Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafasının çapı 8cm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

abi bizim eve çok acayip bi böcek girmişti 10 sene önce karafatma/sinek karşımı bişidi boncuklu tüfek vardı sıkmıştım hayvana, üzerinden sekmişti boncuklar :/

ama niye ? Ahaha 10 sene önce 13 yaşında falandın ama di mi ;D ?
Mesaj tarihi:
Karea said:

sıçtım lan ben

yakında bahçeli eve çıkıyorum

bol belgesel çekip yayınlarım artık

hayırlı olsun. hiç öyle öyle düşünme hatta oh be dersin. insanlar apartmanda yaşmamamalı. yaşasasa bile süper apartmanlar olmalı.
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

10-11 yaşında falandım işte :D böceklerden de korkuyodum fsada zaten boncuklar sekince tüfeği fıraltıp kaçmıştım evden sinerlenip saldırcak diye :DD

jhgadsjasghdlhjfhş a
Mesaj tarihi:
olm işten gelince bahçeye saliim köpeği açim birayı diye özellikle seçtik herhalde

beklerim taşınınca en kısa zamanda

ama iri böceklerden hazzetmiyorum o ayrı
Mesaj tarihi:
yanlız baştan söliim acıtabilir

çok ağır silahları var , pis dil atar

http://i.imgur.com/qypINCH.jpg

oh lan nasıl çevirdim konuyu hehe
neydi öle kıllı mıllı el kadar örüncekler falan
Mesaj tarihi:
kopeklerle kungfu yapıyorum. şakaları yok. kızdırdıktan sonra kaptımı kolum ağızda kalır. o yüzden kaptırmıyorum. ama durunca hemen sevgiye bağlıyorlar.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

böceklerle aram çok iyi. bazen üzerimde gezerler. enerjim bi acayip olur.

bazende acayip şeyler sokar beni. canım hiç olmadığı kadar acır böyle bir yanma hissi kaplar. bedenimin ihtiyacı olan bir aşıydı heralde derim ve enerjime katarım.

şu kısmı baya baya kadercilik anlayışına benzettim.bir sabah uyandığında kendini müzlüman olarak bulabilirsin
Mesaj tarihi:
Bir sabah uyandığında beni kabede o arap tanrisini dünyaya summonlayip duel atarken bulabiliirsin. Hani öylesine sert bir kombat ile etrafı dümdüz etmek istiyorum. Tutku enerjimi maksimum seviye salarken kendimden geçip varligimin hic farkında olmadığım yyönlerini serbest bırakıp onu tüm inananlarinin gözü önünde yoketmeye niyetliyim.

Oradan sónra kudüs ve vatikana akmak istiyorum..

Benzetmene gelince hayat ve durumlar anaokulundaki kare üçgen ve daire sekillerinden çok daha ksrisik. En kolayça aklımıza yatan şeyler genelde gerçekleri en kolay maskeleyen fikirlerimixz olur.
Mesaj tarihi:
doktor bey iyi günler.27 hafta 4 günlük hamileyim ve bugün girdiğim ultrasonda ölçümler şöyle;
BPD:7.54 CM -30w2d
AC:23.19 CM -27w4d
FL:5.01 CM -27w0d
kafa çapının bu kadar önden gitmesi normal mi?bu haftaya kadar normaldi aslında genelde 6 yada 7 gün öndeydi ama bu sefer fark bayağı açılmış.sizin yorumunuz nedir?

kaynak
  • Yeni Oluştur...