maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Beyler ne cektiysem şu mikroiktisat denen illettten cektim hocasından dolayı iyi bilen bir arkadaş varsa bir yol göstersin bana lütfen :((
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Allah akışkanlar mekaniği vermesin kardeş. Bu arada şu dersin hocaları sıkıntılı galiba hep. Herkes hocalardan dert yanıyo mikrodan.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Faiz lobisi de gec. Bi de mikronun nesini gecemeyebilirsin ki ya? Yani ne kadar fail olabilirsin onu dusunuyorum.
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Esh said: Faiz lobisi de gec. Bi de mikronun nesini gecemeyebilirsin ki ya? Yani ne kadar fail olabilirsin onu dusunuyorum. fena failim.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Yol gösterilmez. Anlarsan yaparsın ezberlersen değil. BFB/255-Mikro İktisat 72 BB Başarılı Devamlı Gerçi ben de risk yönetiminden kurtulamadım. Son dersim.
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 vize 30 final 30 merhaba büt
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Ben 4. alışımda verip öyle mezun olmuştum asdkljasfa
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Amk bi de liberalim diye geciniyosun. Ortaokulda vermen lazimdi mikroyu.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Ben işin teori kısmındaydım daha çok, mikro çok analiz çok somut ve çok sıkıcı geliyordu. Bir de mikro hocam la dexter la abisi gibiydik onun da etkisi var. Hala sokakta karşılaştığımızda birbirimize nefretle bakıyoruz, samimi olmayan yapmacık bir selamla geçip sonra birbirimize küfür ediyoruz. Şimdi gidip finansal analistlik yapmam da nasıl bir ironiyse. O ibne hocanın kıs kıs güldüğünü düşünüyorum.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Bir keynesyen agliyor, istihdami yasli...
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Talebininde arzınında kayıtsızlık eğrilerininde allah belasını versin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Esh said: Bir keynesyen agliyor, istihdami yasli... abi AHAHAHAHAH
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi iktisat dersinden de kalmayın ama ya. tarihten kal, iktisattan kalma.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi sana da ilk sene öğrendiklerini ikinci sene "onalrın hepsi yalandı şimdi bunalrı öğrenin" dedikten sonra 3. sınıfta "geçen sen eöğrendikleriniz aslında çalışmıyor o yüzden bunşarı öğrenin" diye üstüne yazlıyor ve en sonunda 4. sınıfta "biz de ne bok yediğimizi bilmiyoruz ahanda buyrun modern iktisatçıların görüşleri bunlar da formüller bu da oyun teoremi.. taqılın kenks" deniyorsa kalmak çok da zor değil eheh akışkanlar mekaniğini anlayıp çözmek daha kolay en azından yorum yaparken sapıtma ihtimalin yok
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 BabacumMostors said: Evet abi ya. Bir de liberal new classical makrocu hoca gelip BENİM DEDİKLERİM DOĞRU AMK diyordu, sonra hem solcu hem keynesian bir başka hoca gelip HAYIR BENİM DEDİKLERİMİ ÖĞRENECEKSİNİZ ALLAHSIZLAR diyordu, çorba olmuştu kafa. Okul bitti ne öğrendim lan ben diye oturdum düşündüm aşsdjas.
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ARZ TALEP EĞRİSİNDEN BAŞKA BİŞEY YOK LAN MİKRODA SAÇMALAMAYIN
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Olm iktisat, koyluler universite okusun diye olusturulmus bir bolum. Siz niye gidip okudunuz ki?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 dedi kamu mezunu İİBF mezunalrının birbirinden farkı olduğunu sanmıyorum.. bir tek mühendilsiklere göre daha çok kız görüyoruz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bu arada iktisat ile ilgili iki eğlenceli konu ar -u.a. iktisat politiaksı -davranış iktisadı gerisi alt yapı çalışması işte
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Kamu ne lan, hero satin alinmayan lol gibi. "Uluslararasi iliskiler ve siyaset bilimi" , age of ta "allah allah" diyen yeniceri tonuyla okunacak. Okudugun bolumun isminde meymenet olacak, sonra okuyup okumamak sana kalmis.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 a doğru lan pardon, e kamu okuyan kimdi? dark-dr miydi kamucu benim doktoram şekilli "uluslararası iktisat" küresel ölçekte millet nasıl birbirini skiyor onu okuyoruz en son sahra altı afrikası diye bir konu var, hani "bi skilmedik kulak arkası kaldı" derler ya o hesap
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 mikroiktisat iktisatın en kolpa kısmı ya, hiç sevmem. iktisat budeyil
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 işte bizde fitzgeraldlar hemingwayler falan. hehe. ondan sonra ne iş yapacam diye didin dur.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Allah Formal Languages & Automata Theory ve Cryptology vermesin kardeş
Öne çıkan mesajlar