Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bit Yavrusu Nooblar (aha bunu da stalklayın)

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Bazı bit yavruları varmış. benim mesajlarımı sağa sola gösterip "işte bu böyle biri , adamın hayatı böyle , sen nasıl böyle biriyle takılırsın , ben geleyim yanına , rus sevgilim var onu terk ederim senin için" v.s. diye espirilerle yılışıklıklar yapıyorlarmış.

Hatta bu yılışık adamlar paticik mesajlarımdan best of yapıp facebookda toplu mesajlar gönderiyorlarmış işte noyan böyle biri diye tartışıyorlarmış ;D (yok böyle bir saçmalık inanamıyorum hala)

Bu yılışık adamlar bu mesajımı görüyorsanız beni gördüğünüz yerde yolunuzu değiştirin. Patiden misiniz yoksa beni mi stalklıyorsunuz bilmiyorum ama bu mesajımı okuyorsanız rahatlıkla söyleyim:
- Buraya yazdığım herşeyin arkasındayım ve rahat ifade tavrıma dair bir utancım yok.

- Hayat tarzıma dair ise hiç bir utancım yok. Hakkımda yok şöyle takılıyor , yok tek uğraşı seks v.s. sanane ? etik terbiyeyi birini kötüleyerek kadınlara yılışıklık yapanlardan mı alıcam ?

- Çoğu kişiye göre düzgün bir adam olmayabilirim ama hiç bir zaman arkadaşım olan bir kadına bir erkeği kötüleyerek yılışacak kadar alçalmadım.

- Hayat benim hayatım. istediğim kadarda hayatımdan hikaye anlatırım.

Paticik forumunu da çok seviyorum. Hem duygusal tepki toleransımı yükseltiyorum , hem dilediğimce keyifle sohbet edip makara kukara yapıyorum , hem farklı konularda farklı açılardan kişisel ve genel bilgi ediniyorum, hem de harika dostlar ediniyorum.

win / win / win / win yani

Sizler gibi perde arkasından dedikodu yaparak birilerine yılışmaya çalışan adamlarsınız. Türkiye bu kadar karışmış durumda iken hala böyle saçma sapan muhabbetler ile birilerinin gözüne girmeye çalışıyorsunuz ama böyle bu şekilde adam olamazsınız. Kendiniz olarak birilerini cezbedemiyorsanız başkasını kötüleyerek ancak kendinizi daha da düşürürsünüz.

Şimdi gidip mahkum olduğunuz friendzone'larınızda göz yaşınızla elinizi ıslatıp masturbasyon yapabilirsiniz.

p.s: Nihat Doğan vari uslubumdan dolayı özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...