uluslararasi iliskiler ve siyaset bilimi" , age of ta "allah allah" diyen yeniceri tonuyla okunacak.

Okudugun bolumun isminde meymenet olacak, sonra okuyup okumamak sana kalmis.
Mesaj tarihi:
a doğru lan pardon, e kamu okuyan kimdi? dark-dr miydi kamucu

benim doktoram şekilli "uluslararası iktisat" küresel ölçekte millet nasıl birbirini skiyor onu okuyoruz

en son sahra altı afrikası diye bir konu var, hani "bi skilmedik kulak arkası kaldı" derler ya o hesap
  • Yeni Oluştur...