Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 500 dolarlık LTC farmlayanlar var coinotronda anasını. Ulan azıcık bile pay alsak yeter şu pooldan günde 10 dolar olsa dünyanın parası eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hacim azaliyor $150-200 seviyesine gelebilir 2-3 gune, volume azaldikca yukari yonlu trendin gucu azalmaya devam edicek. fiyatin asagi yonlu uzun sure devam edecegini dusunmuyorum, en fazla yatay gider yine bir sure. fiyat dususlerinde ani alimlar olucaktir ama bundan kar edemezsiniz, forex kadar hizli islem yapamazsiniz / spread, ekstra masraflar tuketir karinizi... haydi hayirli traslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yazılanları okudum edriel sen haksızsın ve sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 neden düşmeye başladı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Keşke önceden farmlasaydırnız biraz da olsa. Ben hiç para yatırmadım şimdiye kadar bitcoine. Al sat ile gidiyorum paso. Daha önceden taaa 40$ civarlarında iken 3.6 bitcoin mine ettim. O arada 160$a çıkıp pik yaptığında 3 bitcoini bozdurmuştum. Sonra sağa sola kullandım parayı internette. Şimdi kalan 0.6'yı erken bozdurmama rağmen 150~$ accountta duruyor. Dip yaptığında mesela 120ye falan inerse tekrar alacağım. Konu hareketlenirse tekrar 300 falan görürsem satacağım. Bu daha karlı bir iş. Amacım 2-3 seneye kadar 20-30 bitcoin sahibi olmak. 10 sene sonra milyar doları tahsil edeceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 neden dusmeye basladigini anlaman icin, supply & demand (resistance) okuman lazim. belirli bir nedeni yoksa teknik analiz ogrenmen lazim fikir sahibi olabilmen icin... o da her markette degisir, piyasasini iyi ogrenmen fiyat patternlerini cozmen falan lazim: altin / brent oil / forex / wheat / stock exchange hepsi trade edebilmek icin ayri ayri uzmanligini gerektirir basitinden sana aciklamam; bitcoin yeni bir market oldugu icin price floor / price ceiling'i yeni olusuyor, yatirimcinin gozunde belli bir psikolojik tavan yok. market bazinda uzun vadeli (+5 sene) yatirimci yok, belli bir sayida bitcoin var piyasada, fiyati artarken volume'un de artmasini buna baglayabiliriz. intraday volume azalinca fiyatin da dusmesi gerekicek, eger dusuk fiyatlarda destek bulursa (alici) dusmeyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Btcturk kullanan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ben direk Raiden'in mesajından sonra BTC-e kullanmaya başladım. Kitlesi çok geniş. Supportu da kaliteli sayılır bana göre. BTC türkün komisyonu sanki fazla gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 btc-e de komisyon var mı yoksa alış satış farkını mı kullanıyorlar sadece? varsa kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Komisyon dolar/eur deposit ederken hesaba seçtiğin aracıya göre(7-8 tane var) değişiyor. Aynı şekilde bozdururken de %1 de isteyen var, %0,5 de var %6 da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 biraz daha limit zorlasammi acaba ya.. tehlikelide ama bilemedim. 106 ltc var su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 400 tl yatırmışın, yiter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yok tl olarak dusunme :D 430 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ha doğru ya. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bankadan dolar al sat gibi değil mi bu sistem. Okuduğum kadarı ile 350 dolardan çıkıp tekrar 100 -150 dolara gerilemesini bekleyen var. Satarken site mi alıyor yoksa başka bir kullancıya mı satıyoruz ve işlemler ne kadar sürüyor. Mesela 1 btc var ve tl istiyorum. Hesabıma ne kadar ve ne zamana getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Abi işte kullandığın site ve onun aracı alıcısıyla alakalı o durumlar. Sistem borsa gibi, satıyosun, bitiyor gidiyor. Sistem satın alıyor yani. Kullanıcı almasını beklesen ohooo. Asıl mantık evet, dolar al sat gibi. Nasıl ki banka seni bekletmiyor alıcı olsun diye, o da aynı. Site burda kurdan kazanıyor, komisyondan kazanıyor. Ben doları yatırana akdar kredi kartından 123123 tane ssl servera bağlandı vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ben mtgox kullanıyorum. Satış emri verdikten sonra 30sn-1dk arasında satış gerçekleşiyor ve $.$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 çin'in son günlerdeki volume'e bakın bi daha düşmez 100-150 dolara mtgox da dönen hacmin 10-15 katı falan btcnCNY de dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bence de düşmez bu saatten sonra. ama litecoin almak şu an daha akıllıca gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bitcoin servisleri olsun, cesitli tıkla paran burda biriksin tarzı siteler olsun hala hacklendik diyip paranın üstüne yatıyorlar. bu azalarak gidiyor ve bitcoin gitgide güven sagliyor ama litecoin de de bunlar yaşanacak oldugundan litecoin'in ne olacagi belli olmaz bence. bitcoin 3.8 milyar dolar kapasitesi var litecoin şu anda 88milyon dolar peercoin var 3. olarak 11milyon dolar buralarda değişim olabilir litecoin iner kaybolup gidebilir alttan güvenli iş, dalaveresi az olan bi tanesi çıkabilir yukarıya diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 worldcoin denen şey patlayacak demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 mining ne oluyor şimdi bilgisayarı açık bırakmak yetiyor mu yazılım mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Eğer Asic kartın ya da donanımın yoksa harcadığın elektriğe değmez. Ekran kartını harcarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 grafikleri inceliyorum bayadır çin'de sabah olunca bankalar açılınca satışlar geliyor btc dip yapıyor o dip bile 1 önceki günden yüksek olunca arttıgını gören baska insanlar basıyor alıyor gün içinde yine yükseliyor tabi bugun pazar millet borsada al sat ile vakit geçiriyor tr saati ile sabaha karşı 4te falan alın ertesi gün tr saati ile ögleden sonra 3-4 gibi satarsanız 1 haftalık analize göre her türlü günde %10 dan fazla kar yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 vaperon said: Eğer Asic kartın ya da donanımın yoksa harcadığın elektriğe değmez. Ekran kartını harcarsın. eski laptop var koyarım bir yere durur olmuyor mu öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar