Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 1 haftadır sürüyor günde belki 20 kez sol arka pazumkalp gibi atıyor. internette araştırdım abuk sabuk dini şeyler yazıyor mal gelecek manevi ayıp yapmışsın gibi :) bazıları kas erimesi diyor falan sizce ne olabilir ölecekmiyim ? veya nasıl geçer haberi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Bende de cok alakasiz bi zamanda oldu, bi gun atti sonra gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 muz + soda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 biceps kanseri olmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Zikko said: muz + soda safsafsadfasfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 anlamadi adam potasyum eksikliginden olabilir dedigini bak nasi guluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 iyi güldü ama ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Wolas said: 1 haftadır sürüyor günde belki 20 kez sol arka pazumkalp gibi atıyor. internette araştırdım abuk sabuk dini şeyler yazıyor mal gelecek manevi ayıp yapmışsın gibi :) bazıları kas erimesi diyor falan sizce ne olabilir ölecekmiyim ? veya nasıl geçer haberi olan varmı MORS ALFABESIYLEN DESIFRE ET PAZIDAKI NABZI, NE DIYOR, ALLAH MI DIYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 40 yaşından sonra yılda %10 kas erimesi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 google: fasciculation Genel mineral eksikligi, yogun protein agirlikli beslenme, distrofi( kas yikimi) , yorgunluk, yogun stress / gerginlik. Calismaya devam ediyorsan kas yikimi yoktur, beslenme odakli bisey gibi geldi bana. Zikko hakli. mineralli yiyecekler, ozellikle magnezyum eksikligini giderecek sekilde bi diyete devam et. Genelde kendi kendine gecer bisey yapmasan da. ek: elektrolit ozelligi gostericek icecekler de onemli. ie. maden suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 benimde değişik kas gruplarında oluyor arada nedenini çözemedim kalp gibi atıyor istemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 sol yorulmuş, sağa geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel mineral eksikligi, yogun protein agirlikli beslenme, distrofi( kas yikimi) , yorgunluk, yogun stress / gerginlik. şurdakilerin tamamına uyuyorum bundan sonra spor çıkışı hergün muz+soda + 100gram lor peyniri karıştırıp yiycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 aynısı oldu sol tricepste 3-4 gün atmıştır heralde. sonra geçti kendi kendine. vg yapanlarda olabiliyor olabilitesi var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 soda shake yap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 tuzsuzlukda neden olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 oda olabilir azaldı son 2 gündür akşamları spor çıkışı muz+soda yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar