Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim'de Napılır ?

yevaud

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 13-14-15 aralık tarihleri arasında taksim elite oteldeyim gündüz seminer var 5 kadar sonra neyapabilirim tek başıma İstanbulu hiç bilmeden yardım lazım Gönüllü rehber aranıyor :)
tanışma partisi filan düzenlense 12 sinde gelirim[signature][hline]ı was soldier
-----------------------------------
195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

istiklalde bi aşağı bi yukarı yürü yapcak bi sürü şey bulursun
onun dışında Atatürk Kültür merkezi vardır, eğer birşeyler ayarlayacak vaktin varsa. yoksa sinemada vardır bol bol[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 04 Aralık 2004 14:01 tarihinde demiş ki:
Topkapı sarayına nasıl gidilir :D

Senin gidiceğin saatlerde oralar kapanmış olur ( 5'te falan kapanıyo sanırım, yanılıyorumdur belki ama )[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected]
Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh dün gittim ağzına kadar doluydu. İlk defa oturcak yer bulamadık. Gece 12:30 da geldik anca boş yer bulduk.[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Sosyal ağlarda paylaş

bak orda bi hamburgerci var burgerın yakınlarında..
Cok efsane yanı neredeyse yedıgım en guzel sey..
kavaklı oglumu ne ole bişi gorursun zaten onunde sıra oluyor hep.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...