Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim'de Napılır ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar 13-14-15 aralık tarihleri arasında taksim elite oteldeyim gündüz seminer var 5 kadar sonra neyapabilirim tek başıma İstanbulu hiç bilmeden yardım lazım Gönüllü rehber aranıyor :)
tanışma partisi filan düzenlense 12 sinde gelirim[signature][hline]ı was soldier
-----------------------------------
195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
Mesaj tarihi:
istiklalde bi aşağı bi yukarı yürü yapcak bi sürü şey bulursun
onun dışında Atatürk Kültür merkezi vardır, eğer birşeyler ayarlayacak vaktin varsa. yoksa sinemada vardır bol bol[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
İçilir, içilir ee içilir bide içilir.[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Mesaj tarihi:
Tabii ben içmeni öneririrm ama yine de son karar senin..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Mesaj tarihi:
Eheh dün gittim ağzına kadar doluydu. İlk defa oturcak yer bulamadık. Gece 12:30 da geldik anca boş yer bulduk.[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Mesaj tarihi:
tabi gündüz seminerleri var akşamda içip içip sarhoş olsun dimi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bak orda bi hamburgerci var burgerın yakınlarında..
Cok efsane yanı neredeyse yedıgım en guzel sey..
kavaklı oglumu ne ole bişi gorursun zaten onunde sıra oluyor hep.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
bambi cafeye git bence bi tane atom istersin oooh tadindan icilmez var ya o atom. bir de hamburger en salcalisindan [benim bile agzim sulandi lan][signature][hline]john the insane fork.
  • Yeni Oluştur...