Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aklı Yerinde Fizikçi Var mıdır?

Apprentice

Öne çıkan mesajlar

• Admin
fizikçi ve elektro magnetikçilerin 30 undan sonra mahkemede tanık olarak yada birisine kefil vb olarak bulunamaması da eklenebilir tabi

(yaş 30 yada 35 tam hatırlayamadım)

Forumda fizik mezunu (hemide derece ile) Edi hanım var
Aklı yerinde mi bilemem de şuankindan farklı olsa konusmasdım ben ehe bence gayet aklı başı yerinde birisi (+ elektik elektronik de bitirmiştir(çap yaparak) ondanda derece ile mesun oldu)

(ps: bilmem belki benimde elektrik elektronik müh okuyor olmamın sebebi budur herhal:) )[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111
Sosyal ağlarda paylaş

eger dediği dogruysa yanı hic bir fizikçi normal deilse o zaman bu adamda normal olmaz bole saçma şeyler sallıyor olabilir,eger bu sallamaysa ozaman bu dedigi dogru olmaz.
paradox gibin bişi[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim fizik bölümünde okuyan bir öğrencinin takım elbiseyle yurt çatısına çıkıp çatının kenarına oturup aşağı olta attığı ve naptığını soranlara "Balık tutuyorum" cevabı verdiğine dair rivayetler var. Gerçi adam aklını kaybetmediyse de bayağı balık (sazan) yakalamıştır heralde ama insanın gözünün önüne getirmesi bile korkutucu[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 03 Aralık 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
içimden bi ses bunu söyleyen fizikçinin mef kadıköy şubesindeki Latif diyo...doğrumudur?

Yalan:) yok mef diil[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...