Grom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Kadıköy'de metalcilerin takıldığı yerler neresi? Ben istanbul'a yeni geldiğim için bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 barlar sokağı[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 akmar civari[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hmm tamamdır. bu barlar sokağındaki yerler saat kaçta açılıyor peki?(yani metalcilerin gittikleri)[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Nalbur Hasan Emmi dicem espri o kadar kötü olacak ki ben bile dışlayacam kendimi kendimden...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 böyle soru sorulurmu ya neyse modaya bak sen sahil[signature][hline]oturmaya mı geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 barlar sokağında karga adında bir mekan vardı orasıda hoştur baya[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 metalci mekanı demiş en elektronik çalan yeri söylemişsin .p metalci mekanı diyince benim aklıma , rock pub gelir. bi oraya gittim zaten , metalci mekanı nedir ya. metalci dediğin alır birasını sokakta içer , aradayım bazen. o varya orta dünyanın karşısındaki sokak , ha orası metalci mekanıdır işte. az olarak da moda sahil.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hayri abi var bizim metalci. MEtalci mekanı var. 2 milyona bi dürüm veriyo..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bide ünlü barlar sokağı var..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 vapura binip beşiktaşa geçip oradanda dolmuşa bin taksime istiklalde nevizadeye gir oradan Karavanı sor... 10 numara mekandır metal tadında..[signature][hline]Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: nedanko, 04 Aralık 2004 02:52 tarihinde demiş ki: hayri abi var bizim metalci. MEtalci mekanı var. 2 milyona bi dürüm veriyo.. musti değil mi o[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Avrupa yakasında, tarlabaşına doğru, hans bar var. Bayağı güzel metal çalıyolar. Arada heavy gidiyolar. En çok doom takılıolar ole tuvallette falan..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 (Bkz: eksisozluk)[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Rexx Sineması'nın olduğu Kadife Sokak (Barlar Sokağı) senin istediğin tarzda yerlerin bulunduğu bir yer. Zincir var orda güzel sonra o sokağın yakınlarında Rock Pub var gayet iyi Karga var ama rock-metal den çok alternatif çalar. O arada bir yerde emlakçı var onun karşısı gayet iyi :) Moda Sahili güzeldir. Taksim'de ki Karavan gayet güzel mekandır. Hayır kısmetsizssin tam sen İstanbul'a gelmişssin ben Ankara'ya geldim. Orda olsaydım bizzat rehberlik ederdim. Böyle anlatırken insanın aklına gelmiyor ki...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kadıköyde Metal istiosan - Zincir ve rockpub da arasıra İstikalde - Caravan, katarsis, bi de bachus var bi ara kapandı galiba tekrar açılmış..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar