Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 olan tarantula öldürdüm demin duvarda, baya baya hp barı vardı, terlikle seri darbelere direndi ama geri çekilirken bi an gardı düştü veee
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 anadoluda ölümcül zehirli örümcek yok. bütün örümcekler zehirlidir ama büyük olması birşey değiştirmiyor insan öldürebilen bir zehre sahip örümcek yok. için biraz rahat etmiştir umarım
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bunlar afrikadan muzlarla geliyor
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Biyolog geldi ak. Ağız tadıyla bir canavarlı hikaye dinleyemiyoruz.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sipeys benim canavarımı özledin mi? zehrimi agıtaym mı la
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 çapı 8cm ise alanı 48cm2 pi'yi 3 aldım bana inandırıcı gelmedi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Vingthor said: anadoluda ölümcül zehirli örümcek yok. bütün örümcekler zehirlidir ama büyük olması birşey değiştirmiyor insan öldürebilen bir zehre sahip örümcek yok. için biraz rahat etmiştir umarım Oh neyse bilen adamdan dinleyince ferahladım sdf ya öldürmez de oramızı buramızı eşşek kadar şişirtirse napacaz olm onu da yaz, amonyak mı sürek üstüne çocuk mu işetek???
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 öle şeyler yapmıcan hiç heleki zehri emip tükürme falan külliyen yalan şeyler 2 küçük kesik atıp bastırabilirsin soktuğu yere çünkü bu zehir işi çok çirkin bir iş. arı soktu diyen ölen var alerjik reaksyondan öldürüyor. ama bünye sağlamsa birşey olmuyor beni iki kere viper soktu viper diyorum çünkü engerek diyince kurbağa dillemiş gibi oluyor. bildiğiniz viper. iki sefer ölüm tehlikesi atlattım ve panzehiri ben yapmaya çalıştığım için komik oldu yani. düz serum verip kanı sulandırıp zehri dilute etmeye çalıştılar. ettiler ki yaşıyorum hala sanırım. türkiye'de ölümcül zehirli çok heyvan yok o yüzden bi derece rahat olunabilir. görünce benimde pankreasım patlamıyor mu patlıyor ama o ayrı
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 çıyanlar panpa ısırıp şişiren
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 İğrenç bir işin var çok özür dilerim ama. Göt veririm o işi yapmam. Örümcek görünce kendimi tavana asıyorum ben.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 oldurmez ama, agzina, burnuna, kulagina girip cocugu birakir.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 çocuk işetmek yanlışmış bak bunu da örenmiş olduk, sağolasın pati bio team sdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Vingthor said: anadoluda ölümcül zehirli örümcek yok. bütün örümcekler zehirlidir ama büyük olması birşey değiştirmiyor insan öldürebilen bir zehre sahip örümcek yok. için biraz rahat etmiştir umarım Olur mu, insanlari yanlis yanlis yonlendirmeyin. Turkiye'de bulunan iki orumcek var, gordumu kacacaksin. Birincisi bu: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Spider_cutted.jpg Oldurmuyor ama en acitan seylerden. Ikincisi bu: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7a/Latrodectus_tredecimguttatus_female.jpg Bunu gorurseniz tuyun, yaklasmayin bile. Olduruyor, hatta haberlere filan cikiyor bazen birini oldurdu yine diye. Deve bile olduruyor bu. Iki-uc yil once hatta Izmir'de bir koylu kadini oldurmustu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 aquila said: oldurmez ama, agzina, burnuna, kulagina girip cocugu birakir. lan olm küçük Emrahın bi filminde kız kardeşinin burnuna paso böcek sokuyordu üvey anaları, kızın beynine gidiyordu böcekler falan, nasıl filmler çekmiş lan bu manyaklar, bildiğin paranoya yerleştiriyor insana lol
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 GERGE said: Vingthor said: anadoluda ölümcül zehirli örümcek yok. bütün örümcekler zehirlidir ama büyük olması birşey değiştirmiyor insan öldürebilen bir zehre sahip örümcek yok. için biraz rahat etmiştir umarım Olur mu, insanlari yanlis yanlis yonlendirmeyin. Turkiye'de bulunan iki orumcek var, gordumu kacacaksin. Birincisi bu: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Spider_cutted.jpg Oldurmuyor ama en acitan seylerden. Ikincisi bu: http://i40.tinypic.com/2ug2ezo.jpg Bunu gorurseniz tuyun, yaklasmayin bile. Olduruyor, hatta haberlere filan cikiyor bazen birini oldurdu yine diye. Deve bile olduruyor bu. Iki-uc yil once hatta Izmir'de bir koylu kadini oldurmustu. izmir in neresinde yaw
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Hatirlamiyorum onu, gazete haberiydi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Yok abi, hatirliyorum birini oldurdugunu cok iyi. Resmi icin Google'ladim.
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://www.habervitrini.com/haber/iste-katil-orumcek-229097/ şu olabilir mi izmir olayı ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 11 yillik o, daha cocuktum ben o zaman. Dedigim yeni biraz.
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 o resimdekileri görsem ülkeyi terkederim ben
Öne çıkan mesajlar