Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura said: -Deno- said: sinem 1 sene oldu evini göremedik be ablacım +1 İzmir Alsancak doğumluyum seni bi kere bile görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 çok düşüncelere dalıyorsun o zaman biraz aç gözlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Lyv şimdi fake izmirli mi çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 asıl soru şu Lyv benim radarlarıma girdi mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ulan insan böyle bi char yaratırmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bingildak said: Lyv şimdi fake izmirli mi çıktı? annen fake izmirli çıktı. o nası soru lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 benim annem ankaralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 selanik göçmeni, adapazarı sonra da ankaraya gelmişler. kaydı ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ohş drama geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura said: asıl soru şu Lyv benim radarlarıma girdi mi acaba ? ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 noyan nasıl bir radar bu anlatsana bize biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 aura dışında radarı da mı var noyanın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura said: asıl soru şu Lyv benim radarlarıma girdi mi acaba ? ortayaşlılarla ne işim olcak edit: alsancakta sabahlamayacak kadar da kartladım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Lyv çok ağır vuruyor. anne, yaş grubu, etnik köken, circle tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bingildak said: Lyv çok ağır vuruyor. anne, yaş grubu, etnik köken, circle tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Lyv said: Noyzura said: asıl soru şu Lyv benim radarlarıma girdi mi acaba ? ortayaşlılarla ne işim olcak edit: alsancakta sabahlamayacak kadar da kartladım tabi http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20111122125721/avatar/images/7/70/The_Boulder.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 işte tam da bu yüzden paticikte çok göze batmıyoruz, saçmalamıyoruz. güzel dostluklar zaten zamanla kendiliğinden kuruluyor, çöp insanlardan da uzak kalabiliyoruz. ne onlar bizim üzerimizden acınası muhabbetler edebiliyor ne de onlar yüzünden bizim canımız sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 slumber partylerde beni de konuşun az. erkekler falan ölsün istiyorum genel olarak :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Lyv said: Noyzura said: asıl soru şu Lyv benim radarlarıma girdi mi acaba ? ortayaşlılarla ne işim olcak edit: alsancakta sabahlamayacak kadar da kartladım tabi benim arkadaşlarımın yaş yelpazesi geniş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 adam çocukçu çıktı beyler. dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bingildak said: noyan nasıl bir radar bu anlatsana bize biraz. Karea said: aura dışında radarı da mı var noyanın ? Bazen yolda birini görürüm. böyle tüm kalabalık arasında dikkatimi çeker. Sonra gün gelir arkadaşım olur o günü anlatırım işte böyle seni görmüştüm fırından ekmek alıyordun. Arkadaşım olacağını anlamıştım o gün falan . asdf tabi radardan radara fark var. Mesela radarda birini görürüm ama auto target ultra magnet enerjisi takarım. ister istemez .. o işler ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 gerçek bir asasinsin. SİNSİSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 öf saçmalıkta kendimi kaybettim mesajı editlicem derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ahah noyan odaklanamadı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar