GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 arada kadınlı şarkılarda var abi iyi bak aoskfaosko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 tam zamanında satmışım lan. dün öğleden sonra 735 tl civarında sattım şu an 550 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 zaaa herif dolandırıcı cıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ya en çok sabah saat 6da chrome masum masum 'gece gece' diyor ya ona güldüm , hacı sen yatmadın diye sabah 6 bir anda geceye dönüşmüyor, o hala sabah 6 :D işe gelmiştim lan ben o saatte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Geceden sabaha sağlam düşmüş. Gogogo 70 - 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Sittiniz attınız lan topiği. Gidin oyun bahçesinde şakalaşın. Şurda trade yapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yok sana tireyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Şimdi şöyle bir özet geçeyim, bakalım anlamışmıyım. Yukarda verilen kaynaklardan diyelim btc ya da ltc aldık. Onu o sitelerde tutabiliyoruz dimi? Ordan da satabiliyoruz. Peki parayı nasıl aktarıyoruz satarken? Paypal felan mı var? Bir de gördüğüm kadarı ile hepsi farklı komisyon istiyor. Hangisi güvenilir?(btce sitesinden bahsediyorum bu arada) Peki bilgisayardaki program ne işe yarıyor? Farm zaten bitmiş. Fund saklıyabiliyor mu local? Saklıyorsa o sakladığı fundı online a nasıl aktarıyoruz yine? Şifreliyor mu? Nasıl anlıyorlar atıyorum kaç btc olduğunu o verinin?(Sanırım önce software i senkronize ediyoruz ki fund aktarırsak adresimize geçsin?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 GONDARCENGIZ said: zaaa herif dolandırıcı cıktı rıza baba sabaha 800 falan olsaydı atlıcaktım çatıdan lanet olsun atom fiziğine de profesörlüğe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 $100K traded through Vancouver's Bitcoin ATM in one week Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Helal olsun lan, sonunda halk kendi currencysini buldu. Adamlar ATM yapmış, palm scannerlı felan. Vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Lan dün 690dan aldım gece bir ara düşünce sonra iyice çakılmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 arkasında devlet olmayan para birimine güvenmem ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Edriel said: bende bekliyorum gülüm lan velet yalandan adres vermissin bide adama sen dua et turkiyede degilim chrome a satasmak nedir ya adam dunyalar tatlisi van kedisi gözlü biri edriel kisin bende geliyorum istanbula nolur bana gercek adresini verde gelip dovuyim merak etme ben not eden adamimdir sdfgh cok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Rotweiler said: Şimdi şöyle bir özet geçeyim, bakalım anlamışmıyım. Yukarda verilen kaynaklardan diyelim btc ya da ltc aldık. Onu o sitelerde tutabiliyoruz dimi? Ordan da satabiliyoruz. Peki parayı nasıl aktarıyoruz satarken? Paypal felan mı var? Bir de gördüğüm kadarı ile hepsi farklı komisyon istiyor. Hangisi güvenilir?(btce sitesinden bahsediyorum bu arada) Peki bilgisayardaki program ne işe yarıyor? Farm zaten bitmiş. Fund saklıyabiliyor mu local? Saklıyorsa o sakladığı fundı online a nasıl aktarıyoruz yine? Şifreliyor mu? Nasıl anlıyorlar atıyorum kaç btc olduğunu o verinin?(Sanırım önce software i senkronize ediyoruz ki fund aktarırsak adresimize geçsin?) Evet aldigin yerde tutabiliyorsun , zaten aldigin yer exchange gorevi gordugu icin oradan satabilirsin. Parayi bazi servisler araciligiyla kredi karti odemesi yapiyorum ben mesela. btce uzerinden eur yatirirken Payeer tercih ediyorum. Bilgisayardaki programdan kastin tam olarak hangisi ? ama genelde offline cuzdanin oluyor bilgisayarda. webde tutmak yerine bilgisayarindada tutabilirsin , hangisine guveniyorsan.ama sonra satmak icin cuzdanindan tekrar web servisine yollaman gerekiyor.Aynen senkronize ediyorsun. sana gelenin ve senden cikanin takibi herzaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 senkronizasyon zaten ilk islemden su ana kadar gerceklesen tum history'i tuttugu icin sistemi kandirma sansin yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Uzun vadede LTC kazanır mı dersiniz? Şİmdi transaction historye baktığımda millet deli gibi LTC alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sana ozel attigim mesaji public de atayim.cunku birkac kisi daha sormus yetisemedim :D bu soruya inan cevap verebilme sansim yok , ne dersem yalan olacak cunku. Benim su anda btc ye yatirim yapicak maddi gucum yok, o yuzden ltc ye kumar oynamayi tercih ettim.buradaki beklenti su , ltc btcden sonra ikinci buyuk currency ve dunyanin en buyuk exchange'i MT.Gox ltc destekleyecegini acikladi, tarih vermediler ama. Su anda 4 dolar civarindaki ltc MT.Gox da borsaya sunuldugu zaman tahminler 10 dolara vurucagini soyluyor. ben bunu dusunerek yatirim yaptim. dolar ve eur gibi abi multiple currency olmak zorunda zaten. ama inan ne olur ne biter lutfen benim lafimi kural gibi algilama kendin arastir senin kaybetmene sebep olmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Rotweiler said: Uzun vadede LTC kazanır mı dersiniz? Şİmdi transaction historye baktığımda millet deli gibi LTC alıyor. Nerden bakiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 https://btc-e.com/exchange/ltc_usd Yukardan currecy seçince aşağıda saat kaçtan ne kadar ltc ne kadar btc alınmış görebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bu btc-e ye kolay para gönderip alabileceğimiz bir site var mı? Payeer demişsin ama Rus sitesi sanırım ve oraya nasıl para atacağız ve btc-e destekliyor mu Payeer'i bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 btc e den hic para cekmedim o yuzden o kismi tam bilmiyorum ama avrupadan kullanan cok oldugu icin illaki cekim yapiliyordur. yatirirken profilindefinance kismina giriosun euro reposit dedikten sonra payeer opsiyonuyla devam ettim ircde onu tavsiye etmislerdi. ama bilemeyecegim diger secenekler nasil falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Abi, account oluşturun btc-e de. Sonra orda yukarda control panelinizde Fİnancial kısmına girip USD ya da EUR artık hangi currecy kulanacaksanız DEPOSIT seçin. Altta bir menü açılacak, hangi site ile yapalım diye. Orda payeer seçip, geri kalanı yönergelerle kredi kartından ödeyerek devam edeceksin, btc-e hesabına aktaracak parayı bikaç saniye içinde. SOnra TRADE kısmına gelip almak istediğin LTC/BTC seçip alttaki trade kısmına almak istediğin miktarı girip ilgili BUY butonuna basacaksın, bu kadar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ^ +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 299 a düştü btc lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar