Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 hadi öpüşüp barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ahaha off seviye yerlerde takipteyim bu threadi asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura said: @ lvy : bana daha kötü davrandikca kendini daha çok ele veriyon. çok asinayim bu tavra ama gerek yok. Yaşasın dünya barışı <3 abi erkek arkadaşım var lütfen git artık küfür vardı editledim hiç sizin gibi güzel bir bayana yakışıyor mu hayvan /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bana topic kitletmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ee pati diilmiydi bu kız resisti vardır demiştim bende piiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 wot geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 acaba noyz lvy e gel seni bi döveyim imana getiren çançinçon ellerimle saniyede 8.3 yumruk 1200 dildarbesi atayım der mi arada bi yere bi bahaneyle resmini sıkıştırması lazım tabi ben "saniyede 8 yumruk"un altına koyar diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Saeros said: birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bana topic kitletmeyin yok bişi yahu birazcık bozuk moral ve sinirle açılmış konuyu geyik ve gülmeye getirmeye çalışıyoruz şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 hersey bitti bi sen kaldin amk milletin derdi topige gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 KenshinHimura said: acaba noyz lvy e gel seni bi döveyim imana getiren çançinçon ellerimle saniyede 8.3 yumruk 1200 dildarbesi atayım der mi yeter abi. sevgili saeros u editlemekle uğraştırma. ben durdum sen tatsız koşuyorsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 siz gülmüşsünüz başkası sinirlenmiş küfretmiş öyle olmasın, dengeyi bulun herkes gülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot w0t wot wot wot wot w0t wot wot wot wot wot wot wot wot wot w0t wot w0t wot wot w0t wot w0t wot wot wot wot wot wot wot wot w0t wot wot w0t w0t wot wot w0t wot wot wot wot wot wot wot wot wot w0t wot wot wot wot w0t wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot w0t wot wot w0t wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot w0t w0t wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot w0t wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wotwot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot wot oha ya konuyu erkek arkadaşım vara getirdi bide küfür etti ;D ben tavrının ne olduğunu yazıyorum o ne diyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 abi yalnız sevgilime şöyle yapılmış diye ağlayıp sevgilim var lafından sonra geri adım atmaman yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 L_Zero said: Vingthor said: Lyv said: işi değil ciğerinizi biliyorum :kıpss: ben şimdi anladım kim olduğunu özel mesaj ile. kaçın korkun alfa falan yemez vanille işte? yeni mi anladın kardiş? bide yeni mi anladın falan demiş ya jnms. alakası yok. tanışmışım falan kendisiyle zamanında bide neden bnim fotom var abi bu topikte. niye yani kaldırır mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 moriarty said: abi yalnız sevgilime şöyle yapılmış diye ağlayıp sevgilim var lafından sonra geri adım atmaman yakışmadı eyvallah özetlediğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 banane arkadaşım ben mi koydum". Beni alıntılıyorsan benimle konuşacaksın saksı değilim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 noyzura biraz freak ama samimi birine benziyor. en azından kendisi gibi davranıyor zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Lyv said: yeter abi. sevgili saeros u editlemekle uğraştırma. ben durdum sen tatsız koşuyorsun artık. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/10/shame.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 noyan hepinizin olmak isteyipte olamadığı insan, okuduklarım kadarıyla. az akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ne boktan bir topic la bu her topice ahada böyle kaslıyım diye foto koyan adamla münakaşaya girilirmi yavaş yavaş öbür tarafa evrilmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Olm 10 sayfa once adam cemkiriyodu? Ne oldu burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 valla ben tanıştım noyanla şeker gibi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Lyv said: moriarty said: abi yalnız sevgilime şöyle yapılmış diye ağlayıp sevgilim var lafından sonra geri adım atmaman yakışmadı eyvallah özetlediğin için ileri adım atmadım ki geri adım atayım. bu konunun merkezinde nasıl kendini koydun ki . support olarak gerçekten üzerine gelen kişiyi yanına alman çok tatlı oldu. ;D sevgilin kızmasın dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Lyv said: Noyzura said: @ lvy : bana daha kötü davrandikca kendini daha çok ele veriyon. çok asinayim bu tavra ama gerek yok. Yaşasın dünya barışı <3 abi erkek arkadaşım var lütfen git artık küfür vardı editledim hiç sizin gibi güzel bir bayana yakışıyor mu hayvan /sae saverüs live yazıyo beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 canlı canlı yazıyo yani zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar