Apprentice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bizim dersanedeki fizik hocası soylemişti "hiç bir fizikçi normal değildir "diye sizcede doğrumudur ?[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 içimden bi ses bunu söyleyen fizikçinin mef kadıköy şubesindeki Latif diyo...doğrumudur?[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 fizikçi ve elektro magnetikçilerin 30 undan sonra mahkemede tanık olarak yada birisine kefil vb olarak bulunamaması da eklenebilir tabi (yaş 30 yada 35 tam hatırlayamadım) Forumda fizik mezunu (hemide derece ile) Edi hanım var Aklı yerinde mi bilemem de şuankindan farklı olsa konusmasdım ben ehe bence gayet aklı başı yerinde birisi (+ elektik elektronik de bitirmiştir(çap yaparak) ondanda derece ile mesun oldu) (ps: bilmem belki benimde elektrik elektronik müh okuyor olmamın sebebi budur herhal:) )[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 İster istemez oynatıyo zavallılar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bizimki normal valla :) Tabii sinirlenince kendini kaybediyo o başka heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 eger dediği dogruysa yanı hic bir fizikçi normal deilse o zaman bu adamda normal olmaz bole saçma şeyler sallıyor olabilir,eger bu sallamaysa ozaman bu dedigi dogru olmaz. paradox gibin bişi[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Sizin fizikci napıyoki anormal diyo kendinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bu arada fizikçiden kasıt dandirik dersane hocası falan değil de aşmış fizikçiler di mi?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bulaşıcıdır bknz: suark da artık normal değil ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Profesorler falanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bizim ki etil alkol içiyo herelde sarhoş gibi anlatıyo dersi[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bizim fizik bölümünde okuyan bir öğrencinin takım elbiseyle yurt çatısına çıkıp çatının kenarına oturup aşağı olta attığı ve naptığını soranlara "Balık tutuyorum" cevabı verdiğine dair rivayetler var. Gerçi adam aklını kaybetmediyse de bayağı balık (sazan) yakalamıştır heralde ama insanın gözünün önüne getirmesi bile korkutucu[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 matın da bundan geri kaldığını sanmıyom calculus falan ıyy :P[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Math süperdir, bayılıyorum ya matematiğe.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 calculus 2.midterm var hım.. hiç bişey bilmiyom ama bakalım yapcam bişeyler 1 haftam var vizeye ehe[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bizim rahmetli fizikçide böyle derdi peeh. ps.$aka bir yana hala sapsağlam rahmetli felan diil.:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bir süre sonra somut herşeyden kopup tamamen soyut işlerle uğraştıkları için hayattan da kopuyorlar haliyle. Aslında normaller ama size anormal gibi geliyorlar. Adamlar sadece konuşmayı unutuo o kadar :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Mandooo, 03 Aralık 2004 19:27 tarihinde demiş ki: içimden bi ses bunu söyleyen fizikçinin mef kadıköy şubesindeki Latif diyo...doğrumudur? Yalan:) yok mef diil[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 gayet dogru bir onerme.en yakin arkadaslarimdan biri fizikci. bolumundeki insanlari da taniyorum. gayet absent minded professor modunda dolaniyorlar.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bizim fizik hocası normal valla msn bile kullanıyo eheh[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ßenim Degistirdigim Okulda hoca kızlarla chat yapmasını cok severdi okulun int. cafesine iner kızların bulundugu kanala girerdi :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bizimkisi underground bilem oynardı be pehh.. Fizik in mat out :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 :) Öyle daha iyi tabii kafa dengi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hössssssssst[signature][hline]ben saadettin teksoy sokarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar