Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Bazı bit yavruları varmış. benim mesajlarımı sağa sola gösterip "işte bu böyle biri , adamın hayatı böyle , sen nasıl böyle biriyle takılırsın , ben geleyim yanına , rus sevgilim var onu terk ederim senin için" v.s. diye espirilerle yılışıklıklar yapıyorlarmış. Hatta bu yılışık adamlar paticik mesajlarımdan best of yapıp facebookda toplu mesajlar gönderiyorlarmış işte noyan böyle biri diye tartışıyorlarmış ;D (yok böyle bir saçmalık inanamıyorum hala) Bu yılışık adamlar bu mesajımı görüyorsanız beni gördüğünüz yerde yolunuzu değiştirin. Patiden misiniz yoksa beni mi stalklıyorsunuz bilmiyorum ama bu mesajımı okuyorsanız rahatlıkla söyleyim: - Buraya yazdığım herşeyin arkasındayım ve rahat ifade tavrıma dair bir utancım yok. - Hayat tarzıma dair ise hiç bir utancım yok. Hakkımda yok şöyle takılıyor , yok tek uğraşı seks v.s. sanane ? etik terbiyeyi birini kötüleyerek kadınlara yılışıklık yapanlardan mı alıcam ? - Çoğu kişiye göre düzgün bir adam olmayabilirim ama hiç bir zaman arkadaşım olan bir kadına bir erkeği kötüleyerek yılışacak kadar alçalmadım. - Hayat benim hayatım. istediğim kadarda hayatımdan hikaye anlatırım. Paticik forumunu da çok seviyorum. Hem duygusal tepki toleransımı yükseltiyorum , hem dilediğimce keyifle sohbet edip makara kukara yapıyorum , hem farklı konularda farklı açılardan kişisel ve genel bilgi ediniyorum, hem de harika dostlar ediniyorum. win / win / win / win yani Sizler gibi perde arkasından dedikodu yaparak birilerine yılışmaya çalışan adamlarsınız. Türkiye bu kadar karışmış durumda iken hala böyle saçma sapan muhabbetler ile birilerinin gözüne girmeye çalışıyorsunuz ama böyle bu şekilde adam olamazsınız. Kendiniz olarak birilerini cezbedemiyorsanız başkasını kötüleyerek ancak kendinizi daha da düşürürsünüz. Şimdi gidip mahkum olduğunuz friendzone'larınızda göz yaşınızla elinizi ıslatıp masturbasyon yapabilirsiniz. p.s: Nihat Doğan vari uslubumdan dolayı özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 İlk 4 satırdan sonra okumadım yakalarsan sopala onları sonra gel çay kahve içeriz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 kuddusi den sonra ikinci dayak atarım konusu açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 senin cukunu opsun onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 şair burada yavşak demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Tarumar said: kuddusi den sonra ikinci dayak atarım konusu açıldı. yok ya kesinlikle dayak atmam. uslandım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 adam gibi adam ninja başkan. sevgiline mi mesaj atıyorlarmış. aga sen o konuya kızın sevgilisi olarak geldin ya haterın olacaktır illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 serzenişten çok attentionwhoreluk olmuş ama bu ya = (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 hakkaten böyle nihat doğan gibi konuşacağına yazsana kim senin mesajlarını başkalarına gösterip aha bu böyle biri diyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyan : cipetpet cipetpetpet cibili cibili saksaksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 wastyrx said: İlk 4 satırdan sonra okumadım yakalarsan sopala onları sonra gel çay kahve içeriz sdfg artık dayak yok ya. üzerime yürüyüp kafa tutanlar bile mahkemeye veriyor korkup geri vites yapınca. hiç iz bırakmadan işlerini bitiresim var. tertemiz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-mzPu7i3EkZc/UTvhNhL_X3I/AAAAAAAABAY/MTKMPPp1q8w/s1600/meric.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Myshkin said: hakkaten böyle nihat doğan gibi konuşacağına yazsana kim senin mesajlarını başkalarına gösterip aha bu böyle biri diyormuş bilmiyorum gerçekten. sadece böyle stalkerlık yapan adamların onlar hakkında düşüncelerimi okumalarını istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Valla ben bir yerde byte myte bir şeyler yazdıydım ama onlar değil de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Fin said: serzenişten çok attentionwhoreluk olmuş ama bu ya = (td) cidden attention whoreluk değil fin ya. salak salak muhabbetlere maruz kaldım bu adamlar yüzünden sadece düşüncelerimi bilsinler istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 abi yok kim ne demiş sen pek emin değilsin hani gereksiz bi paranoya olmuş gibi sanki anlattıkların yaptıkların pek kabül görmüyorda o kadar çirkin insanlar yok patide sanmadım ya.hadi eyw bi 0ne tier olsan snowball gifin çıkardı şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 tamam patiden de olmayabilir diye de belirttim googledan stalklarlar noyzura diye buraya gelmişlerdir. ama olayların bana aktarımında onların da paticik üyesi olduğu söylendi ama bu kısmıda yalan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 tamam (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 abi çüküne bu kadar vurgu yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Masakari said: Valla ben bir yerde byte myte bir şeyler yazdıydım ama onlar değil de mi ? anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Esh said: abi çüküne bu kadar vurgu yapma bence. So i grab my cük and hit the TURBO BASS.. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 tldr topici acana baktim ve okumamaya karar verdim. gereksizlik kokuyor buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Red said: adam gibi adam ninja başkan. sevgiline mi mesaj atıyorlarmış. aga sen o konuya kızın sevgilisi olarak geldin ya haterın olacaktır illa. Sen yaşıyon mu lan, 6 ay kaybolunca helvanı yediydik biz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 noyanın enerjisinin yüzde ellisini izmirde zor tutuyoruz. zorlamayın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar