RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 neden korkuyorsunuz ki abi , arkada legit developerlar ve legit bir community var. gercekten avantajlari var btcye karsi. gidip scam coinlere para yatiricaginiza (nmc nvc xpm ppc) ltc alin bin kat daha akillica.(degerini goz onunde bulundurmuyorum tabiki , scam olmasi daha degerlenmeyecegi anlamina kesinlikle gelmiyor, desteklenmemeli demek istiyorum sadece.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ya ben dün akşam sardım bu olaya akşamda para yatırılamıyo malum. dün dediğin gibi 9 10 dolar bişiydi, şimdi 14 dolar olmuş anasını satayım. artar belki. artmazsada canı sağolsun. kumar yerine bunla vakit geçireyimö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ltc izliyorm usunuz??? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 korkacak bişey yok 3 gün elektrikleriniz kesilse 4. gün yüzünüz güler elleşip durmayın btc-e içinde bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 16,3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 RaidenXelRu said: neden korkuyorsunuz ki abi , arkada legit developerlar ve legit bir community var. gercekten avantajlari var btcye karsi. gidip scam coinlere para yatiricaginiza (nmc nvc xpm ppc) ltc alin bin kat daha akillica.(degerini goz onunde bulundurmuyorum tabiki , scam olmasi daha degerlenmeyecegi anlamina kesinlikle gelmiyor, desteklenmemeli demek istiyorum sadece.) arkada kalmasin , bak msji yazdim 16 ustune ciktik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 fistan senin dediğinin hiç zevki yok ki abi al sat al sat kascaksın http://atthebuzzerpodcast.files.wordpress.com/2013/09/varrick1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ya geldiniz lafını yaptınız düşürdünüz güzelim litecoini 16'dan 15e bi sittirin lan. konuşmayın iki dakka nazar değdirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 relax abi 16 - 17 ye stabilize olucak bu aksam , 18k dolar lik buy order var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kermit said: ya geldiniz lafını yaptınız düşürdünüz güzelim litecoini 16'dan 15e bi sittirin lan. konuşmayın iki dakka nazar değdirmeyin ahaha rage'e bak asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 artisin sebeplerini goruyorum nette yavas yavas , 24 kasimda nytimes a cikmis haberimiz yok :P deals-nytimes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Charles Lee, creator of Litecoin, at home in Mountain View, Calif. Unlike others, he had no hoard of coins upon its release. su okadar onemliki :) digerlerine bu yuzden scam diyoruz iste. official olmadan once developerlar birkac milyon coin minelayip release ediyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 block olmadan nasil veya vazgectim aralarinda trade yaparak yeni block yaratirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 LTCye girip elleşmemek lazım, en azından bir kısmına. Bir miktar para ile de al sat yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 "Btc-e içinde al sat yapan yerinde sayar, bekleyen kazanır." Bir atasözü olarak kaydedin torunlarınıza öğretin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yerinde falan saymaz takır takır nakış gibi işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ben atasözü diyorum, sen hamsi sözü diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya yuh bugün XPM'den 0,0045 civarında çıkmıştım şimdi 0,008 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 lan bu bitcoin öğleden sonra 803 falandı ne ara 840 oldu vay anasını arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 XPM ve TRC'yi uçurdular hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 litecoin ne ara 17 oldu gecen hafta 5 idi ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 iskandinav forumlarinda bazi sirketler ltc ile ödeme almaya basladi falan yaziyolar, buarada hala btc yada ltc bisi alamadim deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bu devirde Btc almadığına göre çok çılgın bi birey olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Almadim degil, alamiyorum. TR'deki hesaplarda para yok, isvecteki hesapta var, burdan 24change uzerinden alamiyorum liqpay yuzunden. Delircem ya la, bitcoin ya da litecoin satsa ya biri hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Buarada aslinda varya, 10 kisi bi toplanicaz, premined coinlere 3-4 bin'er dolar bi basicaz, sonra hop cikicaz falan :D fena fikir degil heee, hadi kirin parayi da yapalim söyle bi mevzu. Hatta sequo'yu bile aliriz manipule eder mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar