Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neden korkuyorsunuz ki abi , arkada legit developerlar ve legit bir community var. gercekten avantajlari var btcye karsi. gidip scam coinlere para yatiricaginiza (nmc nvc xpm ppc) ltc alin bin kat daha akillica.(degerini goz onunde bulundurmuyorum tabiki , scam olmasi daha degerlenmeyecegi anlamina kesinlikle gelmiyor, desteklenmemeli demek istiyorum sadece.)
Mesaj tarihi:
ya ben dün akşam sardım bu olaya
akşamda para yatırılamıyo malum. dün dediğin gibi 9 10 dolar bişiydi, şimdi 14 dolar olmuş anasını satayım. artar belki. artmazsada canı sağolsun. kumar yerine bunla vakit geçireyimö
Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

neden korkuyorsunuz ki abi , arkada legit developerlar ve legit bir community var. gercekten avantajlari var btcye karsi. gidip scam coinlere para yatiricaginiza (nmc nvc xpm ppc) ltc alin bin kat daha akillica.(degerini goz onunde bulundurmuyorum tabiki , scam olmasi daha degerlenmeyecegi anlamina kesinlikle gelmiyor, desteklenmemeli demek istiyorum sadece.)

arkada kalmasin , bak msji yazdim 16 ustune ciktik :)
Mesaj tarihi:
kermit said:

ya geldiniz lafını yaptınız düşürdünüz güzelim litecoini 16'dan 15e
bi sittirin lan. konuşmayın iki dakka nazar değdirmeyin

ahaha rage'e bak asf
Mesaj tarihi:
Charles Lee, creator of Litecoin, at home in Mountain View, Calif. Unlike others, he had no hoard of coins upon its release.

su okadar onemliki :) digerlerine bu yuzden scam diyoruz iste. official olmadan once developerlar birkac milyon coin minelayip release ediyorlar :)
Mesaj tarihi:
Almadim degil, alamiyorum. TR'deki hesaplarda para yok, isvecteki hesapta var, burdan 24change uzerinden alamiyorum liqpay yuzunden. Delircem ya la, bitcoin ya da litecoin satsa ya biri hemen
Mesaj tarihi:
Buarada aslinda varya, 10 kisi bi toplanicaz, premined coinlere 3-4 bin'er dolar bi basicaz, sonra hop cikicaz falan :D fena fikir degil heee, hadi kirin parayi da yapalim söyle bi mevzu. Hatta sequo'yu bile aliriz manipule eder mis gibi :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...