hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 şu kazandım ettim muhabbetlerini kısalım ışığı gören geliyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 insanlar geldikce bitcoin degerleniyor zaten daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aynen vaynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 payeer.com a atamadım ben parayı ın process bekliyor öyle kartın internet şubesinden baktım açık provizyona düşmüş kaç dk sürdü sizin payeer.com a gönderme işlemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi açık provizyon genellikle ilk işlemlerde (misal payeer) uzun sürer, senin çalıştığın bankanın onaylaması gerekiyor. yarına kalmış gibi düşün bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 arayayım bankayı onaylasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Abi ben parayı aktardım ona rağmen bekleyen işlemlerde görünüyor. Sorun payeer'da yani senin banka bekletmiyor. Bu arada esas sorun payeerdan ödeme yapamıyorum btce'ye ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sen bi aşama geçmişin en azından sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yanlış anlamadıysam payeerda alınacak btc kalmamış adamlarda ondan bekliyor sizin işlemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 nolcak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Payeer ile BTC'nin alakası ne ki abi? Ben Payeer'daki paramı btc-e.com'a dolar olarak aktarmak istiyorum. Bu arada payeer.com supporta ticket açmıştım adamların yanıta gel? said: Hello, I am trying to deposit money to my btc-e account but when I choose payeer.com and click ok, there is nothing to do on the screen. Cannot choose any method. "payeer.com support" said: they shut off the rest of the methods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Maedhros said: yanlış anlamadıysam payeerda alınacak btc kalmamış adamlarda ondan bekliyor sizin işlemler. böyle bir durum varsa hakikaten 1000$ı vurur coinler yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 payeer payment processor abi, btc aldıgımız yer btc-e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesajından sonra üşenmedim mastercardla 10 dolar aldım payeer money sonra exchangeden bitcoin almak istiyorum dedim Reserves are expected to be added here. Amount to be received should be less than 0.00569121 BTC diyor Daha az denediğimde Minimum 0.01 BTC diyor anlamadım ben bir şey o siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 daha cok para yatırman gerekiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yalnız Payeer'ın BTC kuru çok başka. Baya zarar edilir. Yoksa BTCye çevirip onu aktaracaktım. Poff acaba bu Payeer'daki parayı btc-e'ye gönderemeyecek miyiz artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 payeer daki parayı almak icin şöyle bi yöntem var ama zarar ziyan. perfect money hesabı aç, payeerdan perfect money hesabına parayı aktar. sonra btc-e de deposit olarak perfect money kullan. %2 komisyon giriyor bu yöntemle ama. direk payeerdan btc alsan daha karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Perfect Money kullanalım olmazsa düzgünse bundan sonra. Hiç kullandın mı abi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 perfect money de kredi kartıyla yükleme yok. banka transferi var sadece. pecunix diye tuhaf bi sistem varmış bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btcturke yollayıp çekin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 BTC yok ki ortada :) Hmm şimdi baktım da Payeer'da BTC acayip ucuz ama gel gelelim ki adamların stoğu boş. GG yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN3/ ne konusuyo lan bunlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Olm sizin yüzünüzden giricem sonra zarar edicem vebalimi almaya hazır mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Lan Payeer.com'dan gelen cevap doğruysa sıçtım. said: Hello, BTC-e disable all the other methods, please contact their support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bana gelen cevap daha güzel said: Hello Deposit payeer not working bitti bu kadar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar