sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 quixef said: Gaziemir düşünebilirsin eğer işyeri Torbalı'da olacaksa. Güzel binalar var ve kiralar da ucuzdur görece. Şehir merkezine de IZBAN la kısa sürede ulaşabilirsin her zaman. Abi kız arkadaşım alsancak'ta oturuyor ya. baya ters kalacak. O yüzden alsancak karataş güzelyalı falan en fazla, gerisi zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-alsancakta-70m2-1-plus1-oldukca-temiz-masrafsz-kiralik-daire-127932268/detay/ şu iyi gibi bir baksanıza? alsancak cami nin arka sokağı, sevdim ben. http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-alsancak-cami-yakini-sifir-daire-anksre-mutfak-klimali-1-plus1-daire-126197229/detay bu da havuzun orada, içi falan yepyeni. gidip ikisine de bakıyorum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 çok geviş getiriyor yanlız aman dikkat... (imamezer'in fotoğrafı kanıtı ama bulamadım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Sen baa deve mi didin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yok la imam senin develi fotonu montajlamıştı ya onu diyorum. asdf bu arada evden önce komşuların kim olduğunu öğren alsancakta abi-ablalar çıkabilir.. rahat uyuyamazsın geceleri. bornova daha iyi bence ev konusunda metro da var.. özkanlar köprünün orda bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Aynen o yüzden ablalarla yaşamayalım diye kıbrıs şehitleri civarına bakmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Bunlardan birini aradım tam hödük. Ev tutulmadı henüz değil mi dedim tutulsa niye konuşayım dedi herif. Bozmadım çünkü evi beğendim gfdss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 chrome said: Boknumaranı at bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 sipeyskeyk said: quixef said: Gaziemir düşünebilirsin eğer işyeri Torbalı'da olacaksa. Güzel binalar var ve kiralar da ucuzdur görece. Şehir merkezine de IZBAN la kısa sürede ulaşabilirsin her zaman. Abi kız arkadaşım alsancak'ta oturuyor ya. baya ters kalacak. O yüzden alsancak karataş güzelyalı falan en fazla, gerisi zorlar. daha iyi bi fikrim var abi niye aynı eve çıkmıyosunuz :))):):):):):))):))):))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ne bileyim demografik yapı uygunsa ucuza gelir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 biriyle yaşamak çok zor aynı evde ya. illa bişey batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Evet zaten 99% tek çıkıcam da, çok cazip teklif, Alsancak'ta çok güzel bir ev falan fikrimi değiştirir, onu da bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Vingthor said: aylardır girmediğim odalar var geçen bi girdim sıçmış heryere falan. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 BULDUM EV. Bugün konuşmaya gidiyorum kiralamak için, bir aksilik olmazsa olacak gibi. Salön; http://i44.tinypic.com/974jsz.png Mutfak Salön; http://i40.tinypic.com/2nqa93.jpg Bu da yatak odası; http://i39.tinypic.com/1j7mec.jpg Zemin kat, 2 banyo var, bir kiler bir de daha küçük 2. bir oda var. Bakalım hayırlısı inş amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 abi mutfağa her girdiğinde clint eastwood gibi hissedeceksin. al o evi tut sırf onun için oturulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 çok güzel görünüyor hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Vingthor said: abi mutfağa her girdiğinde clint eastwood gibi hissedeceksin. al o evi tut sırf onun için oturulur Yemin ederim ilk eve girdim direk gittim o kapıyı açıp kapatıp EHEH ÇOK İYİ LAN dedim. Sırf bunun için tutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 moriarty said: çok güzel görünüyor hayırlı olsun.Teşekkür. Bu arada Emre (Chrome) arkadaşımıza danışmanlık hizmetinden ötürü bir kez daha teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sipeyskeyk said: Vingthor said: abi mutfağa her girdiğinde clint eastwood gibi hissedeceksin. al o evi tut sırf onun için oturulur Yemin ederim ilk eve girdim direk gittim o kapıyı açıp kapatıp EHEH ÇOK İYİ LAN dedim. Sırf bunun için tutulur. aras ev ziyaretine gidelim bu adama, önce çizmelerimizi giyelim sonra mutafğın kapısını tekmeleyip açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Direk geliyorsunuz, Aras İstanbul'a dönmemiş olursa tabi. Eğer dönerse Rıdvan seninle kanvas gerelim sabaha kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 gideriz ya ben salı gidiyorum cumartesi veyap azar dönüyorum sonra temmuza kadar burdayım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sipeyskeyk said: moriarty said: çok güzel görünüyor hayırlı olsun.Teşekkür. Bu arada Emre (Chrome) arkadaşımıza danışmanlık hizmetinden ötürü bir kez daha teşekkür ederim. rica ederim abi. bir faydam da dokunmadı pek gerçi keşke yardım edebilseydim ama maşallah sen fiyat/performans skalasına göre baya iyi bir yer buldun kendi kendine. kapı ile ilgili de şunu söyleyeyim öyle kapılı bir evde yaşamış biri olarak bir süre sonra o kapıya neden bilmiyorum acayip gıcık oluyorsun. sökebilirsin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar